S
sevindirik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
arkadaşlar pahalı demeyin konsantredir ekonomik yani bi loc en az 6 ay gidiyor biz zaten deterjanlara ayrı ayrı dünyünın parasını vermiyormuyuz.evime kuoyuyorum 1 ürün yerde kaplamıyor ayrı ayrı heryeri temizliyorum...bir loc la camsil kutusuna yarım kapak karıştırın lavoboyu toz almada inanın tozu geciktiriyor.camda harika pırıl pırıl ne bilim çok güzeltavsiye ederim...
arkadaşlar size tavsiyem amway in halı şampuanı var onunla silin çok memnun kalacaksınız.birde yine amway e ait loc var ama bu dahada harika bişey halılar ve kanepe temizliğinde kullanıldığı gibi 14 yerde kullanabiliyorsunuz.yerde,duvarda,cam temizliğinde harikadır,ekran temizliğinde,fayansta,beyaz eşyalarda,lavobodada harika inanın tortu tutmuyor,mobilyada,halıda,kanepede ne bilim harika bişeey,en güzelide ellerinize hiç bir zararı yok kimyasal yoktur ben çok memnunum ve içim çok rahat mesela kışın fazla evlerimizi havalandıramıyoruz yaz gibi değil akşamları silsem bile öyle rahatsız edici bi kokusu yoktur.mayhoş bi kokusu var çok güzel.tavsiye ederim arkadaşlar.bi deneyin inanın çok memnun kalacaksınız...
tam adını bilmiyorum ben de..ama amway de avon gibi temsilciler aracılığı ile satılıyor ve halı şampuanı deyince getiriyorlar....fiyatı da 13 YTL gibi birşeydi ama konsantre olduğu için küçük şişeydi galiba...tam olarak adını yazabilirmisin.birde fiyatanı:uhm:
arkadaşlar pahalı demeyin konsantredir ekonomik yani bi loc en az 6 ay gidiyor biz zaten deterjanlara ayrı ayrı dünyünın parasını vermiyormuyuz.evime kuoyuyorum 1 ürün yerde kaplamıyor ayrı ayrı heryeri temizliyorum...bir loc la camsil kutusuna yarım kapak karıştırın lavoboyu toz almada inanın tozu geciktiriyor.camda harika pırıl pırıl ne bilim çok güzeltavsiye ederim...
bir gün bakkalımdan tesadüfen aldığım kirçöz le halılarımı sildim fiyatı ucuz diye pek iyi bir sonuç beklemiyordum ama mükemmel sildi... halımıda koltuğumuda kirçözle siliyorum hem mis gibi kokuyo hem tertmiz yapıyo deneyin...
mutfak halımı ne deterjan varsa doldururum suyun içine malum yağ olayı... kirçöz bulaşık eterjanı ariel kosla çamaşır suyu... :)
hee birde ben bol suyla silip makinayla kirli suyu çekerim yoksa o kir yeniden halıda kalıyo suyu kururken...
Kosla Halı şampuanı çok iyi bence. Üstelik mis gibi de kokuyor. Kalkıp akşam akşam halı silesim var zaten burayı görünce hemen atladım :)
malum bayram yerdeki halı bana bana bakıyo sileceğim bakınırken gördüm loc var bi aklım onda bi aklımda dergide okudum amonyakla siliniyormuş denesemmi bilmiyorum:sm_confused:
bende de kosla var bır ıkı defa sıldım sonra kaldı dolapta zavallıcık..bende bu bembeyaz halılar ve sureklı bırseyler döken koca varken bu halılar ne koslaya dayanabılır ne baskasına valla..ben pes ettım artk adam bısey dökunce devralıyor ısı bır hızlı hızlı sılısı varkı derısını yuzer gıbı halının cıkıyor valla meyvesuyundan cayına herbısey..zaten bır senenın ıcınde ıkı halımı yıkamak zorundakaldım..elle sılmek bana göre zor..makına mı dusunsem dıyecegm o da annemden bılıyorm usenıyon onda da..en ıyısı sanırım yıne koca deterjanı:))
çamaşırsuyundan çekiniyorum açıkcasıBende halılarımı çamaşırsuyu ile siliyorum Hemde domestosla hiç rengi falan atmıyor üstelik halım krem siyah pamparlak oldu. Koslaylada güzel kokuyo diye kullanıyorum.Locta kullandım hemen hemen denemediğim bişey kalmadı ama bana soracak olursanız çamaşırsuyu kullanın hiç korkmayına.s
malum bayram yerdeki halı bana bana bakıyo sileceğim bakınırken gördüm loc var bi aklım onda bi aklımda dergide okudum amonyakla siliniyormuş denesemmi bilmiyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?