Halıların üzerine yolluk sermek

Takıntılı olmaz mı.Termosıfonu acmıstım. Nıye actın dedi. Kuşların kafesın yıkadım dedim 🤣Faturaya da dıkkat edıyorum da temızlık yapacaksan fatura artacak. Karıstıkca tartısıyoruz
yani sende bi ay bi faturayi abart hergün terasi yikar gibi su harca soruncada temizlik yapıyorum bundan sonra boyle işine gelirse dersin.

Evet evet kesinlikle. Sımdı bu yollukların altından halı gözükür. Yanı tam kapatmıyor. Eni kısa boyu uzun. Sarı kırmızı mavi uzun bırsey
Halıların üzerine kilim sevmişsiniz sanırım
Fakaaat; e madem kilim serecektiniz hali niye aldınız kaldırın gitsin o ne öyle insanin ruhu daralır halilar kirlenmesin diye bu çile nedir kirlenirse kirlensin UNUTMAYIN HAYAT ÇOK KISA

Yıllarca halılarım ın üstüne halı örtüsü serdim, lastiklisi, polar olanı vs. O kadar bıktım ki hepsini attım.

evet, halımı 1 yıl yıkatmadığım oldu, kirlenmediği için. Yalnızca misafirde açıyordum. Ama her gün düzelt, süpür düzelt, estetik olmasın, kendi halını Göreme vs..

Şimdi kirlenirse kirlensin, 3 ayda 1 yıkamaya gönderiyorum. Senelerce manyaklık yapmışım bence.

üstelik mutfak halımda çok açık renkli. Yaşasın halılara özgürlük :)

Hazır konusu açılmışken sorayım, şu robot süpürgelerden kullanan var mı acaba? Ben inanmıyordum temizleyeceğine ama bir arkadaşım aldı ve çok memnun olduğunu söylüyor. Benim de evi süpürmek bayağı zamanımı alıyor.

güzel süpürüyor mu gerçekten?

eğer mantıkı bir şeyse, sen de alabilirsin konu sahibi. Her Gün çalıştırırsın, Eşin de bu kilim serme çılgınlığından kurtulur.

Sevmedim, sevemiyorum.
Ben o halıyı, koltuğu kullanmak için almışım daha niye üstünü örteyim ki.
Bana da çok dediler yeni eşyan çabuk kirlenir, eskir.
Dedim atarım yenisini alırım.
İnsanlara neyse evimizdeki eşyadan.
Annem de yıllarca üstünü örttü her şeyin ama temizlik yaparken daha çok zorlandı.
O eşyalar öyle de eskidi böyle de.
Ne anlamı varsa eşya saklamanın.

Sevmedim, sevemiyorum.
Ben o halıyı, koltuğu kullanmak için almışım daha niye üstünü örteyim ki.
Bana da çok dediler yeni eşyan çabuk kirlenir, eskir.
Dedim atarım yenisini alırım.
İnsanlara neyse evimizdeki eşyadan.
Annem de yıllarca üstünü örttü her şeyin ama temizlik yaparken daha çok zorlandı.
O eşyalar öyle de eskidi böyle de.
Ne anlamı varsa eşya saklamanın.
Kesinlikle öyle. Bugun mutfaktakini de kaldırcam. Hayır bunları dikerken bana bı sorsalar ıstıyor musun diye. Madem bunu sercez halı neden aldık.

Ben kedim olduğu için koltuklara örtü örtüyorum. Onları tüyden temizlemek kolay oluyor. Onun dışında halılar falan hep açıkta. Kirlendikçe veriyorum yıkamaya. Misafir tabak çanağı yok. En güzelini ben kullanıyorum. Aman kirlenecek diye zaten yerleri örtmeye yarayan bir halının üzerine de örtü örtmek anlamlı gelmiyor. Örtü üstüne örtü gibi oluyor. Kaç gün yaşayacağım belli değil. Aman kirlenecek diye halımı bile tepe tepe kullanmayacaksam ne anladım bu hayattan?

Ben en başından beri kimseyi karıştırmadım.
Çok biliyorlarsa kendi evlerine baksınlar :KK70:
Bende karıstırmadım aslında. Ama halı ıcın ölcu alırken kp demıstı buraya şey yaparız falan. Ben anlamadım böyle uzun şeyler serilcek evime.Sonradan görünce halı sermedik başta daha evli degildik. Bunları serdık. Sonra halı yerlesınce eşim dedi gıren cıkan oluyo kırlenıyor falan. Kalsın bunlar. Öyle kaldılar

Bende karıstırmadım aslında. Ama halı ıcın ölcu alırken kp demıstı buraya şey yaparız falan. Ben anlamadım böyle uzun şeyler serilcek evime.Sonradan görünce halı sermedik başta daha evli degildik. Bunları serdık. Sonra halı yerlesınce eşim dedi gıren cıkan oluyo kırlenıyor falan. Kalsın bunlar. Öyle kaldılar

Sen kv deni bana yolla ben hakkından gelirim :KK70:

simdi kayinvalideye kizmaya gerek yok, onlarin devrinde alinamiyormus, mecburen esyalardan keyif almak diye bir durumlari yokmus.
O yuzden o der de, siz biraz rahat olup, amaaan kirlensin, kirlenince yikanir deyin gecin.
Esinizi cok anlamadim ama, neden bunca israri, guzel olmadigi bariz bir seyi niye istiyor ki evinde.

X