Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben ona bu hakkı vermiyorum. beni plajda kimse bu şekilde rahatsız edemez.Kendi inançları doğrultusunda, inananlara Allah ın emrini emretmişer ama zorbalıkla değil
E peygamber görevi de böyle
Dediğim gibi yapılana değil içeriğe kızdım ben bu benim fikrim
36 dakika önce
omerden
Benim de arabama masaj salonu kartı atıyorlar her gün, böyle şeyleri abartmamak lazım.
Haberin altına yapılmış bir yorum. Çok mantıklı buldum ben.
valla ben ona bu hakkı vermiyorum. beni plajda kimse bu şekilde rahatsız edemez.
birde seninn denize girdiğin yere gelip rahatsız ediyorlar. arabana konan brosurla ne alakası var bunun.haklısın ama onlar ticari amaçlı, reklam amaçlı, bu düşünce empoze amaçlı, düşünse arabanda ateizm öven bir broşür hoşuna gider mi, bunu ateizmi yerme adına söylemiyorum bu arada, örnek vermek için dedim
Ama dediğin gibi çok abartılcak birşey değil
sonuçta kimse o broşürle hareket etmeyecek, bence baskıya verdiği paraya yazık olmuş
bir de adam bir sürü bikinili kadının olduğu bir ortamda, onlara broşür dağıtıyo falan... Kendi inandığı şeylere göre bu büyük günah değil mi
bence gerçekten samimiyse herkes gibi broşürleri arabalara koyabilirdi, hiç bir bikinili kadın görmeden
bundan rahatsız olan bir koca çıkmamış acaba o plajda
Donla denize girilemeyecegini de yazsinlar o brosurlere.
Bir kişi de çıkıp peki amca senin bu kadar cıbıldak insanın arasında gezmen caiz midir dememiş mi acaba?..
Kanımca sonraki durakları Reina yada başka bir gece kulübü olabilir...
Bir kadın yapsaydı bu tebliğ işini, ama olmaz orada adamlar da var kadınlara günah... Ama amcanın bikinili kadınların eline broşür tutuşturup kapanın diye öğüt vermesi din adına çok güzel bir hareket...
Evet, yada cami etrafinda millet brosur dagitsa "basörtü takmayin, mini etek giyin",.. acaba ne olurdu sence?
Niye hep islam sifatin altindaki yapilan seylere hosgörüde bulunmak zorundayizda, tersi olunca olay çiktiginda normal oluyor?
Adamin yaptigi düpedüz yalniz! Camiye gidip açil diye brosur dagitmak her ne kadar yalnis ise, bu adamin yaptigi da o kadar yalnis.
Sanirim ordaki insanlar adamin sapik oldugu düsüncesinden dolayi birsey dememisler ki keske deslerdi. Yahu brosurde "kadin terlik bile giyemez" diye yaziliyor. Sonrada burda insanlar "güzel bir dille güzel seyler anlatmaya çalisiyordu" diyorlar!!!
İyiliği emretmişer ve bunu güzel bir dille yapmışlar
Bu konuda bişey demiyorum çünkü aynısının tersinde hiç bu yumuşaklığı görmedim
Ama şunu eleştiriyorum
İsmailağa hep bunu yapıyor kadın üzerinde çok duruyor
bunu yapan önce mezarlıkta yerini bir güzel hazırlamalı sonra camii etrafında o broşuru dağıtmalı.
Öff de mi ya, o kanayan bir yaramız toplumcak bizim. Beyaz donla denize giren amcalar,sonra denizden çıkıyorlar böyle