• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

Burada oynanan oyunun farkındamısınız? Amca dediğiniz istihbarat servisi izmariti neden bu sene bunu yaptı da geçen sene yapmadı? Uzayda mıydı? Sınırımızın dibine Kürdistan kuruluyor ve sizlerin dikkatlerini başka noktalara çekiyorlar

o broşürler yıllar öncede dağıtılıyordu,ben kaç gün öncesinden yazdım,iyice okımamışsın demek
yazarken harkaret edip durmayın zahmet olmazsa.

Son düzenleme:
Gözümle görmesem haklısınız derdim..

Lise sonda yaz tatili döneminde garson olarak çalıştığım restaurant a mezuniyet gecesi için gelen üniversitelilerden bir kız mini eteği ve baş örtüsü ile önümde durdu...

Asla unutamadığım bir sahnedir. Var böyleleri yok değil.

ben hiç görmedim,belki kızımız mezuniyet gecesi diye bi değişiklik yapmıştır
kıyafet balosu gibi :)

ayy pardon bunu haberler bölümünde sandım akp chp mhp havalarda uçuşuyordu dayanamadım. kavga çıkıyor arkadaş kalmadı ya hepsi banlı :9::9::9:
zaten haber olarak açılıyor konular. link vermek zorundasın. sonra yorumlar yapılıyor konu üzerine. kısacası hem haberler ,hem siyaset bölümü.

Son düzenleme:
ayy pardon bunu haberler bölümünde sandım akp chp mhp havalarda uçuşuyordu dayanamadım. kavga çıkıyor arkadaş kalmadı ya hepsi banlı :9::9::9:
bende gördüm. bdvde maşşallah o konuda herkes mefta olmuş...:)
neyse konuya dönelim geyikten biizde mefta olmadan:34:

ayrıca bildiride kaş almak günah demiş ordan şu aklıma geldi tanıdığım bir bayan kıl almak günah diye bacaklarında tüyleri bile almamış onu gören yengem bu ne böyle alsana ya demiş oda Günahtır demiş şok olmuş :) Allah aşkına pis durmanın neyi sevap ben çözemedim :1::1:

bilmiyorum,bir hocaya danışırsan seni daha iyi aydınlatacaktır.

mantığını kuramadığın birşeye nasıl böyledir diyebiliyor sun ki bilmediğin birşeye çok ezber bir davranış bu.birşeyler söylüyorsunuz ama bunu birşeye bağlayın ki insanlarda düşünsün yoksa boşa bir konuşma bunlar. ben böyle duydum evet demek olmaz

Son düzenleme:
Bundan sonra ilber ortaylu capsleri ile cevap vereceğim bu tür konulara :D

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404125275.120724.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mantığını kuramadığın birşeye nasıl böyledir diyebiliyor sun ki bilmediğin birşeye çok ezber bir davranış bu

dinde mantık aranmaz,O zaman ayetlerde şu mantıklı,bu mantıklı değil diye eleme yaparız
tıpkı birilerinin çıkıp yaptığı gibi
herşey bizim kafa yazpımıza uyacak diye bişey yok
islam dini teslimiyet dinidir
Ben Müslümansam yapmak zorundayım ,ALLAH'ın bi bildiği varki bu kuralı koymuş
hikmetinden sual olunmaz,bizler tabi olmak zorundayız.
sen uymazsan uyma bana değil ahirette veririsin hesabını
bu kadar açıık ve net.

dinde mantık aranmaz,O zaman ayetlerde şu mantıklı,bu mantıklı değil diye eleme yaparız
tıpkı birilerinin çıkıp yaptığı gibi
herşey bizim kafa yazpımıza uyacak diye bişey yok
islam dini teslimiyet dinidir
Ben Müslümansam yapmak zorundayım ,ALLAH'ın bi bildiği varki bu kuralı koymuş
hikmetinden sual olunmaz,bizler tabi olmak zorundayız.
sen uymazsan uyma bana değil ahirette veririsin hesabını
bu kadar açıık ve net.

islamiyet en fazla hoşgörüden oluşan bir dindir
Mevlana bile Ne olursan ol gel demiştir. islamiyette herşeyin açıklaması vardır
ahirette veririm hesabını dert etme de sen niye böyle kabasın tek açık ve net olan şu an bu

Son düzenleme:
Back