• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var ....

justinanus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
31
3
28
$150284_10151928995393603_1375840117_n.webp Merhaba sevgili hanımlar. Oturma odama yeni japon perdeler yaptırdım. Ancak halı konusunda tereddütlerim var . Sizce nasıl bir halı almalıyım. Rengi markası konusunda önerilerinizi bekliyorum...:) ben şu halıyı düşündüm ama sizce nasıl olur ? http://www.tugrahali.com/koleksiyonlar/saten-koleksiyonu.html#prettyPhoto[gallery1]/7/

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 957999 Merhaba sevgili hanımlar. Oturma odama yeni japon perdeler yaptırdım. Ancak halı konusunda tereddütlerim var . Sizce nasıl bir halı almalıyım. Rengi markası konusunda önerilerinizi bekliyorum...:) ben şu halıyı düşündüm ama sizce nasıl olur ? http://www.tugrahali.com/koleksiyonlar/saten-koleksiyonu.html#prettyPhoto[gallery1]/7/

canım hepsi ayrı ayrı çok hoş parçalar fakat o köşe takımına göre perdeler biraz klasik durmuş , halıyı biraz sade seçersen daha iyi durur gibime geliyor perde ve yastıklar hareketli halıda karışık olursa fazla yoğun olur, güle güle kullanın

canım hepsi ayrı ayrı çok hoş parçalar fakat o köşe takımına göre perdeler biraz klasik durmuş , halıyı biraz sade seçersen daha iyi durur gibime geliyor perde ve yastıklar hareketli halıda karışık olursa fazla yoğun olur, güle güle kullanın

teşekkür ederim evet aslında salon perdesiydi ama kira ev olunca uyum sağlamadı. Bende kendi evim olursa bu perdelere salona alırım mantığıyla yaptırdım .:) Halı konusunda düz krem bir şey düşündüm ama pek bulamadım ne yazık ki

Eki Görüntüle 957999 Merhaba sevgili hanımlar. Oturma odama yeni japon perdeler yaptırdım. Ancak halı konusunda tereddütlerim var . Sizce nasıl bir halı almalıyım. Rengi markası konusunda önerilerinizi bekliyorum...:) ben şu halıyı düşündüm ama sizce nasıl olur ? http://www.tugrahali.com/koleksiyonlar/saten-koleksiyonu.html#prettyPhoto[gallery1]/7/

sana şöyle bi tavsiyede bulunabilirim yastıklardaki desenli olanları düz renk yapabilirsin dışarda bir sürü çeşit çeşit kılıf var bu kolay şimdiiii fonlardaki renkten yada desenden yola çıkarak halıyla bi kombin oluşturabilirsin, inşallah anlatabilmişimdir halıdada sarayı tavsiye ederim

sana şöyle bi tavsiyede bulunabilirim yastıklardaki desenli olanları düz renk yapabilirsin dışarda bir sürü çeşit çeşit kılıf var bu kolay şimdiiii fonlardaki renkten yada desenden yola çıkarak halıyla bi kombin oluşturabilirsin, inşallah anlatabilmişimdir halıdada sarayı tavsiye ederim
kahverengi koltuğun kendi kumaşından kılıflarım var. yarın onları takayım bir fotoğraf koyayım. yine koltukla aynı renk kahve bir halı odayı çok mu boğar sizce

Son düzenleme:
canım o koltuklar burdan siyah görünüyor resmen, sen kahve demesen hala siyah olduğunu düşünecektim. yarın gün ışığında çek resmini öyle at. yastıkları koltukla aynı renk yapma, düz dore sütlü kahve gibi görünen o yastıklar iyi desenlileri kaldırda çek resimlerini. renkler farklı görünüyor ışıkta. ben o köşe takımını resmen siyah gördüm burdan :40:

Bence perde agir oldugu icin sportif bir halidan kesinlikle kacinin. Verdiginiz linkteki tugra halilara bayildim... Gunduz halini goremedigim icin tam tona karar veremedim ama bence o linkteki PUDRA 02 cok yakisacaktir. ( ya da pudra 01)
Cok agir ve kaliteli bi seye benziyor bu halilar ilerde farkli oda ve mobilyayla da kullanilabilcek trden hani.:16:

Aslında ben perdelerinizi de seçtiğiniz halılarıda çok beğendim tercih edilebilir.

Back
X