- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
- Konu Sahibi mimilicious
-
evet kalıcı da baya =)
bahar gibi zaten bana bahar kokusu çağrıştıran bır o bır de chance
Ya Prada Candy hiç denedin mi? Onu da çok merak ediyorum ama hiç denemedim. Görüntüsü ve adı çok tatlı..
Bu arada sakın lancome poem almayınEşim bana doğum günü hediyesi almıştı 2 yıl önce. Hala ilk günkü gibi duruyor. Çok ağır bir koku..
uuff lancome poeme
nefis kalıcı arkasından adamı bakıtan cinsten ya oo
ama ağır bıraz gece sıkıcan onu
bugday ya da esmersen yakışır ki
nıye sevmiyosun
hemi de hediye
Ya ben bir türlü sevemedim. Beyaz tenliyim. Evet ağır ben ağır değil daha fresh kokuları seviyorum. Eşim almış sağolsun ama pek bana göre almamış. Erkekleri peşinden koşturduğu belli, baksana benimki o kadar parfüm içinde onu beğenmiş almış
off keşke benım sevgılım de begense onu, ondan baska parfum kullanmam ama benımkı bende amor amor begenıyo :S
pofff hıc buyumucem gozunde
Bi not kağıdına yazıp cebine koy alsın :))))
Eki Görüntüle 1437237
Bunu denedin mi?? Rengi resmen gel beni al diyor
bunu forumda kızlar biliyo, geçen bi bahsi geçti
ben de baya bı once denedım de yanık sekerlı bıseydı gıbı hatırlıyom ama yanılmıyım sımdı =))
omega3 e cok ıhtıyac duyuyom bazen
Yine harikadir bence gucci kotu parfum yapmaz gibime geliyo:)benım klasıklere karsı ılgım var aslında canım ya
yenı parfumler mesela cıkıyor bırı yok leau yok eau yok ıste eau floral rose bılmemne
boyle degılde aslında klasık koku daha kalıte daha karakterli gelıyo bana
ondan merak ettım guccı by guccı yı..yıllar once denedıgımde harıkaydı sımdı bılmıyorum unuttum
bu arada hıc fırsatım olmuyor gıdıp bakmaya
Ne tarz kokulardan hoslaniyosun bebegmHmm öyle mi bende bi bakiyim o parfümesen diyosan güzeldir
Yine harikadir bence gucci kotu parfum yapmaz gibime geliyo:)
Ben denedim Prada Candy'i. Yanık şekerli karamelli bir kokusu var. Ama bana göre biraz ağır geldi hele ki sen sade ferah parfümlerden hoşlanıyorsan klasik Candy'i sevmezsin. Ama Candy L'eau olanı çok güzeldi. Florale olanını da denedim ama çok etkilenmemiştim sanırım.Çiçeksi fresh bi kokuydu o. Candy L'eau ise klasik Candy'nin hafifletilmiş haliydi güzeldi.
Yanık şekerli nasıl ola ki?
Kimler denemiş bi deneyenler söylesin hayırlarına
Teşekkürler bilgi için. En yakın zamanda gidip denemek istiyorumBen denedim Prada Candy'i. Yanık şekerli karamelli bir kokusu var. Ama bana göre biraz ağır geldi hele ki sen sade ferah parfümlerden hoşlanıyorsan klasik Candy'i sevmezsin. Ama Candy L'eau olanı çok güzeldi. Florale olanını da denedim ama çok etkilenmemiştim sanırım.Çiçeksi fresh bi kokuydu o. Candy L'eau ise klasik Candy'nin hafifletilmiş haliydi güzeldi.
Cidden şişeleri çok tatlı deneyin umarım seversiniz:)Teşekkürler bilgi için. En yakın zamanda gidip denemek istiyorum
Bize de haber verrr :)bence de öyle gibi=)
edt sı pembe şişe
edpsi de koyu renk nurgül yeşilçay dizide reklamını yapmıs da kötü dedilerdi
pembe olan nasıl acep
en kısa zamanda denıcem inşallah
Teşekkürler bilgi için. En yakın zamanda gidip denemek istiyorum
Maşallah kızlar her konu hakkında bilginiz var. Peki bir şey daha sorayım konu dışı ama bu stilistlik kursu için yüz küsürlük özel kuru boya setine ihtiyacım var. Acaba İstanbulda nerde bulabilirim??bi gideyim kendıme kahve yaptırayım dedim hemencik gelmiş yorumlar
bu afterdarkmoon benden de beter cıktı
parfum ustası olmuş vallahi =) canım benım =)
ben artık eskisi kadar denemıyorum cıdden sinüslerim dolucak yıne
kendıme süreklı kullanıcak kokular bulma peşindeyım =))
abartmadan tabi eskisi gibi ))
Ne tarz kokulardan hoslaniyosun bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?