• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu halı ve perdeyle farklılık

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
slm kızlar ben bolivya salon takımı ve nil yemek odası takımını aldım ve imaj yatak modası bellonadan fakat salonumda krem mobılya krem vizon koltuk cok soğuk sızce halı ve perdede nasıl bir uyum farklılık yapmalıyım bana yardım edın lütfen onerılere simdiden tesekkurler

canim perdeni de isil isil pullu tullerden ve kumastan sec bence... mobilya ve koltulklarina uyumlu olsun ama parlayan kumaslar var onlar cok guzel duruyor.. eger renk katmak istiyorsan bunu hali ve objeye kirmizi ya da hangi rengi istersen onu kullanarak yapabilrisin bnce..
halin krem ya da beyaz mi vizon mu iste mobilyana uysun halininarasinda kirmizi desenleri hos durabilir... bu kirmizilara uyumlu olarak biblolar alabilirsin gumuslugunun uzerine ve guzel kirmizi cicekler olabilir...

sağol tatlım kırmızı benımde aklıma geldı ama hanı vızonda koyu kırmızıda keskın olabılır mı dıye aklıma geldı somon yavru ağzı halı ve krem somon perde nasıl olur canım sence
sağol fıkrın ıcın haytım :) su perdelerı merak ettım

sağol tatlım kırmızı benımde aklıma geldı ama hanı vızonda koyu kırmızıda keskın olabılır mı dıye aklıma geldı somon yavru ağzı halı ve krem somon perde nasıl olur canım sence
sağol fıkrın ıcın haytım :) su perdelerı merak ettım

cok guzel olur canim tabiiki...

ama koyu kirmizi agir olurdu hakkaten yavru agzi ve somon uyumu o kadar agir durmayabilr..

kirmizi cicek ve mum gibi biblo ve saire de cok guzel durur bence..:))

perdeleride hallettim şukur brillanttan sımlı krem guzel bır tul bırde somon sımlı bır perde sımdı asıl zor olan halı onu ne renk almalıyım sızce onerılerınızı tekrardan perdeme gore beklyorum bu konularda zayıfım bıraz

bence halını pierre cardinden seç canım. ben 2haftadır tüm markalara bakıyorum ama desenler en güzel pierre cardinde
Opera 7702c - Modern Halılar - Pierre Cardin Halı - Marka Ev - Online Halı | Halı Modelleri | Halı Desenleri

Back
X