• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala 'işte bu' dediği parfümü bulamayanlar??

merak ettim.En kısa zamanda kokusuna bakıp yorum yazarım:):34:

arkadaşlar ben bir parfüm hastasıyım adeta.Bende aradığım kokuyu bulamamıştım.Uzun arayışlar sonunda bu işin uzmanı bırı vadı ykmde.Ona danıştım aradığım kokuyu tarıf ettim ona.veeeee buldum sonunda benim kokum bvlgarı blue.sizde aradığınız parfümü uzman bırıne tarıf edin bence öyle bulursunuz.Binlerce parfüm arasında hangi bırını koklayalım yahu:)

ya inanırmısın sırf bu konu üzerine başlık açacaktım çünkü ykm ye tekin acara falan gidince suratlar bir karış alsa da gitse modunda bi süzmeler falan rahat edemiyorum ben. Beni rahat bırakacaklar tek tek denicem bulcam hooop hemen başıma biri geliyo ne istemiştiniz? ben: hiçç parfüm bulmaya çalışıyorum KENDİ KENDİME o: hmm ne gibi bişe falan diye gitmiyo başımdan hadi cidden yardım etmeye çalıştı vallahi billahi artık yüzlerine sövesim geliyo ben size ne anlatıyorum siz bana ne veriyosunuz diye. O yüzden burdaki paylaşımlara daha çok güveniorum daha samimi. şimdi de parfüm listesi yapıyorum tek tek denicem bi şekilde artık kaç günümü alır bilmem :1: bvlgari blue yu biraz tarif edermisin eda seksimidir masummudur nedir:1:

amor amor tentation canım. normalde şişeden koklayınca pek güzel değil ama esmersen benim gibi yakışır diye düşünüyorum

Bir de böyle bir gerçek var tabii. daha amor amor u koklayamamışken tentaion ı çıkmış ya da var off of dertli başım:5::43::53::52: tamam hayatım ona da bi bakayım benim okuduğum kadarıyla burdan bi parfüm farklı tenlerde de iyi durabiliyor. Teşekkür ederim sana da

ben de budur dediğim parfümü bulamadım ama yıllardır başka başka şeyler deneyip dönüp dolaşıp gloria ya gelirim :) cacharel gloria...kış için özellikle en sevdiğim ve bana en çok yakışan bu sanırım...çünkü kullanırken parfümünüzün adı ne diye soran çok oldu...yaz için de givency very irresistible da karar kıldım...çok hoş bir kokusu var....tam yazlık tatlı bir koku bence...şu an mesela bunu kullanıyorum...

kışa da yine gloria ya geçerim...:12:

ben de budur dediğim parfümü bulamadım ama yıllardır başka başka şeyler deneyip dönüp dolaşıp gloria ya gelirim :) cacharel gloria...kış için özellikle en sevdiğim ve bana en çok yakışan bu sanırım...çünkü kullanırken parfümünüzün adı ne diye soran çok oldu...yaz için de givency very irresistible da karar kıldım...çok hoş bir kokusu var....tam yazlık tatlı bir koku bence...şu an mesela bunu kullanıyorum...

kışa da yine gloria ya geçerim...:12:

Gloria çikolatalı bir koku değil mi? Ben Loris'te denemiştim baya kalıcıydı en azından herkeste almadığım bir koku. Zaten kaç gündür parfüm araştırması yapıyorum 23-24 tane oldu denemem gereken içinde very irresistable ve absolutely irresistable da var. Yazlık olduklarını bilmiyodum ama ya ben kışlık arıyorum anca bulurum şimdi başlasam dedim :1: ama givenchy leri de denicem

ya inanırmısın sırf bu konu üzerine başlık açacaktım çünkü ykm ye tekin acara falan gidince suratlar bir karış alsa da gitse modunda bi süzmeler falan rahat edemiyorum ben. Beni rahat bırakacaklar tek tek denicem bulcam hooop hemen başıma biri geliyo ne istemiştiniz? ben: hiçç parfüm bulmaya çalışıyorum KENDİ KENDİME o: hmm ne gibi bişe falan diye gitmiyo başımdan hadi cidden yardım etmeye çalıştı vallahi billahi artık yüzlerine sövesim geliyo ben size ne anlatıyorum siz bana ne veriyosunuz diye. O yüzden burdaki paylaşımlara daha çok güveniorum daha samimi. şimdi de parfüm listesi yapıyorum tek tek denicem bi şekilde artık kaç günümü alır bilmem :1: bvlgari blue yu biraz tarif edermisin eda seksimidir masummudur nedir:1:

:)dediğim gibi aradığım kokumu uzman yardımıyla buldum şükürler olsun.Ben bana yakışan temızlık hissi uyandıran bir parfüm arıyorum diye tarif edince uzman arkadaşta bulgari blueyu önerdi.İlk kokladığımda işte bu dedim üzerime sıkıp akşama kadar dolaştım parfümle.Eve geldim ceketimdeki kokuyu annem çok beğendi:) içeri girer girmez ne güzel kokuyorsun ne sürdün bakayım dedi:) onunda hoşuna gitti.O gündür bu parfümün üstüne başka kokular koklasamda yine dönüp onu alıyorum.
bulgari blue tertemiz sabunumsu yumşak çok hoş bir parfümdür.ilk sıktığınızda misler gibi zencefil kokusu gelir böyle banyodan yeni çıkmış hissi uyandırır kişide.Bayılıyorummm bu parfüme :16:

:)dediğim gibi aradığım kokumu uzman yardımıyla buldum şükürler olsun.Ben bana yakışan temızlık hissi uyandıran bir parfüm arıyorum diye tarif edince uzman arkadaşta bulgari blueyu önerdi.İlk kokladığımda işte bu dedim üzerime sıkıp akşama kadar dolaştım parfümle.Eve geldim ceketimdeki kokuyu annem çok beğendi:) içeri girer girmez ne güzel kokuyorsun ne sürdün bakayım dedi:) onunda hoşuna gitti.O gündür bu parfümün üstüne başka kokular koklasamda yine dönüp onu alıyorum.
bulgari blue tertemiz sabunumsu yumşak çok hoş bir parfümdür.ilk sıktığınızda misler gibi zencefil kokusu gelir böyle banyodan yeni çıkmış hissi uyandırır kişide.Bayılıyorummm bu parfüme :16:

merak ettim , denemek istiyorum en yakın zamanda :)

merak ettim , denemek istiyorum en yakın zamanda :)

Bugün denedim Bulgari Blueyu .İlk yarım saat kendini belli etmedi.Sonra çok güzelleşti.Noa yı çağrıştırdı bana.Sevdim .Parfüm zevkime uyuyor.Oh mis:12:

Bugun denediğim kokularla karşınızdayım kızlar :51: gittim dedimki bana sexxxxyyyy kışlık bir koku verin bana.Parfüm uzmanı kişi direk bana givenchy'nin en son çıkan parfümünü verdi 'ange ou démon '. Nasıl bir koku dersenizzz ilk sıktığında cidden beğendim feminen aşırı ağır olmayan kaliteli hoş bi parfümdü. gitgide değişti güzelleşti en son şuan kokladığımda şurup gibi kokuyo :53::26::19: anlayamadım şimdi ne desem ama tutar bu parfüm ben diyeyim :51: bi parfüm daha koklamıştım yeni çıkmış o direk şuruba bağladı adını bile hatırlamıyorum :51: Listemdeki diğer parfümlerden biri olan amor amor u denedim sonunda. pehhhh yani saygısızlık etmek istemem ama neden herkes beğeniyo anlamadım şekerli (ki ben şekerkızcandy parfüm sevmem) ve flormar parfümü ayarında bi koku bence (flormardan makyaj malzemesi alıyorum tabiki de ayrı konu:27:) neyse, Lacoste Touch of pink i tekrar denedim almayın arkadaş kendine hayrı yok derim ben ama illa da alcam diyosanız koku güzel tabi. Burberry classic denedim baya eski bi koku böyle direk 90lara gittim kötümü değil ama essssskiii.Aynı şekilde Chanel no5 te baya eski bir koku. Kokladığımda direk bu gelmişti aklıma. Güzelmi güzel tabi ayrı konu. Bvlgari jasmin noir e gelecek olursak adı gibi buram buram yasemin çiçeği var ama boğmuyo kalıcıya benziyodu. Bu kokuyu ya seversiniz ya sevmezsiniz bence. Önceden bildiğim bi koku ise Armani Diomonds şimdi nası anlatsam tuhaf bi koku.Arkadaşım açığını alıyodu gayet buram buram kokuyodu çiçek baharat falan değil böyle sabun gibi tuhaf işte ben sevmedim deneyin belki seversiniz çok ta sizi iten bişe değil. En azından 100 kadından 80inde yok diğer kokular gibi :1: Burberry weekend çooooookk önceden denemiştim hiç ama hiç beğenmemiştim şuan insanların alıp kullandığını duyunca en çok şaşırdığım kokulardandır. Bana armani diamonds daki hissi vermişti : bilinmeyen bir iticilik. Bir de şuna karar verdim ki Burberry kokularını sevmiyorum. cık. :50::51::19: Sonra asıl olaylara gelecek olur isek kiii baya bi düşündüm buraya yazsammı yazmasammı diye çünkü herkeste olmasını istemem ama sonuçta ben de buradan öğrendim bu isimleri değilmi :49: dolayısıyla buna mecburum:53: neyse fazla abartmadan yazayım Thierry Mugler Alien offf sıktım gayet iyiydi sonra çıktım ve o etrafımda dönen buram buram kokuyu aldım ve dahası gitgitde güzelleşen bi koku bu. Sanırım çok hafif pudrada var bunda ve ben hiç sevmezdim pudrayı hayret. Neyse gayet iyi bi koku.seksi.kalıcı.:16: AMAAAAAA ne kadar çok sevmiş olsam da kokuyu bişey itiyo beni tam alayım bunu işte diyorum yok yaaa oluyorum. Sonunda anladım ki bu da şuruba bağlamış hafiften hatta hep bi şurupluk var içinde neden ya neden??? Açığına bakcam belki yoktur onda pöff. Son olarak Chanel Chance :bu da gayet iyi bi koku bence hafife yazan bi koku olsa da. Bunu da alabilitem çok yüksek. İçinde sizi iten başınızı bulandıran bişe yok.Gayet kalite bi koku. Çekici. Ne tam çiçek ne tam baharat bence. Keşke daha ağır ve kalıcı olsaydı ama yaa neyse bunu da tekrar denicem yazarım. Ha bu arada Ysl dan Cinema'da gayet gayet güzel ve çekici bi koku ama nedense herkes 50 yaş veriyo az kalsın onu da alabilirim yani güzel bi kokuydu. Not: Kokuların içeriklerini google yapabilirsiniz diye tek tek yazmadım sadece fikirlerimi yazdım teşekkürler. umarım benim gibi uzun uzadıya arayışta olanlar için bi işe yarar :54:

Ben de hayatımda daha "işte bu" dediğim bir parfüm bulamamıştım. Çoğu koku ağır gelir ve tiksindirirdi. Ta ki Roma havaalanında duty free'den parfüm seçene kadar. Onlarca denemeden sonra içime sinmeyen bir parfüm almış kasaya gidiyordum ki; köşede Givenchy Un Air D'escapade 'yi gördüm ve şişesini beğenip bir fıs sıktım. O an elimdeki diğerini anında bırakıp "işte bu" dedim ve hiç düşünmeden aldım. Çok çok beğendim, Givenchy'nin sınırlı sayıda üretilen parfümlerinden biriymiş. Çiçek kokuları var, enerjik ve değişik.

Ben de hayatımda daha "işte bu" dediğim bir parfüm bulamamıştım. Çoğu koku ağır gelir ve tiksindirirdi. Ta ki Roma havaalanında duty free'den parfüm seçene kadar. Onlarca denemeden sonra içime sinmeyen bir parfüm almış kasaya gidiyordum ki; köşede Givenchy Un Air D'escapade 'yi gördüm ve şişesini beğenip bir fıs sıktım. O an elimdeki diğerini anında bırakıp "işte bu" dedim ve hiç düşünmeden aldım. Çok çok beğendim, Givenchy'nin sınırlı sayıda üretilen parfümlerinden biriymiş. Çiçek kokuları var, enerjik ve değişik.

canım merak ettim bu parfümü .En kısa zamanda kokusuna bakacağım.Acaba Türkiyede varmı bu parfüm?

canım merak ettim bu parfümü .En kısa zamanda kokusuna bakacağım.Acaba Türkiyede varmı bu parfüm?

Ben de internetten araştırdım Türkiye'de galiba yok. Ben çok fazla parfüm markalarıyla ilgilenmediğim için nerelerde bulunabileceğini tahmin edemiyorum ama parfümlerle içli dışlı olanlar mutlaka bileceklerdir. Yalnız fazla kalıcı olmadığını söylemeliyim; belki de yaz diye terleyince ciltte kokusu kalmıyordur. Yine de sabah 8'den öğleden sonra saat 2-3e kadar kalıyor. Çok zarif ve hakiki çiçekleri andıran bir koku.

selam bi parfüm hastası geldi:))) yurtdışına gden tüm arkadaslarım artık bana parfüm getrmekten bıktı:)))
deli gbi parfüm hastalığı var öncelikle açık parfüm numarası bilmem ve kullanmam bndeki hastalk ve orjinal dsında hiç bi parfümü denemek için dahi skmam yanlş anlamayın bnmki takıntı:)) ve ben tek parfüm kullanmam psikolojime ruh halime gre değişik parfümler kullanırım ama bazıları vardırkiiii sadece tebessüm etmek için bile alırım beni bnden alııııırrr götürür:)) işte bunlardan bazıları:

-guerlain magic
-belle d'opium
-Hermes Elixir De Marveilles (kış ve gece parfümü ayrıca az skmak lazım:)
-chanel allure (pudramsı kokar ve inanılmaz kaliteli bi koku-her tende farklı kokar))

daaa çooook var aslında:16:

Gloria çikolatalı bir koku değil mi? Ben Loris'te denemiştim baya kalıcıydı en azından herkeste almadığım bir koku. Zaten kaç gündür parfüm araştırması yapıyorum 23-24 tane oldu denemem gereken içinde very irresistable ve absolutely irresistable da var. Yazlık olduklarını bilmiyodum ama ya ben kışlık arıyorum anca bulurum şimdi başlasam dedim :1: ama givenchy leri de denicem

gloria baharatlı ama çiçekte var içinde karışık bişey...kışa daha uygun yaz için ağır gibi ama yaz gecelerinde de süper oluyor...

irresistable bence yaz için daha güzel ama yaz kış kullanılabilen bir koku aslında...bir de etkileyici gerçekten,soft,ferah,temiz ama aynı zamanda etkileyici...seviyorum ben...

selam bi parfüm hastası geldi:))) yurtdışına gden tüm arkadaslarım artık bana parfüm getrmekten bıktı:)))
deli gbi parfüm hastalığı var öncelikle açık parfüm numarası bilmem ve kullanmam bndeki hastalk ve orjinal dsında hiç bi parfümü denemek için dahi skmam yanlş anlamayın bnmki takıntı:)) ve ben tek parfüm kullanmam psikolojime ruh halime gre değişik parfümler kullanırım ama bazıları vardırkiiii sadece tebessüm etmek için bile alırım beni bnden alııııırrr götürür:)) işte bunlardan bazıları:

-guerlain magic
-belle d'opium
-Hermes Elixir De Marveilles (kış ve gece parfümü ayrıca az skmak lazım:)
-chanel allure (pudramsı kokar ve inanılmaz kaliteli bi koku-her tende farklı kokar))

daaa çooook var aslında:16:

Hoşgeldin :kkk: :54: eh mümkünse diğerlerini de alabilirmiyiz valla çok merak ettim. Bir de senin favori seksi çekici parfümün hangisi mesela?

ben:25:
sinir oluyorum bu duruma.kullandığım bütün parfümler orjinal ama hiç biri kalıcı değil.mesela lady million aşığım kokusuna ama maalesef ben de kalıcı olmuyor.hypose'un 2 çeşidi,chanel coco coco mademoiselle ve daha bi sürü parfüm duruyor öyle.kesinlikle ten yapısıyla alakalı annem de çoğu parfüm hem kalıcı hem de güzel kokar.ben alıyorum sonra da ona kalıyor:1:

ben:25:
sinir oluyorum bu duruma.kullandığım bütün parfümler orjinal ama hiç biri kalıcı değil.mesela lady million aşığım kokusuna ama maalesef ben de kalıcı olmuyor.hypose'un 2 çeşidi,chanel coco coco mademoiselle ve daha bi sürü parfüm duruyor öyle.kesinlikle ten yapısıyla alakalı annem de çoğu parfüm hem kalıcı hem de güzel kokar.ben alıyorum sonra da ona kalıyor:1:

Dimi dimi ya??? Ben de sorun bende sanıyodum hayır hayatımda o kadar parfüm denedim sıktım kullandım hiç 1 kişi kokusunun etrafa yayıldığını söylemedi yada kokuyu alıp sormadılar bile!!!!. Çok yakınlaşınca belki! Hep istemişimdir aaa bu ne böyle desinler ne kadar güzel her taraf miss olsun yokkk anca dibime gelince 35 defa sıkmışsam zorla alıyolar o da güzel olduğunu diyen bile yok millet 2 fısla dünyayı sarıyo yaaaaaaaa

Merhaba öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi resmen yok bulamıyorum o kokuyu. Ben parfüm sıktığımda çok sexy, çekici, baş döndürücü kokmak istiyorum. Ama herkeste de olan bir koku olmasın evet ağır parfüm güzel oluyor ama yazın değil ki zaten yazın çok sıcak yerlerde sıkılmıyor bile o yüzden bayacak kadar olmadığı sürece ağır olması bence iyidir bile. Mesela avonun tüm kokularını denedim bir tek fergie den outspoken'ı seviyorum o da hiççç kalıcı değil ve buram buram kokmuyor. Christina Aguilera by night var şuan bende güzel bi koku ama kaldıkça viks gibi oluyor :52: dolce gabbana the one güzel ama almadım hiç 'işte bu' demedim. Okuduğum birçok yerde dolce gabbana light blue ve lolita lempcika övülmüş ama açık parfümcüde baktığım kadarıyla light blue yu sevmedim yada 35 tane kokudan sonra alamadım tam kokusunu :1: Böyle işte kızlar burda içerikleriyle beraber parfümleri tartışabiliriz nerden hangi parfüme bakalım deneyelim birbirimize fikir verirsek hem herkes istediği kokuyu bulabilir hem de güzel paylaşımlar olur eminim öpüyorum fikir veren herkesi:21:

Ben kokuyu herzaman haddinden fazla önemseyen biri oldum sanırım :) Kokuların gizemine herzaman çok inanmışımdır ve tabi ki cazibelerine de ;)

Bu alan bir derya bir deniz aslında,çok fazla koku var.Bir de ne yazık ki şöyle bir gerçek var,her kokuyu maalesef hatırlayamıyoruz.Ve tabi çok rastladığınız bir olay vardır,parfüm denerken kahve koklatılır,ki bir nevi koku almanız resetlensin :) Ama bence yine de çok işe yaramaz bu.Çünkü zaten büyük mağazalarda sabahtan akşama kadar orda kaç tane farklı, kaç defalarca parfüm sıkıldığını düşünürseniz,gerçek kokuyu almak ne yazık ki pek mümkün olmuyo :(

Naçizane önerim ,kağıtlar oluyor mağazalarda,testerları denemeniz için görevli arkadaşların sıktığı kağıtlar,onları kullanın ve mümkünse de üzerine hemen sıktığınız kokunun adını yazın :) Birde mümkünse bir mağazada 3-5 taneden fazla parfüm denemeyin,dediğim gibi burnunuz o ortamda daha fazla koku kaliteli olarak alamayacaktır zaten.

Canım senin sorduğuna gelirsem,dediğim gibi çok derya deniz.

Ama benim favorilerim arasında saydıklarımdan ve sanırım fiyatından dolayı çok fazla tercih edilmeyen ,belki de kokusunu ağır buluyodur çoğunluk bilmiyorum ,zevk meselesi de tabi :) 'versace versense' ben bu kokuya gerçekten aşığım :) . Oldukça kadınsı bir kokudur,inanılmaz çekicidir ;)

Farklı tarzda biraz daha hafif istersen 'armani diamonds' da çok güzel bence,yine benzer tarzda ama daha hafif
Ben çiçek kokularını çok sevdiğim için önerilerim hep bu tarzlarda oluyo farketmişsindir :)

Onun dışında sana şunu önerebilirim ; içinde özellikle kakule olan parfümleri bi deneyebilirsin,ve tabi ki misk ;)

Ama mesela ben çok sevilen Lancome-Tresor (hiçbirini) ,Dior-hypnotic poison hiç sevmem ,az çok istediğin tarzdadır bunlar da bi bak istersen.

Bu olay çok kişiseldir ve herşeyden önce bence ,parfümü denediğin an işte bu diye ilk dediğini al ve kullan,inan bana ;) O senindir :)

Ben kokuyu herzaman haddinden fazla önemseyen biri oldum sanırım :) Kokuların gizemine herzaman çok inanmışımdır ve tabi ki cazibelerine de ;)

Bu alan bir derya bir deniz aslında,çok fazla koku var.Bir de ne yazık ki şöyle bir gerçek var,her kokuyu maalesef hatırlayamıyoruz.Ve tabi çok rastladığınız bir olay vardır,parfüm denerken kahve koklatılır,ki bir nevi koku almanız resetlensin :) Ama bence yine de çok işe yaramaz bu.Çünkü zaten büyük mağazalarda sabahtan akşama kadar orda kaç tane farklı, kaç defalarca parfüm sıkıldığını düşünürseniz,gerçek kokuyu almak ne yazık ki pek mümkün olmuyo :(

Naçizane önerim ,kağıtlar oluyor mağazalarda,testerları denemeniz için görevli arkadaşların sıktığı kağıtlar,onları kullanın ve mümkünse de üzerine hemen sıktığınız kokunun adını yazın :) Birde mümkünse bir mağazada 3-5 taneden fazla parfüm denemeyin,dediğim gibi burnunuz o ortamda daha fazla koku kaliteli olarak alamayacaktır zaten.

Canım senin sorduğuna gelirsem,dediğim gibi çok derya deniz.

Ama benim favorilerim arasında saydıklarımdan ve sanırım fiyatından dolayı çok fazla tercih edilmeyen ,belki de kokusunu ağır buluyodur çoğunluk bilmiyorum ,zevk meselesi de tabi :) 'versace versense' ben bu kokuya gerçekten aşığım :) . Oldukça kadınsı bir kokudur,inanılmaz çekicidir ;)

Farklı tarzda biraz daha hafif istersen 'armani diamonds' da çok güzel bence,yine benzer tarzda ama daha hafif
Ben çiçek kokularını çok sevdiğim için önerilerim hep bu tarzlarda oluyo farketmişsindir :)

Onun dışında sana şunu önerebilirim ; içinde özellikle kakule olan parfümleri bi deneyebilirsin,ve tabi ki misk ;)

Ama mesela ben çok sevilen Lancome-Tresor (hiçbirini) ,Dior-hypnotic poison hiç sevmem ,az çok istediğin tarzdadır bunlar da bi bak istersen.

Bu olay çok kişiseldir ve herşeyden önce bence ,parfümü denediğin an işte bu diye ilk dediğini al ve kullan,inan bana ;) O senindir :)

Şu koku kartına isim yazma işi iyiymiş ya çünkü ben birsürü sıkıp bitanesini beğenir ve onun hangisi olduğunu hatırlamam genelde :1::1: ama tabi prfüm satanlar genelde o kdr küstah ki uzaylı görmüş gibi bakarlar muhtemelen.
Ben de sevemedim şu hypnotic poisonu ya hani kalıcı buram buram kokuyo ama cıkkk :50:
Versace versense si merak ettim doğrusu :26:

Aslinda benim iste benim parfümüm diyebilicegim bir iki parfüm var ama malesef begendiklerim ya benden önce arkadaslarim tarafindan kesfedilmis yada birlikte kesfetmisizdir.
Mesela escada magnetizm bu kokulardan biri. Bu yüzden bende kendime özel cevremde kullanilmayan bir parfüm ariyorum. Söyle escada tarzi tatli ama baymiyan cekici bir parfüm ariyorum.
Hertürlü öneriye acigim :)))

Back