- 12 Temmuz 2006
- 56.306
- 216.433
- 1.223
- 52
Don pijama ve turevleri :) ha bir de cocuguna don giydirenlerden de tiksindim.
Sadece o mu? Çocuklarını anadan üryan denize sokanlarda var, bu da yanlış, 5-6 yaşındaki erkek çocuklarını çıplak sokuyorlar denize.
Amcaya gelince, fotoğraflara da baktım, büyük ihtimalle kendi halinde yaşlı başlı biri diye tepki göstermemiştir kimse, dik dik konuşmayıp sakince anlatarak broşür dağıttıysa insanlarda amcanın yaşına hürmeten dinleyip broşürü almış ses etmemişlerdir, benim yanıma da gelse yumuşakça söylese git işine amca diyemem, yaşına hürmetten haklısın amca der söylediklerini dinlerim.
Broşürde yazan kısımlara değinmek gerekirse neden hep kadınlar? Son yıllarda kadınlarla ilgili açıklamalar, fetvalar beni benden alıyor, hamile kadın sokağa çıkmamalı, kocası alışveriş yapsın, eşinden izinsiz dışarı çıkmasın, her kadın zaten dışarı çıkarken şifaen dışarı çıkıyorum diyor, nedir bu illa izin alsın baskısı, hayat arkadaşıma bey bey ben çarşıya gitmek istiyorum, izin verir misin diye soracak mıyım:)))) hadi canım olur mu öyle şey, terlik giymesin, sebep muhteşem parmaklar ve topuklar erkekleri tahrik eder diye düşünüyorlar, adam benim topuğumdan tahrik olacaksa yanmışız valla.
Kadın bebekli bebeğin bezi bittiiii miniğin altı beş okka dolu, ne yapacak kadın akşam eşinin evine gelmesini mi bekleyecek? Kadınları konserve yapıp dolaba koysunlar, ihtiyaç halinde azar azar çıkarırlar tövbe tövbe.