sonradan engeli kaldırdıysa aklındadır canım mutlaka bence sanaldan ilişkilere pek güvenmemek lazım cnm sonu hayır olan çok az oluyor sonu evlilik olsa bile az sürüyor bence bu sevdadan vazgeç hayatına bak cnm reelden inşallah bulursun gönlüne göre biriniOnunla 2009 yılında başladık..
Nette tanıştık, 12 gün sonra bulustuk.
Kısa zamanda asık olmustum
O zamanlar ben 15 yaşımda idim.. Oda 17.
Şimdi ben 18 yaşındayım, oda 20 yaşında.
O benim ilk sevgilimdi.. ilk onun elleriydi ellerime değen..
Başlarda herşey çok güzeldi.. kendi aramızda yüzüklerimiz vardı.
Sabah başlayan mesajlaşmalarımız diğer sabahlara kadar süren..
Hiç uyumadan okula gittiğimi bilirim 1 yıl boyuncaArkadaş çevrem bize hep imreniyordu :132:
Derslerle falan ilgim yoktu, hayatımda aileymiş, dostmuş, arkadaşmış kimseyi gözüm görmüyordu.. :26:
Ondan başka kimsem yok gibiydi.. Sonraları aldatmalarını falan yakaladım hep.. Dünyam basıma yıkılmıştı.
Depresyondaydım. Bütün gece sabah ezanlarına kadar ağlardım. Üstüne birde ailevi sorunlarım vardı hemde çok büyük
Bu aldatmalarını hep sineye çektim, hep affettim. Hep giderdi ve en fazla 1 ay sonra birgün ansızın dönerdi.
Ya gece arardı yada okulun önünde görürdüm onu.. Birşekilde hep gönlümü alırdı. Başımı omzuna yasladıgımda benden huzurlusu yoktu.
Daha yanına gitmeden başlardı elimin ayağımın dolaşması.. Özellikle ilk bulusmamızda tir tir titriyordum, seviyordum hemde çok.
Sonraları bu gidip gelmeleri sıklaştı.. Ben tabii ruh gibiyim, ölü gibi. Ve artık gidiyordu harbi gidiyordu.. Eskiden 1 ay dayanamayan o artık bu süreleri 3-4 aya çıkarmaya başlamıştı.. Birsürü kız giriyordu hayatına..
Ve sonra ayrıyken bunun facesini karıstırıyordum.. Bir kız çıktı karşıma Ayşe diyelim.. İçimden bir ses sevdiğin Ayşeye aşık dedi.
Ve ben içimdeki sese ve rüyalarıma cok güvenirim. Hep çıkar.. Barıstık, bunu ona söyledim sesini yükseltti bağırdı çağırdı olamaz öyle şey o mahallemizin kızı dedi. Ama ben biliyordum vardı... 6 ay kadar sonra itiraf etti onu çok seviyorum diye..
Ve ben yıkılmıstım. Kız cirkince biseydi ama onu öyle kıskanıyordum ki.. Kapalıydı.. ve hep şal kullanıyordu... onun gibi şalını saran, aynı şal rengini kullanan birini gördüğümde(arkadan görmüssem eger) o sanıp kalbim kulaklarımda atardı.
Elime geçirsem acımadan öldürürdüm o derece kıskanıyordum. Ama kız buna yüz vermiyordu. 3-4 ay sonra çıkmaya başlamıslar sanırım. Ama 1 hafta kadar, kız bunu bırakmıs. Bu facede iyice mecnun olmustu kıza siirler falan. Ama benimle barıstıgında da kıza küfürler savururdu. Kankamla falanda cıktı bu sevdigim cocuk.. Birsürü birsürü kızla. Ama bu Ayşe dediğim kız hep başka oldu onda biliyorum.
Ondan sonra degisti sanki. Simdi bu olayların üstünden neredeyse 2 buçuk-3 yıl geçti.. Biz en son 19 ağustos 2012 gibi görüstük..
Sonra yine ilgisizleşti ve ben bitirdim. Haber alamıyo benden.. ağustosta face şifresini buldum.. giriyordum.. engellenenler listesinde o ayşe vardı.. bayadır engelliydi.. dün kaldırdı o engeli :44: hala aklındamıdır o ayşe onun
Onunla 2009 yılında başladık..
Nette tanıştık, 12 gün sonra bulustuk.
Kısa zamanda asık olmustum
O zamanlar ben 15 yaşımda idim.. Oda 17.
Şimdi ben 18 yaşındayım, oda 20 yaşında.
O benim ilk sevgilimdi.. ilk onun elleriydi ellerime değen..
Başlarda herşey çok güzeldi.. kendi aramızda yüzüklerimiz vardı.
Sabah başlayan mesajlaşmalarımız diğer sabahlara kadar süren..
Hiç uyumadan okula gittiğimi bilirim 1 yıl boyuncaArkadaş çevrem bize hep imreniyordu :132:
Derslerle falan ilgim yoktu, hayatımda aileymiş, dostmuş, arkadaşmış kimseyi gözüm görmüyordu.. :26:
Ondan başka kimsem yok gibiydi.. Sonraları aldatmalarını falan yakaladım hep.. Dünyam basıma yıkılmıştı.
Depresyondaydım. Bütün gece sabah ezanlarına kadar ağlardım. Üstüne birde ailevi sorunlarım vardı hemde çok büyük
Bu aldatmalarını hep sineye çektim, hep affettim. Hep giderdi ve en fazla 1 ay sonra birgün ansızın dönerdi.
Ya gece arardı yada okulun önünde görürdüm onu.. Birşekilde hep gönlümü alırdı. Başımı omzuna yasladıgımda benden huzurlusu yoktu.
Daha yanına gitmeden başlardı elimin ayağımın dolaşması.. Özellikle ilk bulusmamızda tir tir titriyordum, seviyordum hemde çok.
Sonraları bu gidip gelmeleri sıklaştı.. Ben tabii ruh gibiyim, ölü gibi. Ve artık gidiyordu harbi gidiyordu.. Eskiden 1 ay dayanamayan o artık bu süreleri 3-4 aya çıkarmaya başlamıştı.. Birsürü kız giriyordu hayatına..
Ve sonra ayrıyken bunun facesini karıstırıyordum.. Bir kız çıktı karşıma Ayşe diyelim.. İçimden bir ses sevdiğin Ayşeye aşık dedi.
Ve ben içimdeki sese ve rüyalarıma cok güvenirim. Hep çıkar.. Barıstık, bunu ona söyledim sesini yükseltti bağırdı çağırdı olamaz öyle şey o mahallemizin kızı dedi. Ama ben biliyordum vardı... 6 ay kadar sonra itiraf etti onu çok seviyorum diye..
Ve ben yıkılmıstım. Kız cirkince biseydi ama onu öyle kıskanıyordum ki.. Kapalıydı.. ve hep şal kullanıyordu... onun gibi şalını saran, aynı şal rengini kullanan birini gördüğümde(arkadan görmüssem eger) o sanıp kalbim kulaklarımda atardı.
Elime geçirsem acımadan öldürürdüm o derece kıskanıyordum. Ama kız buna yüz vermiyordu. 3-4 ay sonra çıkmaya başlamıslar sanırım. Ama 1 hafta kadar, kız bunu bırakmıs. Bu facede iyice mecnun olmustu kıza siirler falan. Ama benimle barıstıgında da kıza küfürler savururdu. Kankamla falanda cıktı bu sevdigim cocuk.. Birsürü birsürü kızla. Ama bu Ayşe dediğim kız hep başka oldu onda biliyorum.
Ondan sonra degisti sanki. Simdi bu olayların üstünden neredeyse 2 buçuk-3 yıl geçti.. Biz en son 19 ağustos 2012 gibi görüstük..
Sonra yine ilgisizleşti ve ben bitirdim. Haber alamıyo benden.. ağustosta face şifresini buldum.. giriyordum.. engellenenler listesinde o ayşe vardı.. bayadır engelliydi.. dün kaldırdı o engeli :44: hala aklındamıdır o ayşe onun
Sence aklında olmasa engelini kaldırır miydi?
sonradan engeli kaldırdıysa aklındadır canım mutlaka bence sanaldan ilişkilere pek güvenmemek lazım cnm sonu hayır olan çok az oluyor sonu evlilik olsa bile az sürüyor bence bu sevdadan vazgeç hayatına bak cnm reelden inşallah bulursun gönlüne göre birini
Sen yedektesin sana dönse sen nasil olsa kabul edersin..
O kiz olmazsa sana donucek..
Cok altan alma noktayi koy daha yasin kucuk daha cok insan cikar bi dene..
Erkek arkadasin demistir bu kiz nasil olsa benden baskasini gormez bekler beni diyesine
Sevmese ne degisecek.
Adamin adam olmadigi ortada aldatip durmus sizi
Egerki seviyorsa ayseyi ayse derdine yansin sizde onunuse bakin
aklında olsun olmasın daha neyı beklıorsunkı kac kız kac ılıskı aklında ayse olup olmaması sence bıseyı degıstırırmı
Sen onu bunu bırak boş işlerle uğraşacağına üniversiteyi kazanmak için çaba sarfet.
Yoksa ileride kafanı çok duvarlara vurursun, hayatta bir amacın olsun, takılmışın serserinin birine sürüklenip gidiyorsun.
kaldırmazdı ama neden o kız..
oysa ben o kadar fedakarlıklar yaptım..
babam sinirlimi sinirli bir insandır yakaladı etti...
neler çektim..
annem dünya iyisi bir insandır ama onu istemiyordu..
ona kabul ettirmek için neler çektim ondan gizli çıkmak istemiyordum cünkü...
aldattı o kadar affettim.
neler yapmadı ki..
cinsel olarak kullanmaya calisti..
ileri gitmek istemese de bi cok seyi istedi.
hepsine evet dedim.
çok sevmistim.
hadi diyelim artık o kızı değilde seni sevmeye başladı tekrar öyle birini hayatına almak istermisin? Boşver onu sana böylesi kötülük yapan biri senin sevginin zerre kadarını bile haketmiyo üzülmeye değmez hem yaşın daha küçük zamanı gelince gerçek aşkını bulursun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?