- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bende amwayım locunu kullanıyorum o yoksa arap sabunu ama sonra mutlaka yumaşatıcı ile duralarım deneyin kızlar hem parlıyor hemde yumuşacık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende odamdaki halıyı silmek istiyorumturuncu ve bej renkte olduğu için korkuyorum çamaşır suyuyla silmekten, daha önce kosla kullandım ama matlaştırdı parlaklığı gitti walla halının.. domestos rengarenk kullansam işe yararmı sizce
![]()
bence çamaşırsuyu çok tehlikeli sen de bercestemin damlasını kullan bir harika ben üye oldum üç yıldır alıyorum çok ta güvenilir bir ürün
arkadaşlar halıyı,koltuklarınızı neyle siliyorsunuz? lifle siliyor çoğu kişi
benim halılarım açık renk ve halının cinsindenmidir nedir acayip su lekesi tutuyor(
halı sampuanlarının her turlusunu denedim.hep mavi mor lekeler kaldı ustunde. arap sabunuyla temizledim sirke falan kattım icine ama ıı ıhh lekeleer hiic cıkmadı.en soon ucuzundan matik deterjanla yıkadımm ancaa ozaman lekeler cıktı halımda ben burdayım dedi..
yıkadım demişsin ama her seferinde yıkamak zor olmuyor mu? acaba halıyla mı ilgili, rengiyle mi ilgili? Allah kolaylık versin...