halı ve perdeye uygun döşeme önerisi ...

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar halı ve perdem bunlar kanepelerim krem kırmızıydı ama ben artık renk degişimi istiyorum .ne renk önerirsiniz ...
$tac 26-bej-550x700.webp

$Resim 1037.webp

kanepelerin rengi bu degil ama bu modelden kızlar lütfen acil fikir verin .taşınacagım ve taşınmadan önce döşeme yenileme işini bitirmem lazım
$4202011100420 hilal1.webp

iyide kanepelerın rengı bu deilse halıları ne dıye ekledın.saçma olmamış mı?kanepelerın şekline göre halımı seçilir arkadaşım.rengıne göre seçilir!desenkı koltuklarım bu renk 1ci halıyı seç derız.ama şekli bu halılar bu ?ne alaka!ayrıca halıların 2sınide hiç beğenmedım.sorry ama I didn't like.....

halının rengınde (sarı sanırım) bır kumas olsa olsa kanepelerde ıyı olur gıbı cunku perdende farklı tonda en azndn halıya uyum yaparsın 2 tanede bordolu yastık atsan olabılır gıbı dusnuyorum

iyide kanepelerın rengı bu deilse halıları ne dıye ekledın.saçma olmamış mı?kanepelerın şekline göre halımı seçilir arkadaşım.rengıne göre seçilir!desenkı koltuklarım bu renk 1ci halıyı seç derız.ama şekli bu halılar bu ?ne alaka!ayrıca halıların 2sınide hiç beğenmedım.sorry ama ı didn't like.....

bu modele renk secın demek ıstemıs canım sanırım

aslında krem renk bır kanepe ve krem renk bır perde guzel de olabılırdı perde degstrme ımkanın varmı cnm sadece tek renk bır perde

iyide kanepelerın rengı bu deilse halıları ne dıye ekledın.saçma olmamış mı?kanepelerın şekline göre halımı seçilir arkadaşım.rengıne göre seçilir!desenkı koltuklarım bu renk 1ci halıyı seç derız.ama şekli bu halılar bu ?ne alaka!ayrıca halıların 2sınide hiç beğenmedım.sorry ama I didn't like.....

2 tane halı yokki, arkadaş zaten kanepesinin rengini değiştirmek istiyormuş, halı ve perdesini eklemiş, koltuklarımı ne renk yapayım diyar

he he hazal ortaya bi konu açmışsın herkes sen şöyle anladın ben böyle anladıma düşmüş kız sen ne gelmiyosun topiğine küsmüyüz:20:
koltuk rengine gelince halın sanırım altın sarısı ve bordo ya altın sarısı alabilirsin içinde bordo çizgileri olan

hiç kimsenin cevabına takılmak istemiyorum. arkadaşım halına gidebilecek renk ya sütlü kahve yada gül kurusu( desensiz ) rengi olabilir. tüllerini değiştirme imkanın varsa, koltukların kaplatacağın renkt tonunda düz olsun.. iyi günlerde kullanman dileğiyle canım.

Bence tek renk vizon yada vizonun bir ton açığı çok çok güzel olur perdenin desenlerindeki çizgilerede gzel bir uyum sağlar...

geldim kızlar ben yokken baya yorum yapmışsınız teşekkür ederim .halım ve perdem çok uyumlu ama net resim yok elimde .aslında kanapalerde uyumlu ama hem degişiklik olsun hemde yeni moda renkler den olsun istedigim için fikrinizi sormuştum sadece .

Back
X