Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.

Yapmayin Allah askina... Kapali kadinlara taciz edenler ne oluyor ? Veya kapalı bir kadin geçerken yiyecek kadar bakan erkekler ne oluyor ? Coluga çocuğa bile sapikca duygular besleyen erkekler ne oluyor? Bunların hepsi mi teshirci.... Ciplak kadin gördüğünde bakmayan erkek insan değil mi ?

çok merak ediyorum nerede yaşıyorsunuz.23 senedir kapalıyım ve bir çok şehirde iş nedeniyle yaşadım,hiç bir ters tepki almadım.hatta daha saygı gördüm:26:

Ankara ,Dikmen ....
malesef özelikle laf çarpmalırını çok yaşıyorum . hatta birinde pardüsemle parkta yürüyüş yaparken bir baba ve kızından git ak parti parkında yürü diye laf aldım :9: güldügüme bakmayın kaç gün etkisinden kurtulamamıştım . ak parti yada chp parkımı var . yada her kapalı ak partilimi yada vs vs . ben bunu anlayamıyorum işte :26:insanların ne görüşte olursa olsun neden birbirine saygısı YOK ????

Son düzenleme:
Ankara ,Dikmen ....
malesef özelikle laf çarpmalırını çok yaşıyorum . hatta birinde pardüsemle parkta yürüyüş yaparken bir baba ve kızından git ak parti parkında yürü diye laf aldım :9: güldügüme bakmayın kaç gün etkisinden kurtulamamıştım . ak parti yada chp parkımı var . yada her kapalı ak partilimi yada vs vs . ben bunu anlayamıyorum işte :26:insanların ne görüşte olursa olsun neden birbirine saygısı YOK ????

çok ilginç gerçekten ,neyse takmamak gerekiyor sanırım:50:

terlikle gezmekten maksat ayağını yabancı erkeklerin görmemesidir. hadislerin kaynağını bulur getiririm önünüze , inanmıyacağınızı bile bile. savunduğumuz birebir dediklerini yaptığımız anlamına değil yaptığını desteklediğimiz anlama geliyor. çok da doğru olduklarını kabul ediyorum. günümüzde tecavüzün artmasının başlıca sebebi kadınların vücudunu teşhir etmesidir. düğünlerde giyilen kıyafetlere bi göz atın kadın erkek aynı mekan olmasıda başka bi etkisi.

Eşcinsellikte çok artmış. O zaman erkekler de tesetüre girsin

sizin görüşünüz öyledir ne diyim .mesajımdada dediğim gibi şahsınızı degildi yazım . bu linklerde hep böyle söylemler .genelde hep saldırı :19:

ben bir partiye oy verdi diyede kimsenin akli melekerindende şüphe etmem . sanırım düşünce farkımız bu :16:

Boşver ucuz hakaretler bunlar.. Zeki insan hakaret etmez kivrak zekasini kullanır... CHP ye oy vereni akli melekleri varmis yani, tek tek araştırma yapmista bu kadar emin konusuyor aman allahim ya komik oluyorlar mi desem sacmaliyorlar mi desem ne desem bilemedim... Varsa yoksa AKP ye oy verenlerin zekasi meleği bilmem nesi tekrar diyorum zeki insan hakaret etmez !! Zekasini konuşturur hakaretlerini değil !

böylesini hayal etmedim,arkadaşla bizim demek istediğimiz kapalılık moda hadı kapanalım gibisindendi
ben bunlara inanmıyorum ya,internette karalamak için bazı çirkin videolar var

Gözümle görmesem haklısınız derdim..

Lise sonda yaz tatili döneminde garson olarak çalıştığım restaurant a mezuniyet gecesi için gelen üniversitelilerden bir kız mini eteği ve baş örtüsü ile önümde durdu...

Asla unutamadığım bir sahnedir. Var böyleleri yok değil.

Hayır efendim, İncil'e, Tevrat'a gerek var. Onları bilsinler ki İslamın harikalığını öğrensinler... Misyonerler neler yapıyor biliyor musunuz? Kiliseye tek başıma gitmeye korkuyorum, papaz büyüsüyle nasıl hakimiyetleri altına aldıklarına inanamazsınız bki bizzat tanıdıklar var. Bunlar oluyorken masum bir iki broşürü böylesine eleştirmek hatta inadına hiçbir şey giymem diyecek raddeye getirmek bana saçma ve boş geliyor.
Büyü yapılmasını nasıl yorumluyoruz hanımlar? Bunlar Türkiye'de oluyor, hadi ayaklanıp Taksim'e inelim madem broşüre bu kadar kıyamet koptu büyüyle istemsiz olarak insanları köleleştirmek gibi vahim elem bir şey için heralde ayaklanmamız gerek :20:

Papaz büyüsü hahahahahahha sizinki de güzelmiş, omoyla mı yıkandı?

Bu erkek ler sadece iki meme görünce mi tahrik oluyor sanki ! Gülüş , konuşma , ses tonu kimi zaman bir bakis bahaneleri çok yani !! İstersen tepeden tirnaga kapansin herkes ne tecavüz biter ne taciz bundan emin olun !

Hmm erkekler nefsini köreltemeyecek aciz kullar kadınlar ise vücudunu teşhir edip onları tecavüze yeltendiren şeytanlar.Kafan pırıl pırılmış :)
İnşallah sizin gibi düşünenlere fırsat vermez Allah.Oruç oruç insanı sinirlendiyorsunuz.

tecavüzün açıklıkla kapalılıkla alakası yok, gayet dikkat çekmeyecek şekilde türbanlı kadınlarda tacize uğruyor, açıklara kötü kadın kapalılara bacı gözüyle bakılmıyor yani
bu bazı erkeklerin ahlaksızlıklarıyla alakalı bir konu, onlar için fark etmiyor, aklından tecavüzü bile geçiren normal bir erkek olamaz zaten, aklından geçirmesi bile ahlaksızlık, tamamen erkekle ilgili bir konu bence
ayrıca düğün sonrası tecavüzde ne duydum ne okudum

Son düzenleme:
Bu erkek ler sadece iki meme görünce mi tahrik oluyor sanki ! Gülüş , konuşma , ses tonu kimi zaman bir bakis bahaneleri çok yani !! İstersen tepeden tirnaga kapansin herkes ne tecavüz biter ne taciz bundan emin olun !

o zaman herbişeye dikkat etmek lazım.. amcanın yazdıklarına geldiniz...

Hayir efendim her bir şeye biz değil erkekler dikkat edecek... Yani kendilerine hakim olmayi öğrenecekler... Oldu her şeye dikkat edeceksek yarin uygun bir saksiya diksinler bizi :)) zaten erkekler bir dikkat etsin kendilerine emin olun gerisi gelir yani kadınlarda dikkat eder ama önce erkek dikkat etmeli dediğim gibi tepeden tirnaga kapan istersen, erkek kendine hakim olmazsa varligin bile bir neden olur onlar için...

Hayir efendim her bir şeye biz değil erkekler dikkat edecek... Yani kendilerine hakim olmayi öğrenecekler... Oldu her şeye dikkat edeceksek yarin uygun bir saksiya diksinler bizi :)) zaten erkekler bir dikkat etsin kendilerine emin olun gerisi gelir yani kadınlarda dikkat eder ama önce erkek dikkat etmeli dediğim gibi tepeden tirnaga kapan istersen, erkek kendine hakim olmazsa varligin bile bir neden olur onlar için...
ilk defa bir konuda hem fikir olduk. bunu kaydedeyim bir yere. :)
saksıya dikme konusu güzeldi. bencede diksinler. ama sulamayı unutmasınlar.
hoş saksıda bile sapık bizi bulur:27:

Son düzenleme:

Burada oynanan oyunun farkındamısınız? Amca dediğiniz istihbarat servisi izmariti neden bu sene bunu yaptı da geçen sene yapmadı? Uzayda mıydı? Sınırımızın dibine Kürdistan kuruluyor ve sizlerin dikkatlerini başka noktalara çekiyorlar

Burada oynanan oyunun farkındamısınız? Amca dediğiniz istihbarat servisi izmariti neden bu sene bunu yaptı da geçen sene yapmadı? Uzayda mıydı? Sınırımızın dibine Kürdistan kuruluyor ve sizlerin dikkatlerini başka noktalara çekiyorlar

böyle zamanlarda hep şunu söyleri....fatih sultan mehmet istanbulu kuşattığında'da insanlar MELEKLER KANATLIMI,KANATSIZ MI diye tartışıyorlarmış :52::52::52::52::52::52:

Aslında aramızdaki fark sizin sadece anlamak istediğiniz kadarını anlamanız.
Yukarıyı tekrar okuyun lütfen,bir partiye oy verdi diye demiyorum,sırf taciz edenlere siniirlenip oy veriyorsa diyorum:ssz:
Saldırı nerde onuda gösterirseniz sevinirim.
İslamda yasak olan şeylerden bahsettim ben,kimseye saldırmadım,kul hakkı ve hırsızlığın açık olmaktan daha büyük günah olduğunu biliyorsunuzdur muhakkak,ben söyleyince niye rahatsızlık duydunuz?

AK parti kul ahkkı yedi hırsızlık yaptı,diğer partiler hep hlelal işker yaptı he
çok komiksiniz :)

Son düzenleme:
Kadınları,kızları böyle sindiriyorlar zaten evin içlnden çıkmasın ,düğüne gitmesin,müzik dinlemesin erkekler her halt yapsın ayrıca kadan 6 çocuk doğursun sonra fazla vücudu yıpranınca veya geçim sıkıntısı çekince 2 hanımı alsın hayat sadece onlara kolay olsun tatbik eden kadında sonra hep mutsuz olsun var çevremde böyle 6 çocuktan sonra bu dindar 2 hanımı aldı başkasıda , sevgili oldu kadın kalpten gidince halen sevgililer eski,kocadan maaş kesilmesin diye hoca nikahıyla beraber yaşıyorlar resmi nikah yok needense o saydıklarımızdan çevremde dindar erkekler uymuyor ama kadına baskı ile uymasını söylüyorlar kadında gıkını çıkaramıyor allaha sığınıyor ve genç yaşta kalpten ölüyor , daha akıllı olan mutsuzsa adamı boşuyor ama kadının akıllı olması işlerine gelmiyor mümkünse köleleştirmek kadınları uyduruk hadislerle

Back