Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

O hakkı kendilerinde din adına buluyorlar ama,kalkıp utanmadan uyarmaya kalkıyorlar..

Niye bana denk gelmiyor bu tipler :ssz:

Valla abla gelmesin yani tavsiye etmem sinirden tüm gün ellerim titremişti o kadar bağırdım laf dedim ama yine de sinirim geçmemişti o günüm zehir olmuştu yok yani abartılı açık bir şey giysem neyse gayet makul olan birşeydi yani bildiğimiz bikini herkes öyleydi zaten ve Antalya yani üstsüzs güneşlenen yabancılar vardı ama geldi baba sardı bana bakarak dedi. Madem çok düşkünsün namusuna haramı helali iyi biliyorsun o ortamda ne işin var göz zinası diye de bir şey var yani ama hem söylenirken hem de etrafı bir güzel süzmeyi de ihmal etmiyordu denize giriyor kadınlara yaklaşıyor hepsini döküldüm ama bozardı kızardı terbiyesiz dedi defoldu gitti. :47:

O hakkı kendilerinde din adına buluyorlar ama,kalkıp utanmadan uyarmaya kalkıyorlar..

Niye bana denk gelmiyor bu tipler :ssz:
avatardaki resim yetiyor zaten :)))))) ( takılıyorum ) gerçekte kim gelir korkudan :))))))))))

ya yüzyıllar önce AMAZON KADINLARI varmış..bence bu gidişler tarih geri dönecek :)))))) ve dönüşü MUHTEŞEM OLACAK :))))))

hele bir yapsın. görür anyayı konyayı.

Yığarım onu oraya ...

yıllar önce fatih çarfşambada gezerken aynı bu kılıkta yaşlı bi amca geldi
bana giyim konusunda broşür verdi
ben etek giymem pek,pantolon giyerim rahat oluyor,ama üstüne yarım pardesü giyerim
adam tebessümle geldi,pantolon giyme al bunu oku dedi
bende gülerek tamam deyip geçtim
ne var bunda kendince dağıtıp hizmet ediyor
boğazınamı sarılıyor,bunu yapacaksın mecburmusun diyor?
o dedi diye ben pantolonumdan vazgeçmedim
kimsede giyiminden vazgeçmeyecek
bazı şeyleri bu kadar büyütmenin anlamı yok !

Deniz kenarında güneşlenecem yada dışarda olacam,biriside gelip bana bu notları verecek ve tebessüm edecem..
O kadar rahat olamam ben,tepkimi veririm ..
Onamı kalmış hayat tarzım,giyim kuşamım..

Valla abla gelmesin yani tavsiye etmem sinirden tüm gün ellerim titremişti o kadar bağırdım laf dedim ama yine de sinirim geçmemişti o günüm zehir olmuştu yok yani abartılı açık bir şey giysem neyse gayet makul olan birşeydi yani bildiğimiz bikini herkes öyleydi zaten ve Antalya yani üstsüzs güneşlenen yabancılar vardı ama geldi baba sardı bana bakarak dedi. Madem çok düşkünsün namusuna haramı helali iyi biliyorsun o ortamda ne işin var göz zinası diye de bir şey var yani ama hem söylenirken hem de etrafı bir güzel süzmeyi de ihmal etmiyordu denize giriyor kadınlara yaklaşıyor hepsini döküldüm ama bozardı kızardı terbiyesiz dedi defoldu gitti. :47:

Adam göz zinası yapıyor bencede,uyarmak ta bahanesi olmuş,sana trip atarken gözleri başka yerleri tarıyor..

avatardaki resim yetiyor zaten :)))))) ( takılıyorum ) gerçekte kim gelir korkudan :))))))))))

ya yüzyıllar önce AMAZON KADINLARI varmış..bence bu gidişler tarih geri dönecek :)))))) ve dönüşü MUHTEŞEM OLACAK :))))))

Bencede korksun nenemden :1: cidden gidişatımız hiç iyi değil..

Aynı cemaat insanları aşağılayan,kafir diyen broşür de dağıttı.Yani demem o ki samimiyetlerine inanmıyorum.Bu yüzden bu kişilere masum diyemem.Sonuçta orda insanlar denize gitmiş kıyafetleri de belli ister istemez gerilmişlerdir.
Bunu sokakta yapsalar sorun değil ama direk plajda yaparsan o insanlar kendini kötü hisseder ve kızar bile.

Yığarım onu oraya ...

Deniz kenarında güneşlenecem yada dışarda olacam,biriside gelip bana bu notları verecek ve tebessüm edecem..

bilmiyorum benim yapımla alakalı olabilir aksi şekilde de yanıma gelseler yine gülerdim ben
gülmesende ilgilenmiyorum deyip yollarsınız o halde,çok kızacak bi durum görmedim ben
o sana hayatını değiştir derken ikaz ediyor,zorla bişey yaptırmıyorki.
yani bu kadar önemsenmesi normalmi sizce?

Yığarım onu oraya ...

adam bröşürü verip anında gidiyor :))))))))))))))))))))) sen onu okumaya başlladığında adam yok olmuş oluyor metroda yaşadım :))))haaaaaaa nenem kızıp arkadaşından koşarsa o başka :52::52::52::52::52::52::52::52:

bilmiyorum benim yapımla alakalı olabilir aksi şekilde de yanıma gelseler yine gülerdim ben
gülmesende ilgilenmiyorum deyip yollarsınız o halde,çok kızacak bi durum görmedim ben

Benim hayatımı değiştirmek kararını ona vermem,ikazda etmesin beni..
Ben kendimi biliyorum,nasıl yaşadığımda sadece beniilgilendirir açıkcası..

adam bröşürü verip anında gidiyor :))))))))))))))))))))) sen onu okumaya başlladığında adam yok olmuş oluyor metroda yaşadım :))))haaaaaaa nenem kızıp arkadaşından koşarsa o başka :52::52::52::52::52::52::52::52:

Koşarsa zaten niyeti bozuk demektir,yakalarsam ne olur bilemem ,nenem bile neler eder sonra :52::52:

Benim hayatımı değiştirmek kararını ona vermem,ikazda etmesin beni..
Ben kendimi biliyorum,nasıl yaşadığımda sadece beniilgilendirir açıkcası..

kararı vermiyor zaten,ikaz ediyor dedim farkındaysanız
o zaman sizde beni ikaz etmeyin uzaklaşın yanımdan dersiniz olur biter :)

ikaz edemez işte. olay bu. benim ailem beni böyle yetiştirdi. onlarda benim gibi çünkü.. o yüzden elin herifi benim yolumu kesip ikaz edemez. bu hakkı ona vermiyorum.
sen tesettürlüsün sanırım. açık biri yada bir erkek, yolunu kesip ikaz etse. hoş karşılarmısın. aç şu başını dese.

Son düzenleme:
Ha bir de geçen gün Fatih Çarşamba ile tanıştım keşke tanışmayaydım.Orası Türkiye'den bir yer değil bence daha çok Arabistan.Ruhum sıkıldı baba biz nereye geldik böyle dedim.

kararı vermiyor zaten,ikaz ediyor dedim farkındaysanız
o zaman sizde beni ikaz etmeyin uzaklaşın yanımdan dersiniz olur biter :)

Eklşn öküzü beni ikaz edemez ki,onamı kalmış bunu yapmak..
Zaten öyle bişey olursa gerken cevap itina ile verilir..

Ha bir de geçen gün Fatih Çarşamba ile tanıştım keşke tanışmayaydım.Orası Türkiye'den bir yer değil bence daha çok Arabistan.Ruhum sıkıldı baba biz nereye geldik böyle dedim.

Hiç görmedim oraları merak ediyorum aslında..

Ben ne dediğim gayet iyi biliyorum
Dşüncelerimin yanlı olduğunu söyleyenler bana istedikleri kadar haksızlık yapsın umrumda değil benim içim rahat bu konuda
Ben kimsenin düşüncesine mudahale etmiyorsam kimse de benim fikirlerimi saptırmasın!!
Bana böyle gelen koşa koşa gelsin,sanki silah zoru var ortada ya da bir dayatma.
Kaldı ki müslümanın üzerine diğer müslüman kardeşlerini uyarmak da görevdir!
Bu düşünceniz doğru olsa islam'da yayılamazzdı herkes bir köşeye çekilir benim inancımdan sanane derdi.
Burada bir mudahale yok.

Ve tekrar tekrar söluyorum plajda olması ve sadece kadınlara yönelik bireşey olması beni çok rahtsız etti
Şimdi isteyen istediği yere çeksin.
Bir daha birşey yazmak istemiyorum sonra saygısız taraflı duruma göre düşüncelerini belirleyen biri oluıp çıkıveriyorum!

Son düzenleme:

Sonra saygıdan bahsederler bunlar bernim inancımdan sanane diyen ben miydim yoksa az önce:ssz:

Plaj yada çarşı olması yapılan davranışın doğru olduğunu göstermez ki..
Bu şahısa mı kalmış fetva vermek..
Burada iyilkl filan göremiyorum maalesef,adalar kendi yaşantılarını başka kadınlara da empoze etmeye çalışıyorlar açıkcası..

Ben içeriğin doğruluğuunu tartışamam o kadar derin bilgim yok ama bildiğim bir nokta var o da müslüman, müslüman kardeşinden sorumludur
Ama diyorum ki yeri zamanı kişisi vs uygun değil bence ama yapılan şey yanlış değil teblig müslüamanların görevi

Hiç görmedim oraları merak ediyorum aslında..
Bolca arapça yazılı tabelalar,küçük kız çocukları çarşaflı erkek çocuklar takkeli,şalvarlı..
Yani çocuklara bu niye yapılır anlamıyorum.Çocukluklarını bile yaşayamıyorlar bırak reşit olunca versin kararını! 19 yaşındayım annem kapalı babam namazında niyazında daha bir gün bile kapan demediler.

tesettürlü bir bayan olarak kapanmak islamın şartıdır ama dinde zorlama yoktur herkesin kendi yaşam tarzı,aklı ve idaresi vardır insanlara karışılmaması lazım karışılmakta günahtır bence insanın içinden gelmeli kapanmak

Tesettürlü bir bayan olarak bilirsiniz ki İslam'da insana karışmamak yoktur, "eğer bir yanlışını görürseniz müslüman kardeşinizi uyarın" vardır.
Neden buna bu kadar taktınız ki? Hristiyanların, daha geçenlerde İncil gibi bir kitabı dağıtmaları, günlerce ellerimize tıkıştırılan yok din şöyle kötü yok böyle kötü, kominist düşüncelerin ellerimize dahi verme nezaketini göstermeyip masalarımıza koydukları, astıkları, gözümüze soktukları, tam değeceğimiz şekilde asıp, değdiğimiz anda kavga çıkardıkları düşünceler yıllardan beri empoze edilmeye çalışılıyorsa eğer, bu kardeşlerimiz de kendi inançlarını insanlara bildirmeye çalışmışlar, isteyen uygular, istemeyen uygulamaz. Dinimizde yanlışı uyaracaksın, evet belki abartmışlar fakat tesettürün farz olduğunu biliyoruz.
Kendileri tesettüre çağırmışlar. Eğer hergün gözümüze sokulan ahlaksız şeyler haber olmuyor diye tepki uyandırmıyorsa bundan sonra haberlere verdireceğim. Mesela elinde kartvizit olan bir adamın aile ortamında grup sex için kendine grup araması, travestilerin numaralarının yerlerde gezmesi, sokak ortasına tezgah açıp sex partilerine insanların çağrılması, bir genç kızın acaba hangisine gitsek diye kendi vücudunu iğrenç,tanımadığı insanlara sunması gibi mide bulandırıcı bir tavır vs vs vs.. bunlar benim bizzat gördüklerim, daha neler neler var.. ( Yazık değil mi o gencecik kıza? Yazık değil mi küçücük, merak çağındaki çocukların kandırılması? Sakın özgürlük demeyin, o zaman bu da özgürlük )
Anlamadığım, hiçbir ahlaksız sözü olmayan bu insanlara tepki niye???
İşinize gelenleri de haber yapsanız da bizler de görsek.. :ssz:

ikaz edemez işte. olay bu. benim ailem beni böyle yetiştirdi. onlarda benim gibi çünkü.. o yüzden elin herifi benim yolumu kesip ikaz edemez. bu hakkı ona vermiyorum.
sen tesettürlüsün sanırım. açık biri yolunu kesip ikaz etse. hoş karşılarmısın. aç şu başını dese.

sen benim dediğimi okumadın heralde,akside olsa gülerdim dedim
o adam kapıcaksın kafanımı dedi,yada söyleyiş tarzı nasıldı benim için önemli olan bunlar
bana biri gelse aç kafanı dese deminde dediğim gibi söyleyiş tarzı ve ses tonu önemlidir
kaba bi şekilde söylerse elbet kızarım
bunu misyon olarak görmüştür,kendine görev edinmiştir,bi sürü değişik ğinsanlar var neticede
gelir kendince uyarı yaparsa kibar şekilde
ben de hayır kalsın,ben kapalıyım başımı açmayı düşünmüyorum derim
ben bu tarz olaylarda sert çıkışmam o an.

Ben içeriğin doğruluğuunu tartışamam o kadar derin bilgim yok ama bildiğim bir nokta var o da müslüman, müslüman kardeşinden sorumludur
Ama diyorum ki yeri zamanı kişisi vs uygun değil bence ama yapılan şey yanlış değil teblig müslüamanların görevi

Meryem,
Haklsın evet yeri hiç uygun değil,ama benide gelşp bu konuda uyarmasınlar lütfen..
Diğer kişileri bilemem tabi,nasıl yaklaşırlar buna..

Bolca arapça yazılı tabelalar,küçük kız çocukları çarşaflı erkek çocuklar takkeli,şalvarlı..
Yani çocuklara bu niye yapılır anlamıyorum.Çocukluklarını bile yaşayamıyorlar bırak reşit olunca versin kararını! 19 yaşındayım annem kapalı babam namazında niyazında daha bir gün bile kapan demediler.

Özellikle çarşama böyleymiş,diğer semtleri nasıl bilmiyorum açıkcası..

Back