- 29 Ocak 2015
- 6.861
- 127.367
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neyse bir siparis adresimiz daha oldu:))Fotoğrafı kırpmadan atmışım kusura bakmayın
Üff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafeseCanının kıymetini bil net bende çok titizimdir hastalık derecesindeydi şuan dasa arada tutuyor ama kendimi tutuyorum yapmıyorum herzaman
Benim eşim de temizdir oda karısırdı bana şimdi de görunce yapma ne gerek var yapma diyor
Terasa terlikle ciksin iceri girerken terligi çıkarsın. Hic sevmedgim insan turu pis temizler. Normal ayaklarla mi cikip giriyor dışarı da batiyorDıyo ki sürekli terasa falan cıkıyoruz. Balkona cıkıyoruz. Halı batar toz olur dıyor. Hayır 1kez döktüm o da mutfaga. Ayrıca zaten bırsey döksemde halıya da gecıyor
Benim 2kusum var. Onları salıyorum. Salona bu yuzden örttım. Ama dıger odalar sacma gelıyorOğlum 4,5 yaşında ve tüm halılarım beyaz renkli. Hiçbirinin üzerine örtü atmam.
Örtü bana hep gereksiz geliyor.
Bırakın kirlensin. Kirlenen her şeyin çaresi var.
Yıkamaya versen iki gün de tertemiz yıkayıp geri getiriyorlar.
Hayır terlikle cıkıyor aslında. Gırıste balkon var nadir ayakla cıkmıs tir. Ama abartıyor o. Bırsey dökulurmus. Kuşlar varmısTerasa terlikle ciksin iceri girerken terligi çıkarsın. Hic sevmedgim insan turu pis temizler. Normal ayaklarla mi cikip giriyor dışarı da batiyor
Benim eşimde bazen arada salınca der şrayi toparla falan diyorum kirlenince yine ben yapıcam karısma benim işime bokda görürse evi ben yapicam sonuç olarakÜff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafese
Tamam yani tek bir odaya serin ama evin bütün odalarını örtmek nedir. Hayır eşiniz titiz de sanki o mu temizliyor. Karışmasın arkadaş, erkek neden karışır bu kadar, onu da anlamıyorum.Benim 2kusum var. Onları salıyorum. Salona bu yuzden örttım. Ama dıger odalar sacma gelıyor
Abdest alinirsa islaniyordur damdan,ben hergun paspas degistiriyorum,ayak havlusu sermissem 2 gunde bir degistirilir.İyi de bunu kv aldı diye kullanma zorunluluğu mu var
Tuvalettem çıkınca ayak nasıl ıslak olur
Ayağına mı işiyor
Makul değil
Bir de kirlenirse kirlensin
Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey
Bir de kilim mi bu yolluk dediğin atsana kenarından bir foto cidden merak ettim
Evet. Pazarları bana yardımcı oluyor. Bir elektrik tutar vileda yapar bazen. Hatta diyorki yok baska adam olsa yanmıstın. Kimsenin kocası yapmıyor ben yapıyorum. Ben anne evınde cok temızlık yemek yapan bırı degıldım. Rahat yetıstım.Onun annesı asırı tıtız. Kendını temızlık ve yemege adamış.Ben annesı gıbı hergun dip Köse temızlemıyorum. Kuşlarım salonda salık dıye salona hergun elektrik tutuyordum. O da laf yapıyor dıyeBenim eşimde bazen arada salınca der şrayi toparla falan diyorum kirlenince yine ben yapıcam karısma benim işime bokda görürse evi ben yapicam sonuç olarak
Koridoru kaldırdım. Mutfakta 2tane var. Onları da kaldırcam yarınHoldeki halı kirlenmesin diye üstüne birşey örtmek cok sacma. Onlara neden soruyorsun ki kaldır gitsin
Cok cok temizse sana haftada 2 hali sileceksin diyen biri öldür Allah normal ayakla terliksiz cikmaz balkona. O hayvanciklar gene kakalari minicik. Adam hayatini zorlastirmaya calisiyir senin temizlik aski degil bu takinti. Ha yolluk kirlenmis ha haliHayır terlikle cıkıyor aslında. Gırıste balkon var nadir ayakla cıkmıs tir. Ama abartıyor o. Bırsey dökulurmus. Kuşlar varmıs
Pazarları evi ıkımız temızlerız. Bana dıyor tamam karısmam ama elimi bırseye surmem dıyorTamam yani tek bir odaya serin ama evin bütün odalarını örtmek nedir. Hayır eşiniz titiz de sanki o mu temizliyor. Karışmasın arkadaş, erkek neden karışır bu kadar, onu da anlamıyorum.
Kaldır gitsin hic uğraşma, benim beyaz halim vardi onun üstüne bile birşey örtmüyordum yeni halıların temizlikleri cok kolay zatenKoridoru kaldırdım. Mutfakta 2tane var. Onları da kaldırcam yarın
O yolluklar agır ve uzun. Makineye atsam olmaz bence. Nasıl yıkacak bılmıyorumCok cok temizse sana haftada 2 hali sileceksin diyen biri öldür Allah normal ayakla terliksiz cikmaz balkona. O hayvanciklar gene kakalari minicik. Adam hayatini zorlastirmaya calisiyir senin temizlik aski degil bu takinti. Ha yolluk kirlenmis ha hali
Siliyorum cıkıyor da. Salon neyse ama korıdorda bu renklı seyler berbat duruyorKaldır gitsin hic uğraşma, benim beyaz halim vardi onun üstüne bile birşey örtmüyordum yeni halıların temizlikleri cok kolay zaten
Halisiz ev bana hic toplu gibi gelmiyor yaHalısız ev tavsiye ederim.
Yere makinede yıkanan battaniye halılardan atıyorum kış tarifesine geçince. Oldu bitti.
Emin olun evdeki en pis şey halı zaten. Adam akıllı bir süpürgeniz varsa fark edersiniz bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?