- Konu Sahibi mimilicious
-
canım bu parfüm nasıl kokuyor acaba bi de açık parfümde var mı biliyo musun?herkes gibi kokmak istemiyorsan kendine özel bir parfümün olsun diyorsan kesinlikle
guerlain - magic
hem hafif hem seksi ve kesinlikle kalıcı
canım bu parfüm nasıl kokuyor acaba bi de açık parfümde var mı biliyo musun?
escada moon sparkleyı hangi açık parfümden almıştın?konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de bulamıyorum kokumuacaba diyorum açık parfüm aldığım için mi ağır geliyor ya da kötü mü yapmışlar anlamıyorum ki herkesin övdüğü kokuları denedim ama yok yok yok therry mugler alien mı kalmadı christina aguilera mı kalmadı davidoff cool water, avonlar, oriflameler, 212 sexy, lady million, d&g, jennifer lopez live... daha bir çok övülen kokuyu denedim. bitirdiklerim ve burnumda hala tütenler olmadı mı oldu. britney spears midnight fantasy, lolita lift, escada sexy grafiti ve collection.. bunlar çok lezzetli ve burnumda tütenler. ama bunlar da herkes de var almak istemiyorum aynı şekilde hypose ve hypnotic poison, armani she herkeste var.. aslında oriflame ve avondan beğendiklerim var mesela avon instict, oriflame amber elixir, avon secret fantasy ama bunlar çok çabuk uçuyor ve açığını istiyorum nerden bulabilirim? ve bana lezzetli kokular önerebilirsiniz 21 yaşındayım esmerim bu arada açık marka
angel, christina aguilera, jennifer lopez live, escada moon sparkle, cool water isteyen olursa gönderebilirim kullanamıyorum
parfumevinden internetten sipariş etmiştim canım =) 11 tl ye aldım.escada moon sparkleyı hangi açık parfümden almıştın?
Kışın chanel chance ve 212 sexy
Yazin ise gucci flora
İşte bu dedigim parfumler
Flora cok fazla kalmiyor ben hissetmiyorum ama kimin yanina gitsem parfumun ne diyorlar acaba kokuyo mu diyorum:)guccı flora ne kadar zarıf bır koku ya ama bende hıc kalmadı
chance zaten klasıklerımızden
bu arada düşünüyorum da hah işte bu demeye fırsat kalmıyor her gecen gun o kadar güzel parfumler cıkıyor kı
hangı bırını denıceksın
bu aralar ben de vıktor&rolf bonbon merak edıyorum
ben bonbonu denedim canım meyveli jelibon kokusu bildiğin.. ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin:)guccı flora ne kadar zarıf bır koku ya ama bende hıc kalmadı
chance zaten klasıklerımızden
bu arada düşünüyorum da hah işte bu demeye fırsat kalmıyor her gecen gun o kadar güzel parfumler cıkıyor kı
hangı bırını denıceksın
bu aralar ben de vıktor&rolf bonbon merak edıyorum
Flora cok fazla kalmiyor ben hissetmiyorum ama kimin yanina gitsem parfumun ne diyorlar acaba kokuyo mu diyorum:)
Bende hermese bakicam gidip merak ediyorum..
ben bonbonu denedim canım meyveli jelibon kokusu bildiğin.. ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin:)
Hayir yaa cok merak ediyorum ama guzeldir kesingucci by gucci nasıl bılıyo musunuz canlar =)
Hayir yaa cok merak ediyorum ama guzeldir kesin
Hayir yaa cok merak ediyorum ama guzeldir kesin
Gucci Envy me den şaşmayın derim.
Eveeet, sevmez miyim? Çok harika. Tam benlik, sade, ferah ohh mis gibisende mi seviyosun onuu =)
benım ebedi parfümümdür o
Eveeet, sevmez miyim? Çok harika. Tam benlik, sade, ferah ohh mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?