Hala o kızımı seviyordur :( (uzun ama okuyun nolur)

Hala o kizi mi seviyordur diye sorup düsünecegine ben hangi akla hizmet hala o adami seviyorum diye bir kendine sor bence.
Daha cok gencsin, mutlu olmak varken bile isteye mutsuzlugu secme.
Kendine, gelecegine biraz saygin olsun, bundan sonra o adamin adi bile agzina alma.
Hala onun pesinden ah vah diyip isyan edecegine, dua et bir an evvel onu yüreginden atabilmek icin.

artık öyle yapacagim

hayretler içinde kaldım doğrusu.cnm daha yaşın kaç senin kendini heba etmişsin bu çocuğa.tamam anlıyorum ilk aşkın ama bu kadar da affedilmezki bir insan.sen yüz verdikçe bu dahada çoşmuş bırak gitsin allah aşkına seninki sevgiden çok alışkanlığa hırsa dönüşmüş bence değer mi böyle biri için.tabiki kaldırmış engelini buda soru mu.boşvr gitsin kullandırmayın böyle kişiler için sevginizi aşkınızı değerlerinizi yazaık valla.

hayretler içinde kaldım doğrusu.cnm daha yaşın kaç senin kendini heba etmişsin bu çocuğa.tamam anlıyorum ilk aşkın ama bu kadar da affedilmezki bir insan.sen yüz verdikçe bu dahada çoşmuş bırak gitsin allah aşkına seninki sevgiden çok alışkanlığa hırsa dönüşmüş bence değer mi böyle biri için.tabiki kaldırmış engelini buda soru mu.boşvr gitsin kullandırmayın böyle kişiler için sevginizi aşkınızı değerlerinizi yazaık valla.

bi engelliyo bi kaldırıyo ztn..
banada öyle yapardi ama facem falan yok aylardir

Ayşe Fatma hiç önemli değil, o çocuk kimi severse sevsin... Sizin o çocuğu sevmemeniz lazım, önemli olan bu, kaç defa aldatmış, üstünüze ne güller koklamış vs. vs. Böyle bir insan kesinlikle sevginizi hak etmiyor.

yani yuh diyorum bu kdr şeyi yaşatan bi erkek hala neden düşünülür ki bunun adı sevgi değil hastalık bnce başka bi açıklaması da yok yaniii

Back