- Konu Sahibi mimilicious
merak ettim.En kısa zamanda kokusuna bakıp yorum yazarım:)
arkadaşlar ben bir parfüm hastasıyım adeta.Bende aradığım kokuyu bulamamıştım.Uzun arayışlar sonunda bu işin uzmanı bırı vadı ykmde.Ona danıştım aradığım kokuyu tarıf ettim ona.veeeee buldum sonunda benim kokum bvlgarı blue.sizde aradığınız parfümü uzman bırıne tarıf edin bence öyle bulursunuz.Binlerce parfüm arasında hangi bırını koklayalım yahu:)
ya inanırmısın sırf bu konu üzerine başlık açacaktım çünkü ykm ye tekin acara falan gidince suratlar bir karış alsa da gitse modunda bi süzmeler falan rahat edemiyorum ben. Beni rahat bırakacaklar tek tek denicem bulcam hooop hemen başıma biri geliyo ne istemiştiniz? ben: hiçç parfüm bulmaya çalışıyorum KENDİ KENDİME o: hmm ne gibi bişe falan diye gitmiyo başımdan hadi cidden yardım etmeye çalıştı vallahi billahi artık yüzlerine sövesim geliyo ben size ne anlatıyorum siz bana ne veriyosunuz diye. O yüzden burdaki paylaşımlara daha çok güveniorum daha samimi. şimdi de parfüm listesi yapıyorum tek tek denicem bi şekilde artık kaç günümü alır bilmem bvlgari blue yu biraz tarif edermisin eda seksimidir masummudur nedir