• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

kendi evinizdede ne yapıp yapamıyacaginiza bir zahmet karışılmasın herseye karısan adamda cekilmez batarsa batar ne olmus yani
Ödü kopuyor batacak dıye. Mutfak halım koyu mavi. Onda da 2tane örtülü. Onu da kaldırayım dıyorum da laf etcek kesın

Abdest alinirsa islaniyordur damdan,ben hergun paspas degistiriyorum,ayak havlusu sermissem 2 gunde bir degistirilir.
Fakat koridora hali nedir anlamadim,benim yolluk denen hali var sadece,sogan gibi ne o kat kat o_O
Abdest falanda almıyor.en fazla dustan cıkınca ayagı ıslanır ama banyoda var zaten banyo paspasi

2 halı üst üste sermek moda ama bahsettiğiniz şekilde asla değil.
Halı bu, kirlenir ve yıkatılır.
Siz nasıl istiyorsanız öyle kullanın, başkasına karıştırmayın.

Halisiz ev bana hic toplu gibi gelmiyor ya 😀 kucukte olsa yerde ararim evi daha sicak daha samimi gosteriyor bence. Ama halisiz ev cok kolay supuruluyor o ayri.
Halilarimi yikamaya verince bile bakiyorum gelsnler hemen diye 😀
İlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.
Ufak dekoratif yormayacak bir iki şey atıyorum tabii ama yıkamaya verecek halım yok. :)) Hepsi makinede.
Güçlü bir süpürge alınca fark ettim bunu. Çoluğu çocuğu tozun içinde oynatıyormuşum gibi geliyor artık.

Bunu buraya mı soruyorsun

İstemiyorsan kaldırırsın

Halı zaten yeri örtmek için onun üstüne bir şey örtülmez ki

Kirlenirse yıkanır temizlenir vs

Eşya bu evladiyelik değil

Koltuğu da halıyı da örtmem oğlum küçükken kirletir demişlerdi kirletsin silinir dedim sadece
Benim giriş, hol ve yatak odası halılarım beyaz bir de.
Dilleri olsa da konuşsa, ne lekeler ne vakalar😂
Aman halı işte, ayağımız betona şap şap vurmasın, ortada toz yumakları uçuşmasın dye var olan bir şey.
Kirlenmezlerse halı yıkamacılar nereden kazanacak parayı...

İlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.
Ufak dekoratif yormayacak bir iki şey atıyorum tabii ama yıkamaya verecek halım yok. :)) Hepsi makinede.
Güçlü bir süpürge alınca fark ettim bunu. Çoluğu çocuğu tozun içinde oynatıyormuşum gibi geliyor artık.
Benim yerler soğuk oluyor sagolsun alt komsum hic dogalgaz yakmaz. Yerden isitmada olmayinca corap ustu patik ustu terlik giyiyorum Benim icin imkansiz zaten kaldirmakta 😀
Yerler sicak olsa bende kucuk makineye atilcaklardan alirim cok rahat onlar gerçekten ama tabi alismak dedigin gibi zaman alir😀
Aynen bende yikamaya vernce bir hengamede hissediyorum yalniz degilmisim sevindim😀

2 halı üst üste sermek moda ama bahsettiğiniz şekilde asla değil.
Halı bu, kirlenir ve yıkatılır.
Siz nasıl istiyorsanız öyle kullanın, başkasına karıştırmayın.
2 halı üst üste nasıl seriliyor aydınlanmak istiyorummm acilll

Aslında baskını ona karsı. Tartıstık. Bıdaha serersen ufak parcalat halinde keserim onları dedım. Ki bılıyo keserim. Taktım ben kaldırcam hepsını 🤣
Oh iyi dedin kiz kaldir benim bile icimin yaglari erir yazarsin 😀
O ne öyle kizilderili kabilesi gibi kilim ustu kilim

İnanın tekli koltugum koyu renk bordo.onu da ört dıyorlar. Annesı ona göre örtü dikecekmiş. Eşime bugun dedım balkondan atcam bunları dedım. Bıraz tartıstık. Kaldır ama batınca temizlersin dedi. Korıdordakılerı kaldırdım. Sırada mutfak var. Onu da yarın halletcem. 🤣🤣🤣🤣🤣
Haha adam da annesinden ne gördüyse onu yapıyor işte.Tartışma tatlı dille hallet.Zamanla senin düzenine alışacak acele etme

Benim giriş, hol ve yatak odası halılarım beyaz bir de.
Dilleri olsa da konuşsa, ne lekeler ne vakalar😂
Aman halı işte, ayağımız betona şap şap vurmasın, ortada toz yumakları uçuşmasın dye var olan bir şey.
Kirlenmezlerse halı yıkamacılar nereden kazanacak parayı...

Benim halım yok zira toz tutuyor

Koridorda ince halı var kedi üşümesin diye sadece kışları

Herkes toz olur ev diyor ben de diyorum ki toz hep var halı olunca içine saklıyorsunuz benimkiler ortada :KK49:

Back