- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
O hakkı kendilerinde din adına buluyorlar ama,kalkıp utanmadan uyarmaya kalkıyorlar..
Niye bana denk gelmiyor bu tipler
avatardaki resim yetiyor zaten :)))))) ( takılıyorum ) gerçekte kim gelir korkudan :))))))))))O hakkı kendilerinde din adına buluyorlar ama,kalkıp utanmadan uyarmaya kalkıyorlar..
Niye bana denk gelmiyor bu tipler
hele bir yapsın. görür anyayı konyayı.
yıllar önce fatih çarfşambada gezerken aynı bu kılıkta yaşlı bi amca geldi
bana giyim konusunda broşür verdi
ben etek giymem pek,pantolon giyerim rahat oluyor,ama üstüne yarım pardesü giyerim
adam tebessümle geldi,pantolon giyme al bunu oku dedi
bende gülerek tamam deyip geçtim
ne var bunda kendince dağıtıp hizmet ediyor
boğazınamı sarılıyor,bunu yapacaksın mecburmusun diyor?
o dedi diye ben pantolonumdan vazgeçmedim
kimsede giyiminden vazgeçmeyecek
bazı şeyleri bu kadar büyütmenin anlamı yok !
Valla abla gelmesin yani tavsiye etmem sinirden tüm gün ellerim titremişti o kadar bağırdım laf dedim ama yine de sinirim geçmemişti o günüm zehir olmuştu yok yani abartılı açık bir şey giysem neyse gayet makul olan birşeydi yani bildiğimiz bikini herkes öyleydi zaten ve Antalya yani üstsüzs güneşlenen yabancılar vardı ama geldi baba sardı bana bakarak dedi. Madem çok düşkünsün namusuna haramı helali iyi biliyorsun o ortamda ne işin var göz zinası diye de bir şey var yani ama hem söylenirken hem de etrafı bir güzel süzmeyi de ihmal etmiyordu denize giriyor kadınlara yaklaşıyor hepsini döküldüm ama bozardı kızardı terbiyesiz dedi defoldu gitti.
avatardaki resim yetiyor zaten :)))))) ( takılıyorum ) gerçekte kim gelir korkudan :))))))))))
ya yüzyıllar önce AMAZON KADINLARI varmış..bence bu gidişler tarih geri dönecek :)))))) ve dönüşü MUHTEŞEM OLACAK :))))))
Yığarım onu oraya ...
Deniz kenarında güneşlenecem yada dışarda olacam,biriside gelip bana bu notları verecek ve tebessüm edecem..
O kadar rahat olamam ben,tepkimi veririm ..
Onamı kalmış hayat tarzım,giyim kuşamım..
Yığarım onu oraya ...
Deniz kenarında güneşlenecem yada dışarda olacam,biriside gelip bana bu notları verecek ve tebessüm edecem..
O kadar rahat olamam ben,tepkimi veririm ..
Onamı kalmış hayat tarzım,giyim kuşamım..
bilmiyorum benim yapımla alakalı olabilir aksi şekilde de yanıma gelseler yine gülerdim ben
gülmesende ilgilenmiyorum deyip yollarsınız o halde,çok kızacak bi durum görmedim ben
o sana hayatını değiştir derken ikaz ediyor,zorla bişey yaptırmıyorki.
yani bu kadar önemsenmesi normalmi sizce?
adam bröşürü verip anında gidiyor :))))))))))))))))))))) sen onu okumaya başlladığında adam yok olmuş oluyor metroda yaşadım :))))haaaaaaa nenem kızıp arkadaşından koşarsa o başka
Benim hayatımı değiştirmek kararını ona vermem,ikazda etmesin beni..
Ben kendimi biliyorum,nasıl yaşadığımda sadece beniilgilendirir açıkcası..
ikaz edemez işte. olay bu. benim ailem beni böyle yetiştirdi. onlarda benim gibi çünkü.. o yüzden elin herifi benim yolumu kesip ikaz edemez. bu hakkı ona vermiyorum.bilmiyorum benim yapımla alakalı olabilir aksi şekilde de yanıma gelseler yine gülerdim ben
gülmesende ilgilenmiyorum deyip yollarsınız o halde,çok kızacak bi durum görmedim ben
o sana hayatını değiştir derken ikaz ediyor,zorla bişey yaptırmıyorki.
yani bu kadar önemsenmesi normalmi sizce?
kararı vermiyor zaten,ikaz ediyor dedim farkındaysanız
o zaman sizde beni ikaz etmeyin uzaklaşın yanımdan dersiniz olur biter :)
Ha bir de geçen gün Fatih Çarşamba ile tanıştım keşke tanışmayaydım.Orası Türkiye'den bir yer değil bence daha çok Arabistan.Ruhum sıkıldı baba biz nereye geldik böyle dedim.
Ha bir de geçen gün Fatih Çarşamba ile tanıştım keşke tanışmayaydım.Orası Türkiye'den bir yer değil bence daha çok Arabistan.Ruhum sıkıldı baba biz nereye geldik böyle dedim.
Plaj yada çarşı olması yapılan davranışın doğru olduğunu göstermez ki..
Bu şahısa mı kalmış fetva vermek..
Burada iyilkl filan göremiyorum maalesef,adalar kendi yaşantılarını başka kadınlara da empoze etmeye çalışıyorlar açıkcası..
Bolca arapça yazılı tabelalar,küçük kız çocukları çarşaflı erkek çocuklar takkeli,şalvarlı..Hiç görmedim oraları merak ediyorum aslında..
tesettürlü bir bayan olarak kapanmak islamın şartıdır ama dinde zorlama yoktur herkesin kendi yaşam tarzı,aklı ve idaresi vardır insanlara karışılmaması lazım karışılmakta günahtır bence insanın içinden gelmeli kapanmak
ikaz edemez işte. olay bu. benim ailem beni böyle yetiştirdi. onlarda benim gibi çünkü.. o yüzden elin herifi benim yolumu kesip ikaz edemez. bu hakkı ona vermiyorum.
sen tesettürlüsün sanırım. açık biri yolunu kesip ikaz etse. hoş karşılarmısın. aç şu başını dese.
Ben içeriğin doğruluğuunu tartışamam o kadar derin bilgim yok ama bildiğim bir nokta var o da müslüman, müslüman kardeşinden sorumludur
Ama diyorum ki yeri zamanı kişisi vs uygun değil bence ama yapılan şey yanlış değil teblig müslüamanların görevi
Bolca arapça yazılı tabelalar,küçük kız çocukları çarşaflı erkek çocuklar takkeli,şalvarlı..
Yani çocuklara bu niye yapılır anlamıyorum.Çocukluklarını bile yaşayamıyorlar bırak reşit olunca versin kararını! 19 yaşındayım annem kapalı babam namazında niyazında daha bir gün bile kapan demediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?