Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar engin tecrübelere sahip olduğun her cümlenden anlaşılıyor zaten.
Hayatı sadece aşk meşkten ibaret görüp bir an önce evlenip kendini kurtarıcağını sanan bir insansın.
Dur bakalım daha ne gördün ki bana 50 yaşındaki insanın tecrübesinden bahsediyorsun.
Bırak kendi hayatını idame etmeyi ailen sana para vermese bakkaldan gofret bile alamazsın.
Ben bu konuyu bi yerden hatırlıyorum.Bu kız kara kuru ve çanakkaledeydi dimi ?![]()
onlarla da karşılaştım merak etmeyin siz.
18 yaşındayım ama 50 yaşındaki biri benim yaşadıklarımı yaşamamıştır.
hayattan da çok çektim.. insanlardan da![]()
hiiiç merak etmeyin.![]()
anlamadım ?
yo biz hepimiz İstanbulda yaşıyoruz.
Kız Ege'de üniversite okuyo.
ayrıca kara kuru degil ne alaka :44:
millet 15inde tanışıyo 20sinde evleniyo..
benimde yaşım normal zaten bunları yaşamak için.
aşk maalesef öyle 2-3 kere bulmuyo insanı..
1 kere yaşanan bi duygu derler hep
Bu ne böyle ya?
Adam seni kaç kere aldatmış,kaç kere çekip gitmiş ve sen tekrar kabul etmişsin,affetmişsin..Olur mu öyle şey?
Yahu adam seni hafife almış bariz kırılma lütfen ama..İlk çekip gidişinde tamam belki affettin,ama daha sonrakilerde neden affettin?Aşk gözünü kör etmiş olabilir,benliğini elinden de almış olabilir.Ama bu adam her gidişiyle,başkasıyla oluşuyla seni sevmeyişini,seni gidip gezip geri geleceği bir kapı olarak görmüş..3 yılını boşuna heba etmişsin bu adam için bence..
Lütfen gözlerini aç...Bu adamla hiçbir şey olmaz..Hele o Ayşe olayı,sana çok seviyorum demiş kızı ve sen yine görüşmüşsün onunla..Yahu benim sevgilim bunları yapacak öldürürdüm ya..
Canım hala o kızı seviyordur evet,seninde hala bu adamı sevmen en büyük hatalardan biri..
dogru.......Kızın bir suçu yok, suçluyu çok uzakta arama kendinsin çünkü...
ah ah . .
o kızı hiç unutmayacagim galiba..
cok hırslıyım ona karsi suclu olmamasina ragmen :26:
O kızın suçu yokki..Suç sende kesinlikle.
En başından ipleri eline almamışsın,adam sürekli çekip gitmiş.
Adam gitmiş bir başkasını bulmuş,sevmiş.
O kızın umrunda bile değildir bence bu herif.