- Konu Sahibi Portakalli ordek
2 çocuk var ne koltukta ne halıda örtü var kirlensin ne olacak ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana babaanne donu falan koymus. Ki 40 kilo kızım. Dogum yapınca giyersin dıye 60 beden gecelık falan koymak ıstedı. Gıymedıgım herseyı verdım. Dantel koydu almadım vermedım. Kv dantel falan sevıyor. Ben nefret ediyorum. Darıldım mı bılmıyorum artık ama işime yaramayan herseyı ya atarım ya da ona geri verırımHaha benimkide vaktiyle aynısını yapmıştı saf zamanlarım almıştım birde içimden de üzülmüstum. Kendi kiyafetlerini paket yapıp getirmişti filan tabi on seneyi geçti o zamanki aklımla kötü dusunmemisim siz iyi yapmışsınız :) bı kaç sene dolapta baza altında bekledi atsam nerde benim kıyafetler diye hesap soracak karakterde birisi atamıyorum da. Kıyafetlerde kendi gençlik kıyafetleri bazıları lekeli filan. Kırk yıllık kiyafetler. Sonra attım tabi ama en az üç sene durmuştur bende çok salakmisim. Şimdi olsa verdiği gibi geri verirdim. Yeni gençliğin gözü daha açık valla
Kaldırdım hepsıni eşim bırsey demedikuş kopek kedı tavsan aklınıza gelen bılumum canlı besledım hala da evımde beslıyorum
bunun halı ustune yollukla alakası yok kayınvalıde kus var halıya yolluk ort demısde asıl ben kayınvalıdenızın ustune bır yolluk ortmek ıstedım kendısı goze gorunmese daha ıyı olacak sankı
ınsanlar evınızın ıcıne nasıl boyle mudahale edebılıyor?
Kaldırdım hepsıni eşimkuş kopek kedı tavsan aklınıza gelen bılumum canlı besledım hala da evımde beslıyorum
bunun halı ustune yollukla alakası yok kayınvalıde kus var halıya yolluk ort demısde asıl ben kayınvalıdenızın ustune bır yolluk ortmek ıstedım kendısı goze gorunmese daha ıyı olacak sankı
ınsanlar evınızın ıcıne nasıl boyle mudahale edebılıyor?
Üfff evet kaldırdım Vala hepsını. Bırsey demediO nasıl bir işkencedir ya her yer örtü karıştırmayın kimseye kaldirin tutmanız hata evde. bizimde muhabbet kusumuz var halilarim beyaz 3 yıldır hiçbir şey olmadı minnacık şey ne yapabilir halilara. Esinizde garip babasida erkekler ne karışır böyle seylere tam cinnetlik
Dun kavga ettik. Bıdaha serersen keserim dedim eşime. Bugun baktı hepsını kaldırmısım. Bırsey demedi eşimAy o ne öyle her yer örtü
Topla hepsini at gitsin eşine de höt de yani bu evin hanımı benim ben uğraşıyorum bunlarla, kirlenirse de silerim de
İyi madem üstümüz kirlenmesin diye kendimizi streçleyip öyle giyelim don kazak
Saçmalığa bak sen yeni evlisin herşeyi her eşyayı kullan zaten eskiyecek en azından işkence çekme
Azcık sesin çıksın
Kaldırdım yollukları. Zaten yolluklar agır. Kirlense de cok agır olur ıslanınca zor yıkarım. Bende ara ara silerimBen şahsen halı üzerine yolluk kullanmayı sevmiyorum halılarımı sık sık şampuanı bezle siliyorum mis gibi oluyor
Terasta cırpıyorum. Hepsını kaldır çırp cok yoruyor ve uzunlar bayaa. Kaldırdım zaten. Temızlık artık daha rahat olacakÇocuklar olduğundan dolayı ve halıları daimi olarak halı yıkamaya gonderemeyecegim için halı örtüsü aldım iki tane. Daha hijyen oluyor.
Çok işime yarıyor. Kirlendikce makinaya atıp yıkıyorum. Halı örtüm tam sarıp yapışıyor. Supurulebiliyor.
Ancak bu söz ettiginiz biraz farklıymış. Ve çocukta yoksa hiç gerek yok. Ne yapıyorsunuz , yoksa balkondan mi cirpiyorsunuz ?
İçimin yağları eridi. Elinize sağlık.Dun kavga ettik. Bıdaha serersen keserim dedim eşime. Bugun baktı hepsını kaldırmısım. Bırsey demedi eşim
gözün aydın bişey dese ne olacağını bildiği için susmustur boyle devam et ona söz hakkı tanıma bu konuda.Dun kavga ettik. Bıdaha serersen keserim dedim eşime. Bugun baktı hepsını kaldırmısım. Bırsey demedi eşim
Kesinlikle tanımaya niyetim yokgözün aydın bişey dese ne olacağını bildiği için susmustur boyle devam et ona söz hakkı tanıma bu konuda.
yazık bu gece uyku girmez gözüne yaKesinlikle tanımaya niyetim yok