Hala o kızımı seviyordur :( (uzun ama okuyun nolur)

cnm sen hala ne umuyosun bu çocuktan anlayamadım
seviyo yada sevmiyo artık bunu merak etmemen hayatına bakman lazım,aksi halde yüzün gülmez

Ne diyorsunuz siz ya ?
Ben 3 gün staj görüyorum.
Okuldan arta kalan zamanlarımda da çalışıyorum .. + cumartesi pazarda.
Siz ne konusuyorsunuz ki ?

Son düzenleme:
onlarla da karşılaştım merak etmeyin siz.
18 yaşındayım ama 50 yaşındaki biri benim yaşadıklarımı yaşamamıştır.
hayattan da çok çektim.. insanlardan da
hiiiç merak etmeyin.

benı şu göz kırpış bitirdi

şimdi şöyle düşün canım sen bir mağazadaki 5 tl lik bir ürün olmuşsun ama ayşe 500 tl lik bir ürün olmuş

bu çok aşık olduğun şahıs, her türlü senı elde edebildiği için ama ayşeyi alamadığı için ayşe içine dert olmuş ama 500 tl verip onuda alabilse 2 hafta sonra ondanda hevesi geçecek

şimdi bana kızma, hemen ulaştığın bir şeyin mi kıymeti olur yoksa zor elde ettiğinin mi?

aslında ikinizide sevmiyor takii gerçek aşkı bulup ona kul köle olana kadarda böyle takılacak bu çocuk.
önemli olan engin tecrübelerin sayesinde kendini ucuz göstermemek,daha doğrusu ucuz olmamak.

ne sen ayşeden ne de ayşe senden daha fazla değerli değil aslında,ikinizde ayrı ayrı değerli ve özelsiniz sadece senın bunu farkedip kendine saygı duyman ve başkalarına da kendine paçavra muamelesi ettirmemen gerekiyor bu aşkından öldüğün bir insan bile olsa

ayrıca 18 yaş ergenlik dönemi olduğu için ve sende şu an kişisel mit,efsane yaşadığın için böyle sevdimmi tam severim sildim mi bir kalemde tripleri yaşıyorsun ama emin ol geçecek

sen derslerine bak parana bak hayatını kur bizden sana abla tavsiyesi

sana tavsiyem acilen bu cocugu unutmaya calisman,iliskinizde kac defa aldatmis zaten

ayseye asik olmasaydida bu iliskinin sonu yoktu,birak ayseyi fatmayi kendi gelecegine yönel

Bizden ' hayır o kızı hiç sevmemiş sadece aklında hep sen varmışsın ' ı duymak ister gibi bir halin var.
bunu duyar duymaz (eski) erkek arkadaşının boynuna atlayacakmışsın gibi hissettim ne yalan söyleyeyim.

Sen ayseyi fatmayi birak cnm senin kendinle sorunun ne.. adama bak istediginde gel istediginde git senin kankam dedigin kisiyle bile cikmis yuhhh..ve sen HALA ayse diyorsun bu kadar gurursuz olma kapa o defteri kendi yoluna bak daha cok gencsin..neler cikar karsina..

Aşk böyle birşey değil,haberin olsun.

Abuk sabuk bir arkadaşlık bu...

Hemen kesmekte fayda var.

millet 15inde tanışıyo 20sinde evleniyo..
benimde yaşım normal zaten bunları yaşamak için.
aşk maalesef öyle 2-3 kere bulmuyo insanı..
1 kere yaşanan bi duygu derler hep

Aşk 1 kere yaşanıyor diye birşey yok ben 22 yaşındayım 2 defa çok fena aşık oldum yaşın daha küçük karşına üniyi kazanınca neler çıkacak. hiç üzülme yani

Seni sevse bir donem de anlayacağım askını sevdanı da bu adam sana hic bir zaman dürüst olmamış ki...
Bir daha girme ne facebookuna ne de baska hesaplarına.
Hic yok gibi farzet kötü bir ruya gibi gor ve geç...
Umursamadan değmez düşünmeye hic değmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
bukadarınada pes okadar şey yapmış sana hala onu düşünüyorum seviyorum diyosun çok ilginç

Bu ne böyle ya?
Adam seni kaç kere aldatmış,kaç kere çekip gitmiş ve sen tekrar kabul etmişsin,affetmişsin..Olur mu öyle şey?
Yahu adam seni hafife almış bariz kırılma lütfen ama..İlk çekip gidişinde tamam belki affettin,ama daha sonrakilerde neden affettin?Aşk gözünü kör etmiş olabilir,benliğini elinden de almış olabilir.Ama bu adam her gidişiyle,başkasıyla oluşuyla seni sevmeyişini,seni gidip gezip geri geleceği bir kapı olarak görmüş..3 yılını boşuna heba etmişsin bu adam için bence..
Lütfen gözlerini aç...Bu adamla hiçbir şey olmaz..Hele o Ayşe olayı,sana çok seviyorum demiş kızı ve sen yine görüşmüşsün onunla..Yahu benim sevgilim bunları yapacak öldürürdüm ya..
Canım hala o kızı seviyordur evet,seninde hala bu adamı sevmen en büyük hatalardan biri..

ah ah . .
o kızı hiç unutmayacagim galiba..
cok hırslıyım ona karsi suclu olmamasina ragmen
:26:

Kızın bir suçu yok, suçluyu çok uzakta arama kendinsin çünkü...

Son düzenleme:

ah ah . .
o kızı hiç unutmayacagim galiba..
cok hırslıyım ona karsi suclu olmamasina ragmen
:26:

O kızın suçu yokki..Suç sende kesinlikle.
En başından ipleri eline almamışsın,adam sürekli çekip gitmiş.
Adam gitmiş bir başkasını bulmuş,sevmiş.
O kızın umrunda bile değildir bence bu herif.

Hala o kizi mi seviyordur diye sorup düsünecegine ben hangi akla hizmet hala o adami seviyorum diye bir kendine sor bence.
Daha cok gencsin, mutlu olmak varken bile isteye mutsuzlugu secme.
Kendine, gelecegine biraz saygin olsun, bundan sonra o adamin adi bile agzina alma.
Hala onun pesinden ah vah diyip isyan edecegine, dua et bir an evvel onu yüreginden atabilmek icin.

degil zaten.. kız takmıyo bile
o üniversiteli.. ordan arkadaslari var, ortamı çevresi var.
ama kıza öyle küfürler ediyor ki şaşırırsınız :44:
hiç seviyo gibi gelmiyo bazen onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…