Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 Mayis Ta En Geç Adet Olmam Gerekirdi.
Ama Ben Hala Adett Olmadimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
balsurat sen nezamandır deniyordun moral bozman yakışmıyo
kızlar bugun regl gunum olmazsam bılın kı hüzün_yılı artık hüzünlerini geride bırakacak ıkıncı kez annelıgı tadacak ama bu sever annelıgı doya doya yasayacak ınsallahh dualarınızı eksık etmeyın rabbım hepımıze saglıklı hayırlı bebısler nasıp etsın
canım inşallah dilediğin gibi olur :1hug: bu sefer bebişine kavuşursun canım,benim de adet günüm dündü ama olmadım,canım sen de belirtiler var mı? bende belirti olabilecek pek birşey yok anlamadım bu işi ya CADIARZU
canım valla bende aynı adet olacakmısım gıbı belırtıler var cok sınırlıyım goguslerım acıyo ve dolgunlastı bırde karnım sıs belım cok agrıyor zaten ılk bebegımde de aynı bu belırtıler vardı farklı bırsey yoktu bırde bu ay ıcınde bazı seylerden cok tiskindim esımden bıle ılk bebegımde de boleydım
ben de geldim:dance:
adetim 2-3 gün gecikti, yarın dr' a gitmeyi düşünüyorum..
canım test yaptın mı? inşallah hamişsindir :dance: belirtilerin var mı canım? bende saplantı oldu ya herkese belirti soruyorum sıyırcam yakında tatlicadiarzu neyse biraz rahatlayayım
evet canm 5 10 dakkayıı geçtikten sonra dikkatee almayın diyolar 2 ay önce başımaa geldidee bilirum yarım saat sonra çift çizgi çıktı evde bi bayram havasıı olduu fakatt yanlış alarm mışş en fazlaa 10 dkyı geçtimi dikkatee almaa cnm
buketcim bundan 4 ay önce bende hamile kalmıştım sonu hüsran olmuştu ama benim test sonucumda hemen çıkmamıştı, 5-10 dakika sonra 2. çizgiyi görmüştüm ve hamileymiştim