- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
halk eğitimde öğretmen nasıl olunuur arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşta kalmamak için açıkçası. Ne yapacağımı şaşırdım sanırım bir bosluk5ve yalnızlık döneminde belki boşta kalmam diye düşündümPdr okuyormussunuz neden halk egitim ?
büyük ihtimal benim bölümümle alakalı bir kurs olmazılgılı bolumden unı mezunu olmanız sart
basvuru yapıyorsunuz kendı cvnız ıle bırde ben basvurmustum onlarda bır anket tarzı form vermıstı kendı cv me eklemıstım
hangı brans var neye ıhtıyac var mesela bana demıslerdı kı x alanda ıhtıyac var ogrencı sayısına gore sınıf acılacak sız hemen acılsın ıstıyorsanız sınıf ıcın su kadar ogrencı lazım dısarda kendınız ogrencı toplayıp sayıyı tamamlayıp kayıt olmaları sonunda sızı tercıh edebılırız demıslerdı :) boyle bır seceneklerı de var ıhtıyaca ve ogrencı sayısına gore + ılgılı bolum mezunu olmanız sart
başvuru yaptım birkaç yere. ben de sizin gibi düşündüm ama iş bulamazsam napıcam bilmiyorum.Okul bitti ise Kpss ye Gir yine de bir sonuca bak
Bu sene kursa gitmeyeceksen özel okul ara
KPSS çalışacağım part time olsun dersen de etüt merkezi vs araştır harçlık boyutunda da olsa bir yerden başla tecrübe olur
başvuru yaptım birkaç yere. ben de sizin gibi düşündüm ama iş bulamazsam napıcam bilmiyorum.
Alala bizim bir tanıdık lise mezunu maket uçak kursu veriyor halk eğitimde gerçi o bölümün üniside yok daılgılı bolumden unı mezunu olmanız sart
basvuru yapıyorsunuz kendı cvnız ıle bırde ben basvurmustum onlarda bır anket tarzı form vermıstı kendı cv me eklemıstım
hangı brans var neye ıhtıyac var mesela bana demıslerdı kı x alanda ıhtıyac var ogrencı sayısına gore sınıf acılacak sız hemen acılsın ıstıyorsanız sınıf ıcın su kadar ogrencı lazım dısarda kendınız ogrencı toplayıp sayıyı tamamlayıp kayıt olmaları sonunda sızı tercıh edebılırız demıslerdı :) boyle bır seceneklerı de var ıhtıyaca ve ogrencı sayısına gore + ılgılı bolum mezunu olmanız sart
model ucak kulubunden sertıfkasını almıstır o bende ankara model ucak kulubu uyesıydım maket ucak ogrendım planör yarıslarına katıldım cok ıyı ucak yaparım onun unv bolumu yokAlala bizim bir tanıdık lise mezunu maket uçak kursu veriyor halk eğitimde gerçi o bölümün üniside yok da
O zaman basvur belki talep olur alaninla ilgili. Agustos eylul gibi basvurular aliniyor, siralama yapiyorlar, yalniz oryantasyon egitimine girmeden kurs acmiyorlar. Halk egitim merkezinin ilanlarina bak, bu egitimi kacirmadiysan basvurBoşta kalmamak için açıkçası. Ne yapacağımı şaşırdım sanırım bir bosluk5ve yalnızlık döneminde belki boşta kalmam diye düşündüm