• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

bir de adam bir sürü bikinili kadının olduğu bir ortamda, onlara broşür dağıtıyo falan... Kendi inandığı şeylere göre bu büyük günah değil mi

bence gerçekten samimiyse herkes gibi broşürleri arabalara koyabilirdi, hiç bir bikinili kadın görmeden

bundan rahatsız olan bir koca çıkmamış acaba o plajda

evet kesinlikle çok doğru

bence de pollyanna ya katılıyorum...o kadar cıbıldağın arasında gezmek caiz mi.....?????????

Bir kişi de çıkıp peki amca senin bu kadar cıbıldak insanın arasında gezmen caiz midir dememiş mi acaba?.. :27:

Kanımca sonraki durakları Reina yada başka bir gece kulübü olabilir...

Bir kadın yapsaydı bu tebliğ işini, ama olmaz orada adamlar da var kadınlara günah... Ama amcanın bikinili kadınların eline broşür tutuşturup kapanın diye öğüt vermesi din adına çok güzel bir hareket... :19:

Zaten Nişantaşı'nda falan dolaşıp Nişantaşı halkını günahkar olarak fişleyen ehlisünnettv diye bi kanal var.
Boş durmuyorlar yani, gece kulüplerine falan girmelerine az kaldı :8:

İyiliği emretmişer ve bunu güzel bir dille yapmışlar
Bu konuda bişey demiyorum çünkü aynısının tersinde hiç bu yumuşaklığı görmedim
Ama şunu eleştiriyorum
İsmailağa hep bunu yapıyor kadın üzerinde çok duruyor

Ne iyiliği meryem,böyle birşey olabilrmi kim karışabilir benim bikinili vücuduma ..

kadın evin kedisi gibi olacak sahibi yani kocası izin vermeden dışarı çıkamayacak,tek görevi evine kocasına çocuklarına hizmet etmek yabi bir de sahibin gömlünü hoş tutmak...
benim gibi açık kadınlar da sanırım bunların kocalarının dünyadaki imtihanları..herfiler bize bakıp günaha girecek mi girmeycek mi diye...
tövbe yarabbim insanı dinden soğutuyorlar yemin ederim..
sen kimsin be adam sarığın cübbenle gelmiş bana dinimi öğretiyosun,ismin cismin sıfatın ne,din bilgin ne kadar da bana günaha giriyosun diyosun? sen kimsin ki Allah la kula arasına giriyosun??
bir de almış el kadar bebeyi yanına annelik duygularına oynuyor utanmaz...
bıktım bu hacı hoca cemaat oluşumlarından artık...

Acaba efendimiz böyle bişey yapmışmıdır islamiyeti anlatırken...islamiyete zarar vermekten başka bişey değil gibi geliyor bana...insanların gözündeki islamiyeti efendimizi başkalaştırıyorlar....

Karar verdim kendimi cam fanusa koyacağım,kocamdan başkası başkası görmesin beni :27::27:

Yobazlığın,geri kafalıcılığın geldiği son nokta bu işte..
Şalvarı giy deniz kenarına git o gözler etrafı kesmiyor sanki..
Öyle değilse bende sakal bırakacam cinsiyet değiştircem :47::47:

Cam fanusun camları filimli olsun abla, mazallah görenler tahrik olur, günaha girer falan...:27:

Cam fanusun camları filimli olsun abla, mazallah görenler tahrik olur, günaha girer falan...:27:

Renkli filimlerden olsun ki,kocamdan başkasına nahmahrem olmayım demi :27::27:

ablacım ben de slip mayo giyen herifler için broşür bastırmak istiyorum muhahahha:60:

Heeee vallla mecburmuyum slip giyen öküzleri görmeye :27::27:

Back