• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halam hırsız

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar
Size anlatmazsam deli olucam
Başlıktan anladığınız üzere halam bildiğiniz hırsızlık yapıyor çalıyor sürekli hiç düşünmeden
Ya artık onun yerine ben utanıyorum
Ailede herkes farkında ve bu durumu biliyor çnkü bizden de çalıyor
Ben onlara kalmaya gittiğimde sürekli çantamı karıstırıyo inanır mısınız paralarımı göğsüme koyup yatıyodum
Birgü duşa girdim tabii biliyorum ınun huyunu kesin yine çantamı karsıtırmaya başladı diye duştan çıkarken seslene seslene gittim ki çantanın yanından ayrılsın onu o durumda yakalamıyım diye
Kızlar bide apaçık yapıyo mesela bana senin hiç paranda yok dolmuşa nasıl binceksin diyo
Küçük kızı var 3-4 yaşlarında onuda alet ediyo, bi gece onlarda uyuyorum rastgele 12 buçuk gibi uyandım bi baktım küçük kız odaya girmiş halamda bakalım kelebek ablanın çantasında neler varmış getir kızım dyo
Ertesi günde çantamdaki meyvesuyunu almış kelebek ablası kız senin çantandan meyvesuyu bulmuş diyo
Elimde tarak vardı küçük kız biz bunu annemle gördük senin çantanda diyo

Diğer halamdan yani kendi kız kardeşinden de çalıyo bayramda da çalmış hatta
İnanın paraya da ihtiyacı yok neden böyle yapıyo anlamadım
Bide akıl var mantık var o eve senden başkası gelmediyse senden sonra o evden bişey kaybolduysa herkes anlar senin yaptığını bunuda mı düşünemiyor anlamadım ki ben

Bayramda diğer halamın evine gitmiş kaşla göz arasında çantamın önündeki bozuk paraları almış mutfaktan lokum almış diyo
Bize de kimse yokken gelmiş annemin tarlaya giderken giydiği ama yeni olan ayakkabılarını almış bide utanmadan giyiyor :)
Babama diyoruz adam utanıyo hala inanmak istemiyo

Ama bana en son kriz geçirten olay şu oldu
Annemle kız kardeşim fındık toplamaya gidiyo işçi olarak uzak yerlere
Evde de sadece erkek kardeşim kalıyo 11 yasında
Bende marketten abur cubur aldım gündüz yer diye
Annemde hepsini çıkartmayalım göz önüne yemesin diye Eti Cin varya onu buzdolabının üstüne koydu büyük boydu
Ertesi gün oldu bende kardeşime dolabın üstünde eticin de var onuda yiyebilirsin dedim oda hemen annemden istedi
Annemin dolabın üstüne bakıyo yok bende gördüm gözümle annemi oraya koyarken
Dedim kesin halam geldi ondna başkası almaz kim alsın bizim dolabın üstündeki şeyi
Evde de kimse yok malum bi kardeşim var oda evn önünde oyun oynuyo
Annem acaba mahalledeki çocuklar almış mıdır falan derken yattık biz neyse dedik
Sabah uyandık annem makineye çamaşr atacak 1 paket deterjan yok dedi annem 3 tane vardı 2 tane kalmış kesin halan gelmiş şimdi anlaşıldı dedi
Çünkü daha olaydan 2-3 gün önce benden bişeyler istedi marketten deterjanda istedi bende büyük boy alamadım taşıyamam diye
Bitmesi de mümkün değil 2-3 günde yenisini almak istememiş belli

Babama anlattık adam şok oldu hadi biz susuyoruz da etrafta yapar komşuda falan başına iş alır dedi ama hala inanmak istemiyo gören olmuş mu bize geldiğini diyo neyse sen yarın bi git de evi bi yokla görürsen fotoğrafını çek ben bayramda konuscam bakalım dedi babam istanbulda yasıyo bu arada orda çalışıyo ayda 1-2 kere izne geliyor gelince konuscam dedi

Dün gittim evde kızlar vardı su içcektim dolabı bi açtım eticin :)
Biliyodum zaten pek şaşırmadım da

Valla ne yapıcağımızı şaşırdık babamın konuşmasını istemiyorum çnkü o durumda ne kimse yaptı olur nede yaptığını görenler anlayanlar olur herkes bi kenara sıyrılır babamın başı ağrır arası açılır eniştemle falan
Bu durumu bilip de susmak da ayıp bi nevi ona yardımcı olmak gibi bir şey ama ne yapılır ki bu durumda eniştemi nasıl inandırırız veya halam kabul etmez ki

Eve gelince durmuyo heryeri karıstırıyo bulsa alacak akıllımm sen aldıktan sonra biz anlıyoruz işte snein aldığını salak mıyız ama yook alıyo
Çok üzülüyorum başına iş alacak diye zaten sağdan soldan haberleri geliyor bazen ama dedikodudur belki dyoruz

Ne yapcaz biz böyle ya ?
Uzun oldu kusra bakmayın hakkınızı helal edin

Bir psikiyatriste gönderirseniz hasta sanırım
Bir de yakalanma korkusu onlari durduracak tek sey diye biliyorum siz aileden olduğunuz icin polise verilme rezil olma korkulari olmuyor sanirim

Bir psikiyatriste gönderirseniz hasta sanırım
Bir de yakalanma korkusu onlari durduracak tek sey diye biliyorum siz aileden olduğunuz icin polise verilme rezil olma korkulari olmuyor sanirim
Psikiyatrist bi yana söyleyemiyoruz belli bile edemiyoruz
O durum nasıl söylenir kendimi babaın yerine koyuyorum da çok zor
Bide kabullenmez eniştem zaten inanmaz gibi geliyor hele kızların kulağına giderse babamı kötü beller herkes
Korkmuyo ya hiç korkmuyor diyorum ya onun yerine ben utanıyorum yakalıcam diye

hastalık olabilir mi çalma hastalığı diye bişey doktora götürdünüz mü
Onun ki bnecede hastalık
Doktora gitceğini pek sanmıyorum ama zaten söylemek mesele biz söyleyemiyoruz babama sen karışma diyoruz
Eee böyle devam ederse de başka bi yerde yakalanacak daha kötü sonuçlar ortaya çıkacak herkese yazık olacak
Babam karsısına alıp konuşsa inkar eder

Psikiyatrist bi yana söyleyemiyoruz belli bile edemiyoruz
O durum nasıl söylenir kendimi babaın yerine koyuyorum da çok zor
Bide kabullenmez eniştem zaten inanmaz gibi geliyor hele kızların kulağına giderse babamı kötü beller herkes
Korkmuyo ya hiç korkmuyor diyorum ya onun yerine ben utanıyorum yakalıcam diye
Bir gün babaniz karşısına gecse konuşsa böyle devam ederse seni rezil ederim falan diye korkutsa

Eti cin çarpsın onu :)
Şaka bi tarafa bugün ilk isiniz psikiyatriden randevu alin.
Haberlerse görmüştüm çarşaflı bi kadın çarşafının altına şemsiye açıp markete giriyor ve eline ne gelirse şemsiyeye dolduruyor o gibi olmus halanız bi şemsiyesi eksik

Madem bu kadın çalıyor niye kalmaya gidersiniz anlamam.
Hastalık olmuş. Tedavi şart.
Mecbur gidiyorum ben köyde oturuyorum onlar merkeze kiraya geldiler köyde de evleri var
Kışın köye gidemeynce apayım mecburen oraya gidiyorum
Zaten işin düşmeynce gelmiyosun diyo
Hemde en iğrenç hastalık

Acikca tehdit edeceksiniz yazik yavrucak annesi gibi olacak...Önune gecmeniz gerekli tedavilik bir durum sanirim...
Aynen onunla yapıyo herseyi
Büyük kızıda var 2 tane eniştem kızlar bu durumu nasıl kaldırır ben halam olduğu halde utanç duyuyorum annem yapmış olsa bide söyleseler böyle böyle diye deli olurum
Babamın konuşmasını istemiyorum işte konuşursa o kötü olacak inanmayacaklar inansalar eniştem tedaviye götürür ama inanmazlar aramız da açılır

Bir gün babaniz karşısına gecse konuşsa böyle devam ederse seni rezil ederim falan diye korkutsa
Sen ne diyosun der babama çıkışır inkar eder diye tahmin ediyorum
Bide enişteme söyler adamcağız da inanmaz ki babama
Kaç sene önce eltisi benim altınımı çaldı demiş halam için dedikodusu eniştemin kulağına gitmiş kardeşinin hanımını dövecekti nerdeyse sen nasıl benm karımı böyle bişeyle itham edersin diye

Onun ki bnecede hastalık
Doktora gitceğini pek sanmıyorum ama zaten söylemek mesele biz söyleyemiyoruz babama sen karışma diyoruz
Eee böyle devam ederse de başka bi yerde yakalanacak daha kötü sonuçlar ortaya çıkacak herkese yazık olacak
Babam karsısına alıp konuşsa inkar eder
o zaman baban alcak karşısına konuşcak yoksa kimse ses etmiyo diye daha çok yapcak

Sabrınızın son noktasına gelmesini bekliyor galiba halanız illa rezillik çıkartacaksınız yoksa bu kadın duzelmez. Benim annemin uvey annesinde vardı bu huy hemde beş para etmez şeyleri çalardı. Evdeki kurulama bezlerini falan. Annemler dedeme söylediği halde bir çözüm bulunamadı huylu huyundan vazgecmedi. Görüşmeyi kesmekte buldular çözümü.

Back
X