Halıların üzerine yolluk sermek

Benim eşim de titiz ama alışması gerekiyor. Siz de o görüntü kirliliğine kahroluyorsunuz. Ne olacak şimdi? O şekilde her şeyin üstü örtülmez. Saçmalamasın. 🤦🏻‍♀️
Siz ilk başta bızım evın halını görsenız🤣Parça paröa farklı renklerde koltuk üzerleri, salondaki halı de 2 farklı renkte örtü vardı. Bunlar halı örtüsü degıl örtüydü.Kv tekli koltuga da örtü dıkeyım dedı istemedim kesınlıkle.

Siz ilk başta bızım evın halını görsenız🤣Parça paröa farklı renklerde koltuk üzerleri, salondaki halı de 2 farklı renkte örtü vardı. Bunlar halı örtüsü degıl örtüydü.Kv tekli koltuga da örtü dıkeyım dedı istemedim kesınlıkle.
Millete ne oluyor anlamadım. Karıştırmayın evinize. Şimdiden çok yüz vermişsiniz.

Hazır konusu açılmışken sorayım, şu robot süpürgelerden kullanan var mı acaba? Ben inanmıyordum temizleyeceğine ama bir arkadaşım aldı ve çok memnun olduğunu söylüyor. Benim de evi süpürmek bayağı zamanımı alıyor.

güzel süpürüyor mu gerçekten?

eğer mantıkı bir şeyse, sen de alabilirsin konu sahibi. Her Gün çalıştırırsın, Eşin de bu kilim serme çılgınlığından kurtulur.
Ahah alakasiz ama cevap vercem. Benim de eşim almak istiodu laf ediodum o ne oyle o gırgır gibi sadece görüneni alır diye. Ama yok bildigin vakum yapiyor. Ev her gun supurulup silinince parkeler parladi meger ben pismisim. İşim o kadar hafifledi ki. Kedim var benim ustelik koltugun ustundekiler bile azaldi nie yerde olup uçuşup yukari cikanlar bittiği icin. Dolayisiyla daha gec surede toz aliyorum. Kaldirin halilari falan koridorlardan silme de yapan bi robot supurge alin. Cok hali varsa robot supurge silme islemini yaparken ciddi bi optimizasyon gerektirio halili olan yerleri silme demek fln ugrastirici. Ondan diyorum yoksa sadece süpürme icin bile cok iyi halilarin rengi aciliyor valla her gun supurulunce.

Babannemin evinde yok o örtüler fotosunu gördüm şok oldum onlar nedir Allah aşkına :) ben hiç sevmem örtü ama sevipte kullananlar için güzel hali örtüleri var onlardan alın madem. Ama çocuk yokken ne gereği var örtüye yerlere saçarak mi yiyorsunuz çok gereksiz

Fotoğrafları gördüm iğrenç duruyor. Onlar kim ki sizin evinize karisiyorlar? Atın çöpe gitsin. Sorarlarsa midemi bulandirdilar üstüne kustum deyin :kusmuk:

Üç günlük dünya hiç çekemem böyle şeyleri.

Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
Ev sizin eşya sizin kayınvalide kayınpeder lafıyla niye hareket ediyorsunuz? kirlenirse verirsiniz halıcıya yıkar benimde bütün halılarım açık renk ama kirlenir diye düşünüp ne halıma ne koltuğuma örtü örtmedim.

Eşiniz niye size temizlikçi muamelesi yapıyor ya?
Yok orayi silersin o zaman burayı temizle şurayı yıka
İnsan da biraz şefkat olsa sevdiği kişi yorulmasın ister
Sizinki madem evdesin boş durma modunda
Ben en çok buna sinir oldum 😒

Ilerde elbet gorurler ya da eşim söyler. Hosuma gıtmedı kaldırdım dıycem.Evet bıraksam daha cok karısacaklar
Ablamın kv Side sürekli birşeyler verir şunu şöyle yap bunu böyle yap diye kendince akıl veriyor ama çok şükür herkesin aklı kendine yetiyor

Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
evinizin şekline, nereye ne konulacağına neden kp kv karar veriyor. sevmediyseniz kaldırın gitsin. eşinize de izah edin temizlik zor böyle ve kötü gözüktü diye. öyle gördüğü için geleneği devam ettirmiştir eşiniz daha fazla karışmaz diye düşünüyorum. karışacak biriyse de kaynana tipli eşlerden de bıkkınlık geldi artık.

Valla gözümde canlandıramadım halı üzerine yolluk. Googlea yazdım merak ettim bulamadım.
Halı dediğiniz kirlenirse yıkatılır canım ne var bunda.. ufak tefek kirler için fısfıs temizleyicilerle siliyorum, belirli zamanlarda da yıkamaya veriyorum çok pahalı tutarlar değil. Ayrıca aile tarafına ne sizin eviniz sonuçta neden karışıyolar.

Ablamın kv Side sürekli birşeyler verir şunu şöyle yap bunu böyle yap diye kendince akıl veriyor ama çok şükür herkesin aklı kendine yetiyor
Bana eskı seramik caydanlık, taa kendının hayatta kullanmayacağı fincan, cok eskı model tabaklar verdi. Kendı hayatta kullanmaz.Modelu o kadar eskıkı en az 50 yıl önce vardır ben hıc gormedım o tarzda. Bende kullanmadıklarımı bır kolı yaptım. Hepsını gerı verdım. Ben bunları kullanmıyorum. Dıger oglunun ceyızıne koyarsın dedım

Valla gözümde canlandıramadım halı üzerine yolluk. Googlea yazdım merak ettim bulamadım.
Halı dediğiniz kirlenirse yıkatılır canım ne var bunda.. ufak tefek kirler için fısfıs temizleyicilerle siliyorum, belirli zamanlarda da yıkamaya veriyorum çok pahalı tutarlar değil. Ayrıca aile tarafına ne sizin eviniz sonuçta neden karışıyolar.
Benim halım böyle bırsey. Bunun üzerine bu renklı uzun seyler den serdık. Ve sarı olan fotoğrafta mutfak. Hepsını kaldırdım ki

Eklentiler

• IMG_20201220_204339.jpg
    IMG_20201220_204339.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20201220_150319.jpg
    IMG_20201220_150319.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20201220_150309.jpg
    IMG_20201220_150309.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 78
X