kndmizi kandırmamnın alemi ne varsa var yoksa yok ama yapamıyoruz işte .bizim kızlar durum ne merak ediyorum nerdesiniz ayşegül balsurat
canım ben yazdım yaa sayfaya kacırdınmı görmedin galiba adet oldummmmmmmmmmmmmmmmm jeyyarbu sabah bütün belirtiler fossssolduuu uçtu gökyüzüne.
Bence en güzel gebelik belirtisi sabah ölçtüğünüz ısı ölçümü
benim 36.8 seyreden ateş dün inişe geçti36.4 ve bu sabah 36.1 cıktı kalktım 1 Sat sonra geldı kırmızılar:roflol:
bence adete yakın ısı ölçümünüzü yapın düşüş olduğu zaman adet olucaksınız demektirfisfisfis
kızlar regl dundu ama ben hala adet olmadım az once test yaptım malesef negatıf cıktı
kızlar regl dundu ama ben hala adet olmadım az once test yaptım malesef negatıf cıktı
cnm dha evvel adetin gecktiği olmşmuydu olmamışsa hamişsindir döllenme geç olmuştur adet gecikmesi çooooook ciddi bişi
Allaaaaaaaaaaaaaaaaah KIZ SEN HAMİŞSİN BIRAK O PİS SİGARAYI HEMEN HEMEN BEBEĞE YAZIK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sen Allaha sonra bna güven adet gecikmesi çok ciddi bişi sen hamişsin brak sgarayı flan !!!!!!!!!!!!!!!!1111
hayır canım olmamıstı ılk dogumumdan sonra yaklasık 9 aydır hep aynı tarıhte oluyorum su an sıgara ıcerken acayıp mıdem bulanıyo ayrıca goguslerımın ucu koyulastı bıde dureklı ıdrara cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?