Halı tüylerinin yatmasına çözümü olan var mı?

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar shaggy halılarımdan memnunum. kalın tüylü naylon gibi olanlarından. temizliği ve silmesi rahat.leke tutmuyor.fakat tüyleri yatmaya başladı. süpürgeyle kalkıyor. yürüyünce tekrar yatyor. bu da hiç hoş görünmüyor. var mı bu durumda olanlar?

benim salondaki halımda sözettiğin gibi.uzun tüylü shagy halılardan.ya süpürgeyle eski halini alıyor yada kaldırıp havalandırınca,silkeleyince.
ama yatak odası halım kısa tüylü shagy halı.dinarsu-izel grubu.kısa tüylü oldugu için öyle bir sorun yaşamıyorum.tekrar değiştirirsem uzun tüylü shagy almıcam kesinlikle.:19:

Bende aynı durumdayım ya çok severek aldım aslında hala seviyorum ama benimkiler de yatıyor varmı ki bir çözüm ? :44: Biraz sertleştirmek lazım sanki bi deterjan ilaç ne bileyim bende yorumları bekliyorum konu süper arkadaşım saol bende düşünüyordum :)

bence tam tersi kısa sürede anlaşılmıyo ama kısa tüylerde yıkanınca ya da uzun süre kullanınca yapışıyo ve süpürmekle falan da kalkmıyo hele de naylonsa uzun tüylüler en azından silkelenince ya da süpürünce kalkıyo ben sırf bu yüzden mutfağımdaki kısa tüylü halımı değiştiricem...

evet arkadaşlar önerisi olan yokmu? sanırım hepimiz aynı konudan dertliyiz. shaggy halıyı görünüş için alıyoruz ama o tüyler yattı mı hiç bir görselliği kalmıyor

ben bu soruna kendimce şöyle bir çözüm buldum, eski kullanmadığım saç tarağıyla saç tarar gibi tarıyorum tüyler bi kaç gün havalı oluyor ...:))

Bende aynı dertten muzdaribim hergün halıyı tersine süpürüyorum ozaman kalkıyor tüyler tabii işkence gibi hergün yapmak...

kızlar zaman geçti konunun üstünden. ama hala yatık tüylerim. halıcıya sordum yenge bunlar 1 senelik halı dedi dalga geçer gibi. varmı çözümü olan

Back
X