- Konu Sahibi Portakalli ordek
Etnik kilim anladım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sende bi ay bi faturayi abart hergün terasi yikar gibi su harca soruncada temizlik yapıyorum bundan sonra boyle işine gelirse dersin.Takıntılı olmaz mı.Termosıfonu acmıstım. Nıye actın dedi. Kuşların kafesın yıkadım dedim Faturaya da dıkkat edıyorum da temızlık yapacaksan fatura artacak. Karıstıkca tartısıyoruz
Ahhaha mantıklı. O ıstıyor kı hem fatura az gelsın hem temızlık yapayım hepyani sende bi ay bi faturayi abart hergün terasi yikar gibi su harca soruncada temizlik yapıyorum bundan sonra boyle işine gelirse dersin.
Dusundum ama uzerı toz olacak. Bu sefer kılımı Supur dıycekkilimleri terasa sersen sorarsa hergün yikamak zor oluyor dersin
yanliz kilimleri kesersen parçaları küçük olsun yoksa paspas niyetine kullandirir sanaDusundum ama uzerı toz olacak. Bu sefer kılımı Supur dıycek
Onu da yapar beklerim yaniyanliz kilimleri kesersen parçaları küçük olsun yoksa paspas niyetine kullandirir sana
Halıların üzerine kilim sevmişsiniz sanırımEvet evet kesinlikle. Sımdı bu yollukların altından halı gözükür. Yanı tam kapatmıyor. Eni kısa boyu uzun. Sarı kırmızı mavi uzun bırsey
Kesinlikle öyle. Bugun mutfaktakini de kaldırcam. Hayır bunları dikerken bana bı sorsalar ıstıyor musun diye. Madem bunu sercez halı neden aldık.Sevmedim, sevemiyorum.
Ben o halıyı, koltuğu kullanmak için almışım daha niye üstünü örteyim ki.
Bana da çok dediler yeni eşyan çabuk kirlenir, eskir.
Dedim atarım yenisini alırım.
İnsanlara neyse evimizdeki eşyadan.
Annem de yıllarca üstünü örttü her şeyin ama temizlik yaparken daha çok zorlandı.
O eşyalar öyle de eskidi böyle de.
Ne anlamı varsa eşya saklamanın.
Kesinlikle öyle. Bugun mutfaktakini de kaldırcam. Hayır bunları dikerken bana bı sorsalar ıstıyor musun diye. Madem bunu sercez halı neden aldık.
Bende karıstırmadım aslında. Ama halı ıcın ölcu alırken kp demıstı buraya şey yaparız falan. Ben anlamadım böyle uzun şeyler serilcek evime.Sonradan görünce halı sermedik başta daha evli degildik. Bunları serdık. Sonra halı yerlesınce eşim dedi gıren cıkan oluyo kırlenıyor falan. Kalsın bunlar. Öyle kaldılarBen en başından beri kimseyi karıştırmadım.
Çok biliyorlarsa kendi evlerine baksınlar
Bende karıstırmadım aslında. Ama halı ıcın ölcu alırken kp demıstı buraya şey yaparız falan. Ben anlamadım böyle uzun şeyler serilcek evime.Sonradan görünce halı sermedik başta daha evli degildik. Bunları serdık. Sonra halı yerlesınce eşim dedi gıren cıkan oluyo kırlenıyor falan. Kalsın bunlar. Öyle kaldılar