• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk Bankası sınavına girenler

nil88ay

MUTLU :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
433
0
96
Diğer
kızlar aranızda giren varmı?
ben bugün banko görevlisi olarak girdim...sakaryayı istemiştim baştan..
genel kültür normaldi...ama yetenek berbat...
matematik ve geometri sorularının öss veya kpssle alakası yoktu......
hep IQ soruları sormuşlar...ne üslü ne köklü ne de işlem vardı
grafikler,sayılar,şekiller................offfffff ffff ya
yaptım ama doğrumu bilmiyorum...:(
beynim kazan gibi oldu.........
şu cevapları verselerde baksak ya....Allahım inşallah iyi bir puan alırım...
sizlerin nasıldı?hangi şehri yazmıştınız???
yorumlarınızı bekliyorum.........

Son düzenleme:
kızlar benimde kuzenişm girdi.sonuçlar ne zaman açıklanır bilen var mI?

çok güzel geçmiş onun ki o da banko için girdi sınava.burda girdi istanbul da..
sonuçlar ne zaman açıklanır acaba onu merak ediyoruz

Ayyy aynı bunalımı bende yaşadım bugün,sabah servis görevlisi öğleden sonra uzman yardımcılığı sınavına girdim,beynim resmen kaynadı ya bide çok sıcaktı valla ne yaptın hatırlamıyorum bile,Allah hayırlısını versin inşh,..nezaman açıklanacagına dair bilgi henüz verilmedi galiba,duymadım bende,ama pek şansım oldugunu sanmıyorum torpil geçer bence yinee..biz garipler napacak böle yaa eziyet çektirmek için uğraşıyolar bizimle.kesinnn :PP :(( :))

banko görevlisine lisans mezunlarıda giriyormu
lise mezunları alınacak diyordu...

canım lise mezunları giriyor......
ben öğrenci olduğum için başvurma hakkım var çünkü halen mezun değilim

bende girdim sorma genel kultur guzeldi de gernel yetenekten mahvoldum bi cıktım harpten cıkmıs gibiyim aynı :)) ben istanbul tercih ettim ama sanmıyorum umudum yokk :(((((

arkadaşlar inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınz.Şeniz bişey sorcam ben mühendislik öğrencisiyim ama şey diyolar sizde bankalara girebilirsniz diyolar. nasıl oluyor?? servis görevlileri napar? bide şey biz galiba şu kenarda otururlar ya bikaç bayan falan onlara alıyolarmış anlamadım. bilen var mıcoksekeriremsu

Son düzenleme:
arkadaşlar inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınz.Şeniz bişey sorcam ben mühendislik öğrencisiyim ama şey diyolar sizde bankalara girebilirsniz diyolar. nasıl oluyor?? servis görevlileri napar? bide şey biz galiba şu kenarda otururlar ya bikaç bayan falan onlara alıyolarmış anlamadım. bilen var mıcoksekeriremsu

evet aynen öyle oluyor.çünkü alanınız değil.çok afallarsınız çok bunalırsınız..

ya sizlerin bugünkü sınavı nasıl geçti....
kimse bişey demiyor yaaa....
hepiniz 100mü bekliyorsunuz anlamadım.......

...................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende banko görevlisi olarak girdim.sınav zor değildi ancak ben yetiştirmekte zorluk yaşadım.heleki kese resimli bi soru vardı son 15 dakika oraya gelmiştim çok uzun diye mecbur atlayıp öbür sorulara geçtim.aslında zaman olsaydı yapardım ancak zaman yetmedi.bu sınavlardanda bıktım artık türkiye şartları ama işte off off

evet canım bu türkiyede okumak okumamak farketmiyor sadece eğitimli köleler oluyoruz valla

.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Back