Halıların üzerine yolluk sermek

Halilariniza yazık ediyorsunuz o yolluk dediginiz seyleri sererek.bir sure sonra o halilar tuylenir yapisir..hem ev sizin kim ne karisiyor neden izin veriyorsunuz..verin kv kendi kullansin.bnu kadar pasif durmayin yeni evlisiniz sanirim mis gibi tertemiz evde oturmak varken onları ortmeyin.onlar yolluk degilde savan dedikleri kilime benzer bir bisey
Degişik birşey. Bende hıc görmedim nerdeyse onu. Cok eskıden vardı. Hepsını kaldırdım zaten. Bıdaha da sermıycem kesınlıkle

Ya ben anlayamiyorum nasil izin verilir gunlerce o ortulerle oturulur benim evimde ben ne istersem o olur ya en kotu gider gitmez kaldirir atarim agzimida acmam beklenen ve istenen sonuc o ortulerin kullanilmamasi sende kullanma

Ya ben anlayamiyorum nasil izin verilir gunlerce o ortulerle oturulur benim evimde ben ne istersem o olur ya en kotu gider gitmez kaldirir atarim agzimida acmam beklenen ve istenen sonuc o ortulerin kullanilmamasi sende kullanma
Kaldırdım zaten ki keske ızın vermeseydim eşime baştan. Yenı gelın evı sözde burası

Canım fotoğrafları gördüm ve kusura bakma ama şok oldum. Çünkü ben ne annanemde ne de kayınvalidem de (70 yaşında neredeyse) böyle bir şey görmedim. Okadar eski ki. Siz yeni evlisiniz ve hani halınız olmaz tamam derim ama halının üstünü kapatmak filan saçmalık.
Benim salondaki halım en açık renk gri. Eşim aşık olmustu hatta ben de beğendim tabi. Ve ben 2 defa dopdolu çay döktüm bu açık renk halıya 😅 Hatta bu yaz çay döktüm ve ay sonu olduğu için para yatsın öyle gönderelim dedik, 1 hafta öyle çaylı çaylı bekledi halı. Sonra yıkamaya verdim diğer halılarla beraber ohh sanki sıfır almışım gibi 😅
Yani her lekeyi çıkarıyorlar hiç korkma, eşin de derdi titizlik değil bence annesinden korkuyor, onlar dediyse emirdir benim için tarzı bir kafada gibi.

Canım fotoğrafları gördüm ve kusura bakma ama şok oldum. Çünkü ben ne annanemde ne de kayınvalidem de (70 yaşında neredeyse) böyle bir şey görmedim. Okadar eski ki. Siz yeni evlisiniz ve hani halınız olmaz tamam derim ama halının üstünü kapatmak filan saçmalık.
Benim salondaki halım en açık renk gri. Eşim aşık olmustu hatta ben de beğendim tabi. Ve ben 2 defa dopdolu çay döktüm bu açık renk halıya 😅 Hatta bu yaz çay döktüm ve ay sonu olduğu için para yatsın öyle gönderelim dedik, 1 hafta öyle çaylı çaylı bekledi halı. Sonra yıkamaya verdim diğer halılarla beraber ohh sanki sıfır almışım gibi 😅
Yani her lekeyi çıkarıyorlar hiç korkma, eşin de derdi titizlik değil bence annesinden korkuyor, onlar dediyse emirdir benim için tarzı bir kafada gibi.
Hepsını kaldırdım. O kadar güzel gelıyo ki suan mutfak Falan. Begenerek aldıgım halıları kapattım pısmanım.Kaldırdıgımı gören eşim bırsey demedı. Deseydi kavga etcez bılıyo. Kres gıbıydı ev rengarenk 🤣

Ahah alakasiz ama cevap vercem. Benim de eşim almak istiodu laf ediodum o ne oyle o gırgır gibi sadece görüneni alır diye. Ama yok bildigin vakum yapiyor. Ev her gun supurulup silinince parkeler parladi meger ben pismisim. İşim o kadar hafifledi ki. Kedim var benim ustelik koltugun ustundekiler bile azaldi nie yerde olup uçuşup yukari cikanlar bittiği icin. Dolayisiyla daha gec surede toz aliyorum. Kaldirin halilari falan koridorlardan silme de yapan bi robot supurge alin. Cok hali varsa robot supurge silme islemini yaparken ciddi bi optimizasyon gerektirio halili olan yerleri silme demek fln ugrastirici. Ondan diyorum yoksa sadece süpürme icin bile cok iyi halilarin rengi aciliyor valla her gun supurulunce.
Çok sevindim gerçekten. Güle güle kullanın, ve ben de en yakın zamanda alayım inşallah bir tane. Xiaomi öneriyorlar, sizinkinin markası ne acaba? Kurtulacağım sanırım bu süpürme işinden 😍

Bu konuyu okuyunca aklima masumlar apartmani dizisi geldi. Esin eve girerken uzerine onluk de giyiyor mu? Cok komik ya. Cul caput doldurmaya adam amma merakli adam. Halinin da hava almasi lazim. Her yer ortulu olmaz ki.
Neyseki halletmissiniz sanirim.

Bu konuyu okuyunca aklima masumlar apartmani dizisi geldi. Esin eve girerken uzerine onluk de giyiyor mu? Cok komik ya. Cul caput doldurmaya adam amma merakli adam. Halinin da hava almasi lazim. Her yer ortulu olmaz ki.
Neyseki halletmissiniz sanirim.
Evet evet hallettık🤣

Hayal edemedim. Mantığını da anlamadım. Eğer rahat edecekseniz o yolluk dediğiniz şeyleri kullanın halıları kaldırın madem... Çocuğum var hem de çok hareketli bir çocuk. Evimde hiç bir yerde örtü yok. Gerektiginde halıları yıkamaya veriyorum. Bütün eşyam açık renk. Düzenli olarak temizliyorum. Sorun yok yani... Koltuğumun halımın keyfini niye başkası sürüyor. Güzel hallerini görmeye kızım ve ben daha layığız.... Evde en sevdiğim kıyafetlerimi giyiyorum. Kızıma da en güzel kıyafetlerini giydiriyorum. Güzel pijamalarla yatıyorum. Başkası için yaşamıyorum Allaha şükür...

Hayal edemedim. Mantığını da anlamadım. Eğer rahat edecekseniz o yolluk dediğiniz şeyleri kullanın halıları kaldırın madem... Çocuğum var hem de çok hareketli bir çocuk. Evimde hiç bir yerde örtü yok. Gerektiginde halıları yıkamaya veriyorum. Bütün eşyam açık renk. Düzenli olarak temizliyorum. Sorun yok yani... Koltuğumun halımın keyfini niye başkası sürüyor. Güzel hallerini görmeye kızım ve ben daha layığız.... Evde en sevdiğim kıyafetlerimi giyiyorum. Kızıma da en güzel kıyafetlerini giydiriyorum. Güzel pijamalarla yatıyorum. Başkası için yaşamıyorum Allaha şükür...
Hepsını kaldırdım. Halılarımı supurdum.Leke falan olmadı kaldırınca da. Ev daha temız daha güzel gelıyor şuan gözüme. Cok haklısınız

Hepsını kaldırdım. Halılarımı supurdum.Leke falan olmadı kaldırınca da. Ev daha temız daha güzel gelıyor şuan gözüme. Cok haklısınız
bir de şeyi merak ettim, misafir geldiğinde kaldırılacak mıydı o yolluklar? Hani olurdu ya önceden misafir gelince koltuk örtüleri kaldırılır falan öyle bir mantık mıydı buradaki?

X