Onunla 2009 yılında başladık..
Nette tanıştık, 12 gün sonra bulustuk.
Kısa zamanda asık olmustum![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
O zamanlar ben 15 yaşımda idim.. Oda 17.
Şimdi ben 18 yaşındayım, oda 20 yaşında.
O benim ilk sevgilimdi.. ilk onun elleriydi ellerime değen..
Başlarda herşey çok güzeldi.. kendi aramızda yüzüklerimiz vardı.
Sabah başlayan mesajlaşmalarımız diğer sabahlara kadar süren..
Hiç uyumadan okula gittiğimi bilirim 1 yıl boyunca
Arkadaş çevrem bize hep imreniyordu :132:
Derslerle falan ilgim yoktu, hayatımda aileymiş, dostmuş, arkadaşmış kimseyi gözüm görmüyordu.. :26:
Ondan başka kimsem yok gibiydi.. Sonraları aldatmalarını falan yakaladım hep.. Dünyam basıma yıkılmıştı.![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Depresyondaydım. Bütün gece sabah ezanlarına kadar ağlardım. Üstüne birde ailevi sorunlarım vardı hemde çok büyük![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bu aldatmalarını hep sineye çektim, hep affettim. Hep giderdi ve en fazla 1 ay sonra birgün ansızın dönerdi.
Ya gece arardı yada okulun önünde görürdüm onu.. Birşekilde hep gönlümü alırdı. Başımı omzuna yasladıgımda benden huzurlusu yoktu.
Daha yanına gitmeden başlardı elimin ayağımın dolaşması.. Özellikle ilk bulusmamızda tir tir titriyordum, seviyordum hemde çok.![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Sonraları bu gidip gelmeleri sıklaştı.. Ben tabii ruh gibiyim, ölü gibi. Ve artık gidiyordu harbi gidiyordu.. Eskiden 1 ay dayanamayan o artık bu süreleri 3-4 aya çıkarmaya başlamıştı.. Birsürü kız giriyordu hayatına..
Ve sonra ayrıyken bunun facesini karıstırıyordum.. Bir kız çıktı karşıma Ayşe diyelim.. İçimden bir ses sevdiğin Ayşeye aşık dedi.
Ve ben içimdeki sese ve rüyalarıma cok güvenirim. Hep çıkar.. Barıstık, bunu ona söyledim sesini yükseltti bağırdı çağırdı olamaz öyle şey o mahallemizin kızı dedi. Ama ben biliyordum vardı... 6 ay kadar sonra itiraf etti onu çok seviyorum diye..
Ve ben yıkılmıstım. Kız cirkince biseydi ama onu öyle kıskanıyordum ki.. Kapalıydı.. ve hep şal kullanıyordu... onun gibi şalını saran, aynı şal rengini kullanan birini gördüğümde(arkadan görmüssem eger) o sanıp kalbim kulaklarımda atardı.
Elime geçirsem acımadan öldürürdüm o derece kıskanıyordum. Ama kız buna yüz vermiyordu. 3-4 ay sonra çıkmaya başlamıslar sanırım. Ama 1 hafta kadar, kız bunu bırakmıs. Bu facede iyice mecnun olmustu kıza siirler falan. Ama benimle barıstıgında da kıza küfürler savururdu. Kankamla falanda cıktı bu sevdigim cocuk.. Birsürü birsürü kızla. Ama bu Ayşe dediğim kız hep başka oldu onda biliyorum.
Ondan sonra degisti sanki. Simdi bu olayların üstünden neredeyse 2 buçuk-3 yıl geçti.. Biz en son 19 ağustos 2012 gibi görüstük..
Sonra yine ilgisizleşti ve ben bitirdim. Haber alamıyo benden.. ağustosta face şifresini buldum.. giriyordum.. engellenenler listesinde o ayşe vardı.. bayadır engelliydi.. dün kaldırdı o engeli :44: hala aklındamıdır o ayşe onun![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Nette tanıştık, 12 gün sonra bulustuk.
Kısa zamanda asık olmustum
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
O zamanlar ben 15 yaşımda idim.. Oda 17.
Şimdi ben 18 yaşındayım, oda 20 yaşında.
O benim ilk sevgilimdi.. ilk onun elleriydi ellerime değen..
Başlarda herşey çok güzeldi.. kendi aramızda yüzüklerimiz vardı.
Sabah başlayan mesajlaşmalarımız diğer sabahlara kadar süren..
Hiç uyumadan okula gittiğimi bilirim 1 yıl boyunca
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Derslerle falan ilgim yoktu, hayatımda aileymiş, dostmuş, arkadaşmış kimseyi gözüm görmüyordu.. :26:
Ondan başka kimsem yok gibiydi.. Sonraları aldatmalarını falan yakaladım hep.. Dünyam basıma yıkılmıştı.
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Depresyondaydım. Bütün gece sabah ezanlarına kadar ağlardım. Üstüne birde ailevi sorunlarım vardı hemde çok büyük
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bu aldatmalarını hep sineye çektim, hep affettim. Hep giderdi ve en fazla 1 ay sonra birgün ansızın dönerdi.
Ya gece arardı yada okulun önünde görürdüm onu.. Birşekilde hep gönlümü alırdı. Başımı omzuna yasladıgımda benden huzurlusu yoktu.
Daha yanına gitmeden başlardı elimin ayağımın dolaşması.. Özellikle ilk bulusmamızda tir tir titriyordum, seviyordum hemde çok.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Sonraları bu gidip gelmeleri sıklaştı.. Ben tabii ruh gibiyim, ölü gibi. Ve artık gidiyordu harbi gidiyordu.. Eskiden 1 ay dayanamayan o artık bu süreleri 3-4 aya çıkarmaya başlamıştı.. Birsürü kız giriyordu hayatına..
Ve sonra ayrıyken bunun facesini karıstırıyordum.. Bir kız çıktı karşıma Ayşe diyelim.. İçimden bir ses sevdiğin Ayşeye aşık dedi.
Ve ben içimdeki sese ve rüyalarıma cok güvenirim. Hep çıkar.. Barıstık, bunu ona söyledim sesini yükseltti bağırdı çağırdı olamaz öyle şey o mahallemizin kızı dedi. Ama ben biliyordum vardı... 6 ay kadar sonra itiraf etti onu çok seviyorum diye..
Ve ben yıkılmıstım. Kız cirkince biseydi ama onu öyle kıskanıyordum ki.. Kapalıydı.. ve hep şal kullanıyordu... onun gibi şalını saran, aynı şal rengini kullanan birini gördüğümde(arkadan görmüssem eger) o sanıp kalbim kulaklarımda atardı.
Elime geçirsem acımadan öldürürdüm o derece kıskanıyordum. Ama kız buna yüz vermiyordu. 3-4 ay sonra çıkmaya başlamıslar sanırım. Ama 1 hafta kadar, kız bunu bırakmıs. Bu facede iyice mecnun olmustu kıza siirler falan. Ama benimle barıstıgında da kıza küfürler savururdu. Kankamla falanda cıktı bu sevdigim cocuk.. Birsürü birsürü kızla. Ama bu Ayşe dediğim kız hep başka oldu onda biliyorum.
Ondan sonra degisti sanki. Simdi bu olayların üstünden neredeyse 2 buçuk-3 yıl geçti.. Biz en son 19 ağustos 2012 gibi görüstük..
Sonra yine ilgisizleşti ve ben bitirdim. Haber alamıyo benden.. ağustosta face şifresini buldum.. giriyordum.. engellenenler listesinde o ayşe vardı.. bayadır engelliydi.. dün kaldırdı o engeli :44: hala aklındamıdır o ayşe onun
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)