• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Canının kıymetini bil net bende çok titizimdir hastalık derecesindeydi şuan dasa arada tutuyor ama kendimi tutuyorum yapmıyorum herzaman
Benim eşim de temizdir oda karısırdı bana şimdi de görunce yapma ne gerek var yapma diyor 😁😁
Üff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafese

Dıyo ki sürekli terasa falan cıkıyoruz. Balkona cıkıyoruz. Halı batar toz olur dıyor. Hayır 1kez döktüm o da mutfaga. Ayrıca zaten bırsey döksemde halıya da gecıyor
Terasa terlikle ciksin iceri girerken terligi çıkarsın. Hic sevmedgim insan turu pis temizler. Normal ayaklarla mi cikip giriyor dışarı da batiyor

Oğlum 4,5 yaşında ve tüm halılarım beyaz renkli. Hiçbirinin üzerine örtü atmam.
Örtü bana hep gereksiz geliyor.
Bırakın kirlensin. Kirlenen her şeyin çaresi var.
Yıkamaya versen iki gün de tertemiz yıkayıp geri getiriyorlar.
Benim 2kusum var. Onları salıyorum. Salona bu yuzden örttım. Ama dıger odalar sacma gelıyor

Terasa terlikle ciksin iceri girerken terligi çıkarsın. Hic sevmedgim insan turu pis temizler. Normal ayaklarla mi cikip giriyor dışarı da batiyor
Hayır terlikle cıkıyor aslında. Gırıste balkon var nadir ayakla cıkmıs tir. Ama abartıyor o. Bırsey dökulurmus. Kuşlar varmıs

Üff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafese
Benim eşimde bazen arada salınca der şrayi toparla falan diyorum kirlenince yine ben yapıcam karısma benim işime bokda görürse evi ben yapicam sonuç olarak

Benim 2kusum var. Onları salıyorum. Salona bu yuzden örttım. Ama dıger odalar sacma gelıyor
Tamam yani tek bir odaya serin ama evin bütün odalarını örtmek nedir. Hayır eşiniz titiz de sanki o mu temizliyor. Karışmasın arkadaş, erkek neden karışır bu kadar, onu da anlamıyorum.

İyi de bunu kv aldı diye kullanma zorunluluğu mu var

Tuvalettem çıkınca ayak nasıl ıslak olur

Ayağına mı işiyor

Makul değil

Bir de kirlenirse kirlensin

Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey

Bir de kilim mi bu yolluk dediğin atsana kenarından bir foto cidden merak ettim
Abdest alinirsa islaniyordur damdan,ben hergun paspas degistiriyorum,ayak havlusu sermissem 2 gunde bir degistirilir.
Fakat koridora hali nedir anlamadim,benim yolluk denen hali var sadece,sogan gibi ne o kat kat o_O

Benim eşimde bazen arada salınca der şrayi toparla falan diyorum kirlenince yine ben yapıcam karısma benim işime bokda görürse evi ben yapicam sonuç olarak
Evet. Pazarları bana yardımcı oluyor. Bir elektrik tutar vileda yapar bazen. Hatta diyorki yok baska adam olsa yanmıstın. Kimsenin kocası yapmıyor ben yapıyorum. Ben anne evınde cok temızlık yemek yapan bırı degıldım. Rahat yetıstım.Onun annesı asırı tıtız. Kendını temızlık ve yemege adamış.Ben annesı gıbı hergun dip Köse temızlemıyorum. Kuşlarım salonda salık dıye salona hergun elektrik tutuyordum. O da laf yapıyor dıye

Halısız ev tavsiye ederim.
Yere makinede yıkanan battaniye halılardan atıyorum kış tarifesine geçince. Oldu bitti.
Emin olun evdeki en pis şey halı zaten. Adam akıllı bir süpürgeniz varsa fark edersiniz bunu.

Hayır terlikle cıkıyor aslında. Gırıste balkon var nadir ayakla cıkmıs tir. Ama abartıyor o. Bırsey dökulurmus. Kuşlar varmıs
Cok cok temizse sana haftada 2 hali sileceksin diyen biri öldür Allah normal ayakla terliksiz cikmaz balkona. O hayvanciklar gene kakalari minicik. Adam hayatini zorlastirmaya calisiyir senin temizlik aski degil bu takinti. Ha yolluk kirlenmis ha hali

Tamam yani tek bir odaya serin ama evin bütün odalarını örtmek nedir. Hayır eşiniz titiz de sanki o mu temizliyor. Karışmasın arkadaş, erkek neden karışır bu kadar, onu da anlamıyorum.
Pazarları evi ıkımız temızlerız. Bana dıyor tamam karısmam ama elimi bırseye surmem dıyor

Cok cok temizse sana haftada 2 hali sileceksin diyen biri öldür Allah normal ayakla terliksiz cikmaz balkona. O hayvanciklar gene kakalari minicik. Adam hayatini zorlastirmaya calisiyir senin temizlik aski degil bu takinti. Ha yolluk kirlenmis ha hali
O yolluklar agır ve uzun. Makineye atsam olmaz bence. Nasıl yıkacak bılmıyorum

Halısız ev tavsiye ederim.
Yere makinede yıkanan battaniye halılardan atıyorum kış tarifesine geçince. Oldu bitti.
Emin olun evdeki en pis şey halı zaten. Adam akıllı bir süpürgeniz varsa fark edersiniz bunu.
Halisiz ev bana hic toplu gibi gelmiyor ya 😀 kucukte olsa yerde ararim evi daha sicak daha samimi gosteriyor bence. Ama halisiz ev cok kolay supuruluyor o ayri.
Halilarimi yikamaya verince bile bakiyorum gelsnler hemen diye 😀

Back