- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
dyson mı süpürgenizİlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.
Ufak dekoratif yormayacak bir iki şey atıyorum tabii ama yıkamaya verecek halım yok. :)) Hepsi makinede.
Güçlü bir süpürge alınca fark ettim bunu. Çoluğu çocuğu tozun içinde oynatıyormuşum gibi geliyor artık.
Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı varSalonda nasil normal karsilamis bilmiyorum. Acaba dogu tarafinda falanlarda boyle bir adet mi var
He alisir. Kadini tehdit ediyor temizlik yaparsin kendin 2 kere hali silersin diye. Tatli dille olmaz bu isHaha adam da annesinden ne gördüyse onu yapıyor işte.Tartışma tatlı dille hallet.Zamanla senin düzenine alışacak acele etme
Köy evi gibi deyip durma benim annem 56 yasibda köyde yasiyor evine senin o örtulerin ucunu sokmaz koylulukle isi yok kafada bitio is sen kocana laf gecirmedikce köy evi diosun kaynana kayinpeder kocan bir olmus sana evde soz hakki tanimiyor neymis köy evi pehhhh!!!Kaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renk
Kavga ettik zaten. Bıdaha ser kescem onları dedımsanirim cekiniyosunuz esiniz baskın bir karakter mi yemi evliykrn bende boyleydim esimde titiz cok ama simdi hayatta dinlemem evin hanimi benim diyorum öf onlara mi kalmis evin Halisinin kiri kisa sureli cinnet gecirin düzelir
Üff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafese
o kilimler renkli renkliymiş çadır kursun kocası salonun orta yerine onlarla madem kıyamıyor çaputlarınaaaaOh iyi dedin kiz kaldir benim bile icimin yaglari erir yazarsin
O ne öyle kizilderili kabilesi gibi kilim ustu kilim
20 sene once bizde renkli kilimden vardi piknige giderken kullaniyorduk.Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı var
Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı var
Tamamda anneannesınin evı de böyle aynısı. Yanı kv kendı evıne hayatta kullanmaz. Benim evime nıye serdi anlamadım. Ama kp dedı. Ölcu alalım onları dik falan dedı. Anlamadım bastaKöy evi gibi deyip durma benim annem 56 yasibda köyde yasiyor evine senin o örtulerin ucunu sokmaz koylulukle isi yok kafada bitio is sen kocana laf gecirmedikce köy evi diosun kaynana kayinpeder kocan bir olmus sana evde soz hakki tanimiyor neymis köy evi pehhhh!!!
Sasi bes olurum ben bu evde valla. Her yer rengarenko kilimler renkli renkliymiş çadır kursun kocası salonun orta yerine onlarla madem kıyamıyor çaputlarınaaaa
Bende anlamadım ki. Birde kayinvalide ve eşi halıya neden karışıyor. Konu sahibide bunu dert edip kaldırmak yerine buraya soruyorSalonda nasil normal karsilamis bilmiyorum. Acaba dogu tarafinda falanlarda boyle bir adet mi var
Attım mutfağın resmını gordunuz dımı. Altında guzelim halım var. Ne örtu ıstıyorum ne bırsey. Kaydırmaz bunlar. Ilerde eskırse alırım yenisinı olur bıter20 sene once bizde renkli kilimden vardi piknige giderken kullaniyorduk.
Cok israr ederse hali ortusu alsin sana ama onlarda kulak yapıyor yanlardan halilar havaya kalkiyor soyleyim.
Olmaz tabi böyle bu nedir. Cok kotu goruntu gercekten
İki halı değil, iki kilim aslında.2 halı üst üste nasıl seriliyor aydınlanmak istiyorummm acilll
Hepsini coktan fırlatıp atmıştımBende anlamadım ki. Birde kayinvalide ve eşi halıya neden karışıyor. Konu sahibide bunu dert edip kaldırmak yerine buraya soruyor
Halı örtüleri var desen desen ben kullanıyorum halıya tam ölçü halı gibiHayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
o şekilde tabi ki şık olurİki halı değil, iki kilim aslında.
Dekoratif olarak birkaç senedir çok moda.
Biri diğerine çaprazlama olarak, alttaki düz ve daha büyük. üzerindeki kilim desenli ve daha küçük şekilde.
Dokular da farklı, odalara derinlik katmak için kullanılıyor.
Hepsini coktan fırlatıp atmıştımBende anlamadım ki. Birde kayinvalide ve eşi halıya neden karışıyor. Konu sahibide bunu dert edip kaldırmak yerine buraya soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?