Boşver gitsin ya. Bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.
canlarım doktora gitmek en iyisi ya ablamın eşinin dayısının kızı çok uzun olduneyse o kız gitmiş doktora benim gibi bişiydi zapzayıftı falan normal büyümüş o kızı bi bulsam sorgulucam ablam konuşmuyo onlarla yoksa öğrenirdim ondanda tam konuşmucak zamanı bulmuş bi göstermek lazım hormonlarla kafamıza göre oynayamayız ki zaten doktor belirler bir şey varsa
bence bırak bu işi belki 2 yıl uğraştım uygulamadık herhangi birşey kalmadı
aksine tüylenme oldu böyle hafiften hangi yaptığım metot tüylenme yaptı bilmiyorum
ama ben yağlardan şüpheleniyorum
Doğal göğüs büyütme yöntemleriyle ilgili o kadar şey yazıldı, söylendi ama benimkiler hala küçükyaptıgım seylerden (genelde masajlar) büyüyor biraz ama sonra yine küçülüyor acaba sürekli devam etmediğimden olabilir mı? Ben sunu sunu yaptım kesin sonuc aldım diyenler yardımcı olabilirler mı ?
Resimdeki sensen eğer küçük değil sanki kız
Gel bide sen için gorfotoğraftan öyle görünüyordum yoksa küçükler
Çok ayıpya bikini giyiyosun bak en azından dert etme bi çaresini de buluruz inşallah
Canım ben sana soyliyim doktora gidiyorsun sana test yapıyor daha sonrada hap veriyor onu kullanıyorsun göğüslerin büyüyor. Ama dediğim gibi böyle birşeyi istemiyorum. BAska çarem kalmazsa en son düşüneceğim şey olur
günde 3 bardak rezene çayı iç içine çörek otu yağı damlat 5 damla öyle iç ramazanda oruçlu zor oluyor ama ben bir sahurda birde iftardan sonra içiyorum aklıma geldikçe çilek yağıyla yada çörekotu yağıyla masaj yapıyorum hazır ramazan birde günde 4-5 tane hurma ye
Nasıl bı gelişme oldu peki? Büyüme var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?