• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıma Sir agdası döktüm :((:(:

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan bir ay önce benim de halima biraz döküldü kendi yagiyla sildim ama kesinlikle cikaramadim üstelik halimda krem renk ben sildikce iyice karardi simdi kaldirdim halimi havalr isininca kaynar suyla yikamayi düsünüyorum

Kızlar akşam halıma sir agda döküldü
Kendi yagıyla sildim ama çıkmadı yeşil yeşil salon halımda duruyor :(::(:(

Ütülesem üstüne kumaş koyup çıkar mı ya :(:(:(:(:çok üzgünüm:
Akşama kadar iyice yapışmaz dimi

canım ustune buz koyy iyice donsunn ince tarakla yavas yavas halının ustunden kazı guzelllık uzmanıyım tek care bu

Evet aynı şeyi bende yaptım hemde bir kaç yerine öle duruo...

benimde halıma döküldü hemen internetten araştırdım bir tek bu forumda konu işlenmiş ama tavsiyelerin hepsini yaptım olmadı EN SONUNDA ALDIM ELİME TİNERİ VE TARĞI TİNERİ DÖKTÜM TARAKLA HIZLI HIZLI KAZIR GİBİ TARADIM MÜKEMMEL SONUÇ HİÇ BİR ŞEY KALMADI sonra hemen size müjde verim dedim ve foruma üye oldum deneyin arkadaşlar kesinlikle çıkıyor birşey kalmıyor.

Tiner halının rengine zarar vermiomu arkadaşım??Vermiosa bende yapayım hemen...

Hayır vermiyor ama sadece kokusu oluyor ertesi güne kadar havalandır hiç bir şey olmuyor

benimde halıma döküldü hemen internetten araştırdım bir tek bu forumda konu işlenmiş ama tavsiyelerin hepsini yaptım olmadı EN SONUNDA ALDIM ELİME TİNERİ VE TARĞI TİNERİ DÖKTÜM TARAKLA HIZLI HIZLI KAZIR GİBİ TARADIM MÜKEMMEL SONUÇ HİÇ BİR ŞEY KALMADI sonra hemen size müjde verim dedim ve foruma üye oldum deneyin arkadaşlar kesinlikle çıkıyor birşey kalmıyor.

aysetaha harikasın :1rolleyes:

sentetik tiner kesinlikle halının rengine dokusuna falan zarar vermiyor ve sir ağda yı anında çıkarıyor çok teşekkür ederim a.s.

aysetaha harikasın :1rolleyes:

sentetik tiner kesinlikle halının rengine dokusuna falan zarar vermiyor ve sir ağda yı anında çıkarıyor çok teşekkür ederim a.s.

Kızlar bende aynı şeyi yaptım kutunun yarısı halıya döküldü her seyi denedim bi sonuç alamadım ama güzellik uzmanı arkadaşımızın yazmış olduğu tiner önerisini denedim bastırarak sildim sonuçta hiçbir leke kalmadı sadece 2 gün koku oluyor ee ona da katlanıcaz artık :) kolay gelsinn

Kızlar bende aynı şeyi yaptım kutunun yarısı halıya döküldü her seyi denedim bi sonuç alamadım ama güzellik uzmanı arkadaşımızın yazmış olduğu tiner önerisini denedim bastırarak sildim sonuçta hiçbir leke kalmadı sadece 2 gün koku oluyor ee ona da katlanıcaz artık :) kolay gelsinn

arkadaşım nasıl yaptın tam olarak tarif edermisin bende biraz önce döktümm üstelik annemin halısına mutlaka çıkarmam lazım

yA kızlar bende dün ağdaya gitmiştim çıkıştada arkadaşlarla olacağız diye gayet şık giyindim ama yeni aldığım kıyafetim ağda yağı oldu şile bezi gibi bir kumaş çok üzüldüm nasıl geçer bu ağda yağı lekesi acaba bi sürü para verdim yaa hiç giyemedim :( bulaşık deterjanı geçirir diye onunla yıkadım ama geçmedi ne yapmalıyım bilen varmı:43:

Back