Hala 'işte bu' dediği parfümü bulamayanlar??

off off ben de aradığı parfümü hala bulamayanlardanım o kadar araştırıyorum gidiyorum deniyorum beğeniyorum alıyorum sonra farkediyorum ki yine olmadı yine olmadı zaten ben öğrenci oldugum için orjinal parfüm kullanamıyorum açıklarda armani she denedim the one denedim ikisi de aldım ama yine tam içime sinmedi şekerli kokuları kesinlikle sevmiyorum 21 yaşımdayım şöle yaşıma uyan kalıcı çekici etrafa buram buram kokan kokunuz ne diye sordurtan bi parfüm istiyorum çok mu şey istiyorum acaba yardım edin kızlar

herkes gibi kokmak istemiyorsan kendine özel bir parfümün olsun diyorsan kesinlikle
guerlain - magic

hem hafif hem seksi ve kesinlikle kalıcı

konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de bulamıyorum kokumu acaba diyorum açık parfüm aldığım için mi ağır geliyor ya da kötü mü yapmışlar anlamıyorum ki herkesin övdüğü kokuları denedim ama yok yok yok therry mugler alien mı kalmadı christina aguilera mı kalmadı davidoff cool water, avonlar, oriflameler, 212 sexy, lady million, d&g, jennifer lopez live... daha bir çok övülen kokuyu denedim. bitirdiklerim ve burnumda hala tütenler olmadı mı oldu. britney spears midnight fantasy, lolita lift, escada sexy grafiti ve collection.. bunlar çok lezzetli ve burnumda tütenler. ama bunlar da herkes de var almak istemiyorum aynı şekilde hypose ve hypnotic poison, armani she herkeste var.. aslında oriflame ve avondan beğendiklerim var mesela avon instict, oriflame amber elixir, avon secret fantasy ama bunlar çok çabuk uçuyor ve açığını istiyorum nerden bulabilirim? ve bana lezzetli kokular önerebilirsiniz 21 yaşındayım esmerim bu arada açık marka
angel, christina aguilera, jennifer lopez live, escada moon sparkle, cool water isteyen olursa gönderebilirim kullanamıyorum

İşte bu dediğim bir sürü koku var. =)
Hepsi ruh halime göre, mevsimlere göre değişiyor. Tek bir kokuda kalamıyorum kesinlikle.

Jasmin Noir, versace crystal noir, jpg classique, victoria's secret bombshell, casmir, shiseido zen secret bloom, omnia crystalline, coco mademoiselle, naomi campbell ve dana niceleri... Bunlara eklenenler de olacaktır.

escada moon sparkleyı hangi açık parfümden almıştın?

Kışın chanel chance ve 212 sexy
Yazin ise gucci flora
İşte bu dedigim parfumler

guccı flora ne kadar zarıf bır koku ya ama bende hıc kalmadı
chance zaten klasıklerımızden

bu arada düşünüyorum da hah işte bu demeye fırsat kalmıyor her gecen gun o kadar güzel parfumler cıkıyor kı
hangı bırını denıceksın
bu aralar ben de vıktor&rolf bonbon merak edıyorum

Flora cok fazla kalmiyor ben hissetmiyorum ama kimin yanina gitsem parfumun ne diyorlar acaba kokuyo mu diyorum:)
Bende hermese bakicam gidip merak ediyorum..

ben bonbonu denedim canım meyveli jelibon kokusu bildiğin.. ben pek beğenmedim ama belki sen beğenirsin:)

Hayir yaa cok merak ediyorum ama guzeldir kesin

benım klasıklere karsı ılgım var aslında canım ya
yenı parfumler mesela cıkıyor bırı yok leau yok eau yok ıste eau floral rose bılmemne
boyle degılde aslında klasık koku daha kalıte daha karakterli gelıyo bana
ondan merak ettım guccı by guccı yı..yıllar once denedıgımde harıkaydı sımdı bılmıyorum unuttum
bu arada hıc fırsatım olmuyor gıdıp bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…