Halkalıda çocuk bakıcı ve ev yardımcı ariyorum!

Blondinas

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
4
0
6
34
İstanbul
Marhaba! Halkalıda oturan çocuk bakıcı ariyorum 2 yaşındaki kızımı için.Saat sabah 8:30 -akşam 19.00 arasında çalışacak.gunluk işler yardım edecek. erkek çocuk 3.6 yaş da var-ama okula gidiyor saat 4 kadar.Kız çok rahat-çizgi film izliyor, yalnız oyuncakla oynıyor. günduz 2 saat uyuyor.yemek heyşey yiyor. Toki evlerinde oturyoruz.Hatalar için özüldilerim-yabanciyim:))

hala bakıcı arıyormusunuz

merabalar bende tokideyım siz hangısındesınız en basta bende anneyım işimi baktıgım ailenın tayını sonucu ayrıldım ocak ayında ama temizliğe gittigim evler mevcut halen tecrübeli referanslıyım genelde 9:00 17:00 arasıdır bakım temızlık ama sızın saatlerde olur ücret ne kadar düşünüyorsunuz istediğiniz sartlar nelerdir

halkalı avrupa konutları 3te bu çevrede oturan çocukları seven çocuk bakıcısı aranıyor

İstanbul avrupa yakası gündelik temizliğe gidiyorum referanslarım var.. bu yakada ilgili güvenilir kişilerden cevap bekliyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
halkalıda oturuyorum. haftada 2 yarım gün düzenli şekilde ev işlerine yardım edecek birini arıyoruz. o gün evde yapılacak ne varsa onu yapacak. ütü çamaşır silme süpürme.. ilgilenenler mail atabilir ddyyllaa@gmail.com

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ... ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…