Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mrb..düğünüme 3 ay kaldı halıda karar veremedm.sizlerden öneri almak istedm.bn saray istiyorum ama teyzem we karşı komşumz beni vazgecirmeye çalışıyorlar saray hiç ii deql diyorlar..siz ne kullanıyosunz ne tavsiye edersiniz.?
canım benim bir halım var sadece oda padişah halı ve gerçekten çok memnum mutfak , koridor,yatak odasında kilim kullanıyorum... sizi neden vazgecirmeye çalışıyorlar ki anlamadım ????
canım bazı şeyler görecelidir özellikle eşyada birazda şans işi olacak begendigiysen al bir tane saray digerlerinide farklı al senin kararın tabikiii bende alerji oldugu için sadece oturma odasına halı aldık diger odalarda kilim kullanıyorum tabi sizde öyle bir durum yoktur da...
kızlar mrb..düğünüme 3 ay kaldı halıda karar veremedm.sizlerden öneri almak istedm.bn saray istiyorum ama teyzem we karşı komşumz beni vazgecirmeye çalışıyorlar saray hiç ii deql diyorlar..siz ne kullanıyosunz ne tavsiye edersiniz.?
iyi degil derken tüyleri kötü oldugundan mı yoksa leke fazla tuttugu için mi ? bence evine sokmaman gerek birşey varsa oda shaggy halı burada yorum okuyabilirsin herkes pişman