- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.843
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Titizse titiz, sırf o titiz diye genç yaşta dizleriniz üzerinde halı silmekten dizlerdeki koruyucu keseler zedelenir, diz kapaklarınızdan ameliyat olmak zorunda kalırsınız.Kesinlikle öyle. Eşim aşırı titiz. Herşey her zaman temiz olacak. O yollukları kaldır ama haftada 1 2 silersin halıları diyor. Terasa falan cıkıyoruz. İllaki batarmıs halılar
Bugün birçok ev kadınının ya dizleri ağrıyor, ya eklemleri, ya fıtık oluyor çoğu can kıymeti bilmeden haldır huldur iş yapmaktan.
Sizde konu sadece adamın titizliği değil, kaba tabirle parayı veren düdüğü çalıyor, eşyaları eşinizin ailesi almış, eşinizde ailesinin korkusuna eşyalara bir şey olmasın diye size baskı yapıyor.
Valla ben büyük konuşmayayım, hadi büyük konuşayım çünkü çekemem öyle anne babası kızacak diye bana baskı yapan eşi, kimseye de eşya aldırmazdım, ki aldırmadım.
Velev ki aldılar aman şuna örtü ört, aman buna dikkat et deseler tüm eşyaları kapıya koyardım, kendi aldıklarımı kullanır koltuksuz kanepesiz ama örtüsüz kayınvalidesiz rahat ederdim, kimsenin gönlünü eğleyemem.
Son düzenleme: