Hala o kızımı seviyordur :( (uzun ama okuyun nolur)

millet 15inde tanışıyo 20sinde evleniyo..
benimde yaşım normal zaten bunları yaşamak için.
aşk maalesef öyle 2-3 kere bulmuyo insanı..
1 kere yaşanan bi duygu derler hep

Kim onlar yaaa ? :53::53:

Üniversite 22-23 yaşında bitiyor zati.:52::52::52:

millet 15inde tanışıyo 20sinde evleniyo..
benimde yaşım normal zaten bunları yaşamak için.
aşk maalesef öyle 2-3 kere bulmuyo insanı..
1 kere yaşanan bi duygu derler hep

hmm evet tabi haklısın zaten bende senin kötülüğün için söylemiştim bunları sen bilirsin arkadaşım madem aşk bi kere yasaniyomuş! O zaman elindeki seni aldatan adamı kaçırma git ne yap ne et kendine aşık et malum yaşın çok büyük bir an önce evlenmen lazım

sanalda tanistik ama hic sanal gibi degildi bizim...
evlerimizin arasında yürüyerek bi 25-30 dk falan vardı..
bütün çevremle tanismisti of of :14:
o kızı neden bu kadar çok sevdi :14:

bence artık hiçbirşeyı sorgulama cnm daha 20 yaşındasın demekki bitmesi gerekiyormuşki bitti herşeyin hayırlısını iste herzaman emin ol birgün geldiğinde dersinki iyi bitmiş herşeyde bir hayır vardır bunu unutma okuyorsan derslerinle ilgilen cnm ileride umarım seni sevecek sana değer vericek senin sevgini hakedecek birileri çıkar karşına acele etme

bence artık hiçbirşeyı sorgulama cnm daha 20 yaşındasın demekki bitmesi gerekiyormuşki bitti herşeyin hayırlısını iste herzaman emin ol birgün geldiğinde dersinki iyi bitmiş herşeyde bir hayır vardır bunu unutma okuyorsan derslerinle ilgilen cnm ileride umarım seni sevecek sana değer vericek senin sevgini hakedecek birileri çıkar karşına acele etme

ben 18 yasindayım cnm, o 20 idi..
okuyorum ama hicbiseye istegim yok inş dedigin gibi olur:ssz:

hmm evet tabi haklısın zaten bende senin kötülüğün için söylemiştim bunları sen bilirsin arkadaşım madem aşk bi kere yasaniyomuş! O zaman elindeki seni aldatan adamı kaçırma git ne yap ne et kendine aşık et malum yaşın çok büyük bir an önce evlenmen lazım

o anlamda söylemiyorum ki ..
gerçek aşktan kastınız neydi? onun için söyledim..
zira her 25 30'lu yaşlardaki "evli" insanların bile karşısına gerçek aşkı çıktığı söylenemez..
öylesine evleniyo çoğu.. :ssz:

Senin gerçek aşktan kastettiğin ne acaba.

Adam sana aklına gelebilecek her türlü kötülüğü yapmış sen hala aşktan meşkten bahsediyorsun.

Sen önce bir hayatın gerçekleriyle karşılaş da ondan sonra görelim seni.

Senin gerçek aşktan kastettiğin ne acaba.

Adam sana aklına gelebilecek her türlü kötülüğü yapmış sen hala aşktan meşkten bahsediyorsun.

Sen önce bir hayatın gerçekleriyle karşılaş da ondan sonra görelim seni.

onlarla da karşılaştım merak etmeyin siz. ;)
18 yaşındayım ama 50 yaşındaki biri benim yaşadıklarımı yaşamamıştır.
hayattan da çok çektim.. insanlardan da ;)
hiiiç merak etmeyin.:ssz:

onlarla da karşılaştım merak etmeyin siz. ;)
18 yaşındayım ama 50 yaşındaki biri benim yaşadıklarımı yaşamamıştır.
hayattan da çok çektim.. insanlardan da ;)
hiiiç merak etmeyin.:ssz:

Ne kadar engin tecrübelere sahip olduğun her cümlenden anlaşılıyor zaten.

Hayatı sadece aşk meşkten ibaret görüp bir an önce evlenip kendini kurtarıcağını sanan bir insansın.

Dur bakalım daha ne gördün ki bana 50 yaşındaki insanın tecrübesinden bahsediyorsun.

Bırak kendi hayatını idame etmeyi ailen sana para vermese bakkaldan gofret bile alamazsın.

Mdem ailenden yana sorunların var,sevdiğinden yana var.O zman kendi hayatına yön vermeye baksana....Üniversiteyi bitirmezsen iş sahibi olmazsan ailen de sana bakmaz başkasıda....Kimseye minnet etmeyip kendi hayatıı kurmaya bak....Ayşe hayatını kurtarmaz senin....Sadece ayşede değil ki...Kimbilir kaç kişi....Hayat sızlanmayacak kadar kısa....Kendine yön verip,kurtulmaya çalış sna zarar veren herşeyden....

Ama ben hala onu düşünücem dersen hayat senin yaşa gör....Pişman olacakta,mutlu olacakta sensin....

sağlıksız bir insan kendi yaşadığını gerçek zanneder, bu doğaldır, hiç halüsinasyon gören şizofrenin hastalığının farkında olduğunu gördünüz mü?

hayır...

konu sahibi çocuk değil, hayatını yakıp yıkmak istiyorsa bırakın yapsın, zira ne dersek diyelim muhteşem aşkından bahsedecek, dediğimiz hiçbir şey onun zihnine ulaşmayacak.

Seni yedekte tutan, kalbini her an kırıp parçalayan, aşağılayıp cinsel ihtiyaçlarını gidermeye kullanan insanla ''büyük'' aşkında başarılar dilerim!!!

kaldırmazdı ama neden o kız.. :14:
oysa ben o kadar fedakarlıklar yaptım..
babam sinirlimi sinirli bir insandır yakaladı etti...
neler çektim..
annem dünya iyisi bir insandır ama onu istemiyordu..
ona kabul ettirmek için neler çektim ondan gizli çıkmak istemiyordum cünkü...
aldattı o kadar affettim.
neler yapmadı ki..
cinsel olarak kullanmaya calisti..
ileri gitmek istemese de bi cok seyi istedi.
hepsine evet dedim.

çok sevmistim.
:43:

Bence hatalı olan sensin
Adamın suçu yok
sen her şeye kendinden ödün verip "evet" dersen
oda seni kullanmaya çalışır
aşkın gözü kördür
bunun seni sevmediğini göremiyorsun
o kızı sevmiş yada sevmemiş farketmez otogar gibi hayatına giren çıkan belli değil

tatlım bence sen vazgeç bu sevdadan.defalarca gitmiş,sana geri dönmüş,ne için?eğer seni gerçekten sevse bir başkasına bakar mıydı?hadi hata etti kabul ettin,ki bana göre mantıksız hata yapmamış olması gerekirdi-ne demeye aynı hatayı üstüste bu kadar çok defa tekrarladı?besbelli seni kullanmaya çalışıyor,senden faydalanmak istiyor.ayşe dediğin kızı sevmiş olsa,sonradan sana geri dönmez,onun yasını tutardı.Kendini kandırma güzelim,çok geçsin,inan bana karşına daha iyileri çıkacak.ondan kimseye fayda gelmez,ne yaparsan kendine yapmış olursun.sözün kısası,seven insan aldatmaz,aldatıyorsa da sevmiyordur...

o anlamda söylemiyorum ki ..
gerçek aşktan kastınız neydi? onun için söyledim..
zira her 25 30'lu yaşlardaki "evli" insanların bile karşısına gerçek aşkı çıktığı söylenemez..
öylesine evleniyo çoğu.. :ssz:

bi yerde doğru haklısınız ama benim söylemek istediğim şuydu; gerçek aşk(gerçekten seven) bence karşılıklı olur yani senin onu sevdiğin gibi oda seni sevmeli zira kalbindekini hiç bir zaman anlamaz ve gerçekten seven bir insan sevdiğine saygıda gösterir aldatmaz,gerçek aşkta sen,bende olmaz BIZ vardır.ben bunu kastetmiştim bigün seni gerçekten seven seninde gerçekten sevdiğin biri çıkar karşına

Bu zamani cocuklarida ah ben cok cektim, vay ben 50 yasindaki kadar cok cektim, pek bi depresyondasiniz masallah :))
Kendi kendinize yapiyorsunuz ne yapiyorsaniz.
Adam seni aldatiyor,
bi gidiyor baska kizlarla gününü gün edip, eglenip sonrada geri geliyor,
e cinsel olarakta kullaniyor tabi seni bi güzel,
ki her anlamda kullaniyor aslinda, seni sevdigi falan yok bu apacik belli,
ne askindan bahsediyorsunki sen acaba ?
Platonik askindanmi ?
Sana bisey sormak istiyorum ve bunun cevabini cok merak ediyorum,
bu adamla evlenmeyi düsünebilirmisin?
Simdi gel evlenelim dese, evlenirsin dimi ?

Bu adam ne sevgili olabilecek bir adam,
nede evlenilecek bir adam.
Kendi güzel günlerini ve gencligini bosuna heba etme böyle biri icin,
bosuna aglayipta kendini yipratma.
Bak bizler kac yasina geldik ama inan genclik günlerimizi ariyoruz,
senin yasinda olsaydim inan derslerime cok daha iyi calisirdim ve daha basarili olmak icin ugrasirdim, cunku simdi pismanim bunlar yüzünden, cok kötü degil ama keske daha da iyi calissaymisim diyorum, hem gezerdim gencligimi yasardim, derdim tasam olmazdi
kiymetini bil bu günlerin

Ayrıca aşk bir kere yaşanan bir şey değildir
Ölecek kadar seven bir aşık görmedim ben sonsuza dek süren tek şey sevgidir

Sen tüm bu olanlara rağmen her seferinde afettin yani?:ssz: Çocuğun yerinde olsam ben de aynısını yapardım afedersin ama.Seni kürkçü dükkanı olarak kullanmış ve sen de açıkcası göz yummuşsun.
Ben de aynı zaman dilimlerinde başlayan ilişkimi aldatılarak bitirilişini izledim.Aldatıldım yaa köpek gibi sevsem de aşkımdan ölsem de kendimi jiletleyecek konuma gelsem de onu asla kabul edemeyecektimm.Öldüm öldüm dirildim ama tek kelime bile yazmadım ona.Zaten artık aynı ülkede bile nefes almıyorduk

Evet içime doğan oldu ve bir gün konuştuk konuşmaya başladık...Buluşmak falan istedi hayatımı sorguladı.Türkiye'ye gelmişti.Kapalı olan facebookunu açtı ve ordan konuştu benle.Falcılara gittim siz yeniden başlayacaksınız dedi,bizi yeniden sevgili yaptılar bilmem ne.Sonra ben karar verdim mi 1 kere dönmeyeceğimden ve kadınlık gururu denilen bir şeyin varlığına inandığımdan deli gibi istesem de ne görüştüm ne bir şey yaptım resti çektim ve sildim facebookumdan.Çok acı çektim damarım kesildi sanki ama doğru olan buydu.

Bir kadın kararlı olmalı ya.Duygularına yenik düşen insan kullanılmaya aldatılmaya küçük düşürülmeye mahkumdur ve sen de kendine yeni bir hayat çiz bırak takip etmeyi falan o artık senin değil ve seni ilgilendirmez:4:

ayşe ister aklında olsun ister yanında.sen yoluna bak,kendi yolunu çiz güzelim..bugun onun hayatında ayşe olmazsa fatma olur..neden her defasında affediyorsun?neden gururunu ayaklar altına alıyosun..dünyada başka erkekmi yok allah aşkına...

genceciksin kendine gel artık bnence.bırak ayşe fatmayı..güzel günlerini böyle şeylerle geçirme..

Akıl fikir almak için konu açıyorsun ama maşallah aklın kendinden başka herkese yetiyor.
18 yaşındasın ama 50 yaşının tecrübesine sahipsin:(((
Yıllardır bu çocuk sana durak muamelesi yapıyor.
Ama sen neden Ayşe diyorsun.
O kadar tecrübeli olsan zor elde edilenin değerli olduğunu bilirdin canım.
Unutma kaçan kovalanır.
Bu da benden sana yeni bir bilgi olsun bakalım.

Back