- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
kosla işe yaramıyormu gerçekten .bende bugün kosla alıp silecektim halılarımı.çok güzel kokuyo ama kosla.eyvah napıcaz
ya daha dün koltukları koslayla sildinm kosla halı el temizliği için mis gibi oluyor 2 senedir koslayla siliyorum ötesiyok çok temizliyor temizlige giden kadınlar gibi güçlü siliyorum belkide ondandır mutlaka kosla al gelen misafirlerde temiz olduğunu söylüyor püf noktası..... koslayı halıya direk dökme verilen doğru ölçüyle suya karıştır ve halını mutlaka dışarıda asılı kurut kurutamasan bile 1 saat dışarda havalansın denenmiştir halı serili kurursa renlleri parlak olmuyor nedenini anlamadım ama öyle
walla canım ben önceden halı yıkama şampuanı alırdım biraz da çamaşırsuyu eklerdim...
bir gün halıları silicem baktım şampuan kalmamış, işim de acildi...
sıcak suyun içine çamaşır suyu döküp sildim açık renk halılarımda ama süper oldu...
pembe halım da var ama hiç solmadı....hatta şıkır şıkır parladı....
ben kosla olmadanda parlatıyorum yani....:
kayınvalidem siliyodu gördüm..bişey olmayınca ben de yaptım...
emin ol daha güzel parlatıyo halı şampuanından...
aslında sildikten sonra bir de temiz ıslak bezle üzerinden geçmek gerekiyomuş ama ben geçmedim walla...bişey de olmadı...
hem de bastıra bastıra bol bol suyundan alarak halıyı ıslata ıslata siliyorum....
belki benim halılarımın ipinden kaynaklanabilir ama kayınvalidemin halıları da koltukları da hep çamaşırsuyu ile siliniyo...ben bi solma görmedim walla....
ya sokma kafama....sonra berbat edicem ortalığı...ondan sonra atacak kocam beni kapıya. daha ne halı taksiti bitti ne koltuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
ben sorumluluk kabul etmem ama üzerine de temiz suyla silersen bişey olmaz..
iki kanepe bir kilim gönderirsin artık...ya da evden kaçınca sana gelirim, bilmiyorum yani....zaten eşim benim çamaşırsuyuna olan ilgimden illallah etmiş durumda...sonunda bunu da mı yaptın der kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu kosladan memnun kalmadım benmi kullanamadım acaba.sadece köpüğüyle sildim olmadı bütün suyuyla sildim olmadı niyeki acabaCADIARZUben anwayin loc deterjanıyla siliyorum koltukları.fena değil ama halı yıkama makinasıyla yıkansa daha iyi olur.yada ben bastıramıyorum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?