Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

merhabalar yazım şahsınıza değil onu belirteyim :31:

dün iftar öncesi hazırlık için dışarı çıkmıştım .ben tesetürlüyüm bu arada belirteyim . iki bayan konuşuyorlardı kendi arlarında sesizce .yanlarından geçerken beni görünce konuşan bayan çoştu :9:konunun ne oldugunu anlamak zor değil tabi .işte agza alınmayacak şeyler vs .(gereksiz alınmışsın demeyin .ayrıntıya girmeyim )
ne yazıkkı bu yaşadıgım ilk değil ,sonra olmayacak biliyorum .:19:
düşünün bu ziyniyetde birçok insan var , ne yazıkkki burda k.k dada çok . ben kapalıyım diye ak partılimi oldum yada bu lafları ak parti yüzünden işitmek zorundamıyım tesetürlüyüm diye ,şu hayır mübarek günlerde :ssz:

belkide ak partiye oy veren insanlar bu tür insanların başa gelmemisi için ak partiye sarılıyorlardır . kötün iyisi olarak bi de bu açıdan bakın .....

Kapalı bayanlar AKP ye oy veriyor ifadesi kullanmadım..

Alıntıladığım mesajda türbana serbestlik getirdiği için AKP ye oy verenlerden bahsediyordu,lafım onlara.

Sizin taciz edilmenize gelirsek;

Siteminizde haklısınız,ama belli bir kesimin kapalılar hakkında önyargılı olması herhalde ki size kul hakkını,hırsızlığı savundurtmayacaktır diye düşünüyorum..

Bu ülkede kapalılara da ,açıklarada taciz var...

Sırf taciz edenlere sinirlenipte islamın tüm güzelliklerini hiçe sayan bir partiye oy veren bir insanın akli melekelerinden şüphe ederim ben kusura bakmayın.

Bunların hepsi Kuran da yazan ayetler...

Suçlu olan burda bunun böyle olmasını isteyenler değil, siteminiz kime?

yapamayanların gücüne gidiyor duymak.. yarası olanın gocunduğu gibi.. madem önemsemiyorsun duyma geç.. bu ne tepki kardeşim ? kimse kimseyi zorlamamış sadece broşür dağıtmış.

Ayrıca müslüman kadınlar, plajda hristiyan bir kadın gördükleri vakit gusul alıp uzaklaşmaları gerekiyor.

Erkek mahiyetindeyiz çünkü :)

Ayrıca müslüman kadınlar, plajda hristiyan bir kadın gördükleri vakit gusul alıp uzaklaşmaları gerekiyor.

Tatile çıkmışım yabancı bir hatun güneşleniyor,oradan gitmem mi gerekiyor yani?
Ben böyle anladım yazdığını, yanlışsam düzeltirmisin ..

peki broşürde yer alan, terlik giymemek, müzik çalmamak, düğüne gitmemek hangi hadislerde yer alıyor

ve bu amcayı savunanlar bunları yapmıyor mu merak ettim

terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.

Alıntıladığım mesajda türbana serbestlik getirdiği için AKP ye oy verenlerden bahsediyordu,lafım onlara.

Siteminizde haklısınız,ama belli bir kesimin kapalılar hakkında önyargılı olması herhalde ki size kul hakkını,hırsızlığı savundurtmayacaktır diye düşünüyorum..

Sırf taciz edenlere sinirlenipte islamın tüm güzelliklerini hiçe sayan bir partiye oy veren bir insanın akli melekelerinden şüphe ederim ben kusura bakmayın.

sizin görüşünüz öyledir ne diyim .mesajımdada dediğim gibi şahsınızı degildi yazım . bu linklerde hep böyle söylemler .genelde hep saldırı :19:

ben bir partiye oy verdi diyede kimsenin akli melekerindende şüphe etmem . sanırım düşünce farkımız bu :16:

axelia canım seni anlıyorum ama .
çok uc noktalar bunlar ....

Son düzenleme:
tecavüzler artmışmış. yoo artmadı. sadece çoğu saklanıyordu. çoğu duyulmuyordu. medya bu kadar gelişmemişti. ayağımızı görüp tahrik olacak adam sapıktır zaten.
aa ayak açık dur tecavüz ediyorum diyen kişi zaten kapalıda olsan aa bu kadın dur tecavüz edeyim diyecek kapasitedir.
hoş,bu sapıklar sadece kadına değil çocuğa,erkeğe bile tecavüz edebiliyorlar. hayvana,hatta damacanaya bile.
buna bakarsak ne erkek ne çocuk nede kadın dışarı çıkmamalı,bu sapkınlar var diye. saçma bir görüş olmuş.

Son düzenleme:
aynen. böyle bir haber okumuştum. araştırdımda bir çok hadis var buna istinaden.

Tatile filan çıkmayalım o zaman,yada turistleri ülkeye sokmayalım..
Sırf ben orayı terk etmemek adına yani..

terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.

Kadına bakış açınız bumudur yani..
Erkek masum size göre değilmi..
Kadın her yerinş açar erkek bozuntusuda gelir tecavüz eder değilmi....
Bu durumda da tecavüzü haklı görüyorsunuz kendi mantığınızla....
Şaka olmalısınız cidden...

Rabbimizin emirleri olduğu için EVET.

Uyguluyormusunuz peki bu emir dediğiniz uygulamayı ...

Aklıma şey geldi. Facebook ta bir sayfaya yorum yazmıştım. Birisi de yazmış ki siz kadınlar açıksınız bizi yoldan çıkarıyorsunuz.

Bende benim dinimde öyle bir durum yok. sosyal yaşantımda da yok.

ayet falan gönderdi kapanmakla ilgili.

dedim bunlar beni ilgilendirmez.

hristiyanım çünkü..

Anlamını bilmediğim arapça bir sürü ayet gönderdi

tevbeler çekti.

ben korktum noluyor diye..

uyardım bakın buna hakkınız yok ben size bunu yapmıyorum diye.

hala devam etti..

tekrar ikaz ettim. tebliğ onun görevi imiş.

baktım devam ediyor engelledim...

aynı jenerasyon zaar.

sizin görüşünüz öyledir ne diyim .mesajımdada dediğim gibi şahsınızı degildi yazım . bu linklerde hep böyle söylemler .genelde hep saldırı :19:

ben bir partiye oy verdi diyede kimsenin akli melekerindende şüphe etmem . sanırım düşünce farkımız bu :16:

Aslında aramızdaki fark sizin sadece anlamak istediğiniz kadarını anlamanız.
Yukarıyı tekrar okuyun lütfen,bir partiye oy verdi diye demiyorum,sırf taciz edenlere siniirlenip oy veriyorsa diyorum:ssz:
Saldırı nerde onuda gösterirseniz sevinirim.
İslamda yasak olan şeylerden bahsettim ben,kimseye saldırmadım,kul hakkı ve hırsızlığın açık olmaktan daha büyük günah olduğunu biliyorsunuzdur muhakkak,ben söyleyince niye rahatsızlık duydunuz?

Aslında aramızdaki fark sizin sadece anlamak istediğiniz kadarını anlamanız.
Yukarıyı tekrar okuyun lütfen,bir partiye oy verdi diye demiyorum,sırf taciz edenlere siniirlenip oy veriyorsa diyorum:ssz:
Saldırı nerde onuda gösterirseniz sevinirim.
İslamda yasak olan şeylerden bahsettim ben,kimseye saldırmadım,kul hakkı ve hırsızlığın açık olmaktan daha büyük günah olduğunu biliyorsunuzdur muhakkak,ben söyleyince niye rahatsızlık duydunuz?

hiç rahatsızlıkda duymadım merak etmeyin .alıştım artık k.k nın bu sayfalarına :9:
ben hertürlü görüşe saygı duyarım .karşımdakininde benim düşünceme duymasını istedigim gibi...
daha evvelde yazdıgım gibi mesajlarım genel anlamda olur . kişiselleştirmenize gerek yok .

ne sebeble olursa olsun bir partiye oy veren insana saygı duyarım kendi düşüncesidir kendi taktiridir . aklından şüphe etmem yani :)

..ne sizin düşünceniz beni bağlar ,nede benimki sizin düşüncenizi .relax olun o yüzden ...:31:

Son düzenleme:

Şu tecavüz suçunu da kadınlara yüklemeyin ayıptır günahtir. Bu ülkede 80 yaşındaki kadına da 5 yaşındaki el kadar çocuğa da tecavüz edildi. Hangisi teşhirci? Ayrıca sadece başı açık kadınlar mı tecavüze uğruyor da boyle bir çıkarım yapıyorsunuz? Erkeklerin sapık heveslerini aklamayi bırakın.

Son düzenleme:
Şu tecavüz suçunu da kadınlara yüklemeyin ayıptır günahtir. Bu ülkede 80 yaşındaki kadına da 5 yaşındaki el kadar çocuğa da tecavüz edildi. Hangisi teşhirci? Ayrıca sadece başı açık kadınlar mı tecavüze uğruyor da boyle bir çıkarım yapıyorsunuz? Erkeklerin sapık heveslerini aklamayi bırakın.

Kadın açık diye tecavüzü hak ediyormuş,arkadaş öyle dedi...
Erkeğin masumane durumundan çıkaran açık kadın...
2 sallar biter işte..

merhabalar yazım şahsınıza değil onu belirteyim :31:

dün iftar öncesi hazırlık için dışarı çıkmıştım .ben tesetürlüyüm bu arada belirteyim . iki bayan konuşuyorlardı kendi arlarında sesizce .yanlarından geçerken beni görünce konuşan bayan çoştu :9:konunun ne oldugunu anlamak zor değil tabi .işte agza alınmayacak şeyler vs .(gereksiz alınmışsın demeyin .ayrıntıya girmeyim )
ne yazıkkı bu yaşadıgım ilk değil ,sonra olmayacak biliyorum .:19:
düşünün bu ziyniyetde birçok insan var , ne yazıkkki burda k.k dada çok . ben kapalıyım diye ak partılimi oldum yada bu lafları ak parti yüzünden işitmek zorundamıyım tesetürlüyüm diye ,şu hayır mübarek günlerde :ssz:

belkide ak partiye oy veren insanlar bu tür insanların başa gelmemisi için ak partiye sarılıyorlardır . kötün iyisi olarak bi de bu açıdan bakın .....

çok merak ediyorum nerede yaşıyorsunuz.23 senedir kapalıyım ve bir çok şehirde iş nedeniyle yaşadım,hiç bir ters tepki almadım.hatta daha saygı gördüm:26:

Back