- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi mimilicious
İşte bu dediğim koku chopard wish
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koku bile yazamıyorum bakın o kadar uzağımKızlar cocuk olunca bu parfüm işine biraz ara vermiştim, sonra da deodorant falan derken hiç dikkat etmedim yenilere. Malum kış geliyor artık güzel bir kökü şart fakaaat yeni çıkanlardan hiç haberim olmadığı gibi koku zevkim tamamen değişmiş. Böyle sabunsu, pudra gibi kalıcı bir kökü bileniniz var mi?
Dior Pure Poison, 212 nyc, Cacharel Noa. Bu kokular sabunsu kokulardır ancak Noa fazla kalıcı değil, diğerleri gayet kalıcı. Bunları bir dene istersen.Kızlar cocuk olunca bu parfüm işine biraz ara vermiştim, sonra da deodorant falan derken hiç dikkat etmedim yenilere. Malum kış geliyor artık güzel bir kökü şart fakaaat yeni çıkanlardan hiç haberim olmadığı gibi koku zevkim tamamen değişmiş. Böyle sabunsu, pudra gibi kalıcı bir kökü bileniniz var mi?
SagolasinDior Pure Poison, 212 nyc, Cacharel Noa. Bu kokular sabunsu kokulardır ancak Noa fazla kalıcı değil, diğerleri gayet kalıcı. Bunları bir dene istersen.
Pudralı olarak Chloe Love deneyebilirsin. Ben pek sevmesem de birçok bayanın sevdiği bir kokudur ve acayip kalıcıdır da.Sagolasin
canım yenilerden ben narciso poudree çok beğendim pudra ve çiçek kokusu. bir de rouge çıkmış o da poudree gibi kokuyormuş tavsiye ederimm .. chloe love ve noa da sabunsu ama ben beğenmiyorum.Kızlar cocuk olunca bu parfüm işine biraz ara vermiştim, sonra da deodorant falan derken hiç dikkat etmedim yenilere. Malum kış geliyor artık güzel bir kökü şart fakaaat yeni çıkanlardan hiç haberim olmadığı gibi koku zevkim tamamen değişmiş. Böyle sabunsu, pudra gibi kalıcı bir kökü bileniniz var mi?
Hahahhh Aynı benim kafadan bir uye:)Parfumlerin kaliciligi ve kokusu tene gore degisiyor.
Teninize uygun parfum bulmak icinde parfum kullanmadiginiz bir gunde teninize 2 degisik kokuyu deneyip kaliciligini ve tene uygunlugunu kontrol etmek.
Acik parfumlerin orjinallerine gore koku farki oluyor. Onun yerine atelier rebulun cok basarili parfumleri var tavsiye ederim. Fiyatlarda oldukca uygun.
Bende yeni koku arayisina girdim ama bulursam aslaaaa soylemem beni kessenizde soylemem
Hahahhh Aynı benim kafadan bir uye:)
Işte bu dediğim bir parfümü bulsam kimseye söylemem sır gibi saklarım yeminle
Ya yapan var biliyor musun? Beğendiği yağları esanslari filan karıştırıp yapıyorlar. Keşke öyle biri denk gelse de beğendiğimiz notaları söylesek karıştırıp yapsa:) Üst notayi alt notayi nasıl ayarlıyorlar,neyden ne miktar koyuyorlar malzemeler nerden temin edilebilir bilsem denerdim.. Bir de ben ne aradığımı da bilmiyorum,ferah ferah kalite koksun, aynı zamanda da şekerli olmayan sicacik bir tatlimsilik koksun,vanilyalı portakal çiçeği içeren bir koku olsun istiyorum.Tek düze kokan değil de değişik notalar isterdim,hem ferah hem tatlımsı bisey bulamıyorum.Simdiki hem ifsa oldu hem sıkıldım ama yenisini hem cok pahalilardan bakiyorum hem cok bilinmeyenlerden. İmkan olsa kendime özel yaptircam kimse aynisindan kokmasin diye :)))
Ya yapan var biliyor musun? Beğendiği yağları esanslari filan karıştırıp yapıyorlar. Keşke öyle biri denk gelse de beğendiğimiz notaları söylesek karıştırıp yapsa:) Üst notayi alt notayi nasıl ayarlıyorlar,neyden ne miktar koyuyorlar malzemeler nerden temin edilebilir bilsem denerdim.. Bir de ben ne aradığımı da bilmiyorum,ferah ferah kalite koksun, aynı zamanda da şekerli olmayan sicacik bir tatlimsilik koksun,vanilyalı portakal çiçeği içeren bir koku olsun istiyorum.Tek düze kokan değil de değişik notalar isterdim,hem ferah hem tatlımsı bisey bulamıyorum.
Ben kapattım canim. Dur yazıyorum sana:)
benim kuzenim de la vie est belle kullanan biri. tatlı oryantal kokuları sever. la vie den önce "katy perry killer queen" kullandı. la vieden sonra da "bvlgari goldea" kullanıyor şimdi. belki seversin :)Ahh bende hala bulamadim imza kokumu beğendıgım o kadar cok koku oluyor ki hepsi karisinca kafam da karisiyor Hic bıkmadan sıkılmadan kullandigim lady million ve la vie est belle. Az cok koku tarzimi anlamissinizdir. D&G the one,gucci guilt ve Guess double dare favorilerim. Ozellikle guessBunlara benzer baska kokulara sans vermek istiyorum. Var mi onerileriniz kizlarr?
Oh oh kuzenden bendenmis Katy perry nin bi kokusunu bende denemistim bayila bayila ama hatirlamadim karistirdim dedigin bvlgari ye bakicam mutlaka tesekkur ederimbenim kuzenim de la vie est belle kullanan biri. tatlı oryantal kokuları sever. la vie den önce "katy perry killer queen" kullandı. la vieden sonra da "bvlgari goldea" kullanıyor şimdi. belki seversin :)