Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bundan bir ay önce benim de halima biraz döküldü kendi yagiyla sildim ama kesinlikle cikaramadim üstelik halimda krem renk ben sildikce iyice karardi simdi kaldirdim halimi havalr isininca kaynar suyla yikamayi düsünüyorum
benimde halıma döküldü hemen internetten araştırdım bir tek bu forumda konu işlenmiş ama tavsiyelerin hepsini yaptım olmadı EN SONUNDA ALDIM ELİME TİNERİ VE TARĞI TİNERİ DÖKTÜM TARAKLA HIZLI HIZLI KAZIR GİBİ TARADIM MÜKEMMEL SONUÇ HİÇ BİR ŞEY KALMADI sonra hemen size müjde verim dedim ve foruma üye oldum deneyin arkadaşlar kesinlikle çıkıyor birşey kalmıyor.
benimde halıma döküldü hemen internetten araştırdım bir tek bu forumda konu işlenmiş ama tavsiyelerin hepsini yaptım olmadı EN SONUNDA ALDIM ELİME TİNERİ VE TARĞI TİNERİ DÖKTÜM TARAKLA HIZLI HIZLI KAZIR GİBİ TARADIM MÜKEMMEL SONUÇ HİÇ BİR ŞEY KALMADI sonra hemen size müjde verim dedim ve foruma üye oldum deneyin arkadaşlar kesinlikle çıkıyor birşey kalmıyor.
Kızlar bende aynı şeyi yaptım kutunun yarısı halıya döküldü her seyi denedim bi sonuç alamadım ama güzellik uzmanı arkadaşımızın yazmış olduğu tiner önerisini denedim bastırarak sildim sonuçta hiçbir leke kalmadı sadece 2 gün koku oluyor ee ona da katlanıcaz artık :) kolay gelsinn
Kızlar bende aynı şeyi yaptım kutunun yarısı halıya döküldü her seyi denedim bi sonuç alamadım ama güzellik uzmanı arkadaşımızın yazmış olduğu tiner önerisini denedim bastırarak sildim sonuçta hiçbir leke kalmadı sadece 2 gün koku oluyor ee ona da katlanıcaz artık :) kolay gelsinn
yA kızlar bende dün ağdaya gitmiştim çıkıştada arkadaşlarla olacağız diye gayet şık giyindim ama yeni aldığım kıyafetim ağda yağı oldu şile bezi gibi bir kumaş çok üzüldüm nasıl geçer bu ağda yağı lekesi acaba bi sürü para verdim yaa hiç giyemedim bulaşık deterjanı geçirir diye onunla yıkadım ama geçmedi ne yapmalıyım bilen varmı