halk eğitimde öğretmenlik

Branş ne sizin
kadroluysaniz bransinizda acik varsa tercih yazin
Ücretli icinse agustosta gidin formdoldurun halk egitimde basvuru icin.ihtiyac olursa ararlar..

Eylul ayında gidip başvurunuzu yapıyorsunuz, nasıl kurslar açabilirsiniz diye yazıyorsunuz. Mesela görsel sanatlar öğretmeniyseniz, suluboya, yağlı boya, karakalem.. Sizi sıraya alıyorlar, sitede yayınlarınıyor. Daha önce çalışmışsanız falan puanınız oluyor ona göre ihtiyac duyulan yerlere yönlendiriliyorsunuz.

Artık kanun değişmiş üni mezunu olmadan olamıyorsunuz malesef öğretmen.
Üni mezunuysanız ve saatini doldurduğunuz bi sertifikanız varsa başvuru yapabilirsiniz mulakattan sınavdan sonra anca.

ılgılı bolumden unı mezunu olmanız sart
basvuru yapıyorsunuz kendı cvnız ıle bırde ben basvurmustum onlarda bır anket tarzı form vermıstı kendı cv me eklemıstım
hangı brans var neye ıhtıyac var mesela bana demıslerdı kı x alanda ıhtıyac var ogrencı sayısına gore sınıf acılacak sız hemen acılsın ıstıyorsanız sınıf ıcın su kadar ogrencı lazım dısarda kendınız ogrencı toplayıp sayıyı tamamlayıp kayıt olmaları sonunda sızı tercıh edebılırız demıslerdı :) boyle bır seceneklerı de var ıhtıyaca ve ogrencı sayısına gore + ılgılı bolum mezunu olmanız sart

basvuru yapıyorsunuz kendı cvnız ıle bırde ben basvurmustum onlarda bır anket tarzı form vermıstı kendı cv me eklemıstım
hangı brans var neye ıhtıyac var mesela bana demıslerdı kı x alanda ıhtıyac var ogrencı sayısına gore sınıf acılacak sız hemen acılsın ıstıyorsanız sınıf ıcın su kadar ogrencı lazım dısarda kendınız ogrencı toplayıp sayıyı tamamlayıp kayıt olmaları sonunda sızı tercıh edebılırız demıslerdı :) boyle bır seceneklerı de var ıhtıyaca ve ogrencı sayısına gore + ılgılı bolum mezunu olmanız sart
büyük ihtimal benim bölümümle alakalı bir kurs olmaz :( kpss ye hazırlanmadım da bu sene napıcam diye düşünürken halk eğitim aklıma gelmişti

Okul bitti ise Kpss ye Gir yine de bir sonuca bak

Bu sene kursa gitmeyeceksen özel okul ara

KPSS çalışacağım part time olsun dersen de etüt merkezi vs araştır harçlık boyutunda da olsa bir yerden başla tecrübe olur

Okul bitti ise Kpss ye Gir yine de bir sonuca bak

Bu sene kursa gitmeyeceksen özel okul ara

KPSS çalışacağım part time olsun dersen de etüt merkezi vs araştır harçlık boyutunda da olsa bir yerden başla tecrübe olur
başvuru yaptım birkaç yere. ben de sizin gibi düşündüm ama iş bulamazsam napıcam bilmiyorum.

başvuru yaptım birkaç yere. ben de sizin gibi düşündüm ama iş bulamazsam napıcam bilmiyorum.

Bende tedirgin ne yapacağını bilemeyen bir kişi imajı çizdiniz

Yeni mezunsunuz bu normal

Ama işverene bunu hissettirmeyin

Mesela tercih döneminde gidin görüşün rehberlikçi ararlar zaten bu dönemlerde

Evet köklü kurumlar olmaz belki ama CV de durur size de özgüven olur

İş bulamam vs değil bulurum diye yola çık

Alala bizim bir tanıdık lise mezunu maket uçak kursu veriyor halk eğitimde gerçi o bölümün üniside yok da

Alala bizim bir tanıdık lise mezunu maket uçak kursu veriyor halk eğitimde gerçi o bölümün üniside yok da
model ucak kulubunden sertıfkasını almıstır o bende ankara model ucak kulubu uyesıydım maket ucak ogrendım planör yarıslarına katıldım cok ıyı ucak yaparım onun unv bolumu yok

Boşta kalmamak için açıkçası. Ne yapacağımı şaşırdım sanırım bir bosluk5ve yalnızlık döneminde belki boşta kalmam diye düşündüm
O zaman basvur belki talep olur alaninla ilgili. Agustos eylul gibi basvurular aliniyor, siralama yapiyorlar, yalniz oryantasyon egitimine girmeden kurs acmiyorlar. Halk egitim merkezinin ilanlarina bak, bu egitimi kacirmadiysan basvur

Back
X