- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ödü kopuyor batacak dıye. Mutfak halım koyu mavi. Onda da 2tane örtülü. Onu da kaldırayım dıyorum da laf etcek kesınkendi evinizdede ne yapıp yapamıyacaginiza bir zahmet karışılmasın herseye karısan adamda cekilmez batarsa batar ne olmus yani
E iste derdi temizlik degil evdeki alistigi sacma alışkanlık ne dedi koridoru kaldirincaO yolluklar agır ve uzun. Makineye atsam olmaz bence. Nasıl yıkacak bılmıyorum
Salonda da çirkin durur ya. Erkekler neden karışır ki bu kadar eveSiliyorum cıkıyor da. Salon neyse ama korıdorda bu renklı seyler berbat duruyor
Abdest falanda almıyor.en fazla dustan cıkınca ayagı ıslanır ama banyoda var zaten banyo paspasiAbdest alinirsa islaniyordur damdan,ben hergun paspas degistiriyorum,ayak havlusu sermissem 2 gunde bir degistirilir.
Fakat koridora hali nedir anlamadim,benim yolluk denen hali var sadece,sogan gibi ne o kat kat
Konu sahibi ev senin evin kadini sensin. Allah aşkına biraz baskin ol yaÖdü kopuyor batacak dıye. Mutfak halım koyu mavi. Onda da 2tane örtülü. Onu da kaldırayım dıyorum da laf etcek kesın
Kaldir ama haftada 1 2kez silersin o halıları dedi. Kaldır ama bıdaha temızlık yapmam karısmam bırseye dedıE iste derdi temizlik degil evdeki alistigi sacma alışkanlık ne dedi koridoru kaldirinca
burda yazan arkadaslar diyorya bir cinnet herseyi halleder diyeÖdü kopuyor batacak dıye. Mutfak halım koyu mavi. Onda da 2tane örtülü. Onu da kaldırayım dıyorum da laf etcek kesın
Salonda nasil normal karsilamis bilmiyorum. Acaba dogu tarafinda falanlarda boyle bir adet mi varSalonda da çirkin durur ya. Erkekler neden karışır ki bu kadar eve
İlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.Halisiz ev bana hic toplu gibi gelmiyor yakucukte olsa yerde ararim evi daha sicak daha samimi gosteriyor bence. Ama halisiz ev cok kolay supuruluyor o ayri.
Halilarimi yikamaya verince bile bakiyorum gelsnler hemen diye
Aslında baskını ona karsı. Tartıstık. Bıdaha serersen ufak parcalat halinde keserim onları dedım. Ki bılıyo keserim. Taktım ben kaldırcam hepsınıKonu sahibi ev senin evin kadini sensin. Allah aşkına biraz baskin ol ya
Benim giriş, hol ve yatak odası halılarım beyaz bir de.Bunu buraya mı soruyorsun
İstemiyorsan kaldırırsın
Halı zaten yeri örtmek için onun üstüne bir şey örtülmez ki
Kirlenirse yıkanır temizlenir vs
Eşya bu evladiyelik değil
Koltuğu da halıyı da örtmem oğlum küçükken kirletir demişlerdi kirletsin silinir dedim sadece
Benim yerler soğuk oluyor sagolsun alt komsum hic dogalgaz yakmaz. Yerden isitmada olmayinca corap ustu patik ustu terlik giyiyorum Benim icin imkansiz zaten kaldirmaktaİlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.
Ufak dekoratif yormayacak bir iki şey atıyorum tabii ama yıkamaya verecek halım yok. :)) Hepsi makinede.
Güçlü bir süpürge alınca fark ettim bunu. Çoluğu çocuğu tozun içinde oynatıyormuşum gibi geliyor artık.
2 halı üst üste nasıl seriliyor aydınlanmak istiyorummm acilll2 halı üst üste sermek moda ama bahsettiğiniz şekilde asla değil.
Halı bu, kirlenir ve yıkatılır.
Siz nasıl istiyorsanız öyle kullanın, başkasına karıştırmayın.
Oh iyi dedin kiz kaldir benim bile icimin yaglari erir yazarsinAslında baskını ona karsı. Tartıstık. Bıdaha serersen ufak parcalat halinde keserim onları dedım. Ki bılıyo keserim. Taktım ben kaldırcam hepsını
Haha adam da annesinden ne gördüyse onu yapıyor işte.Tartışma tatlı dille hallet.Zamanla senin düzenine alışacak acele etmeİnanın tekli koltugum koyu renk bordo.onu da ört dıyorlar. Annesı ona göre örtü dikecekmiş. Eşime bugun dedım balkondan atcam bunları dedım. Bıraz tartıstık. Kaldır ama batınca temizlersin dedi. Korıdordakılerı kaldırdım. Sırada mutfak var. Onu da yarın halletcem.
Kaldir ama haftada 1 2kez silersin o halıları dedi. Kaldır ama bıdaha temızlık yapmam karısmam bırseye dedı
Benim giriş, hol ve yatak odası halılarım beyaz bir de.
Dilleri olsa da konuşsa, ne lekeler ne vakalar
Aman halı işte, ayağımız betona şap şap vurmasın, ortada toz yumakları uçuşmasın dye var olan bir şey.
Kirlenmezlerse halı yıkamacılar nereden kazanacak parayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?