• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala 'işte bu' dediği parfümü bulamayanlar??

merak ettim.En kısa zamanda kokusuna bakıp yorum yazarım:):34:

arkadaşlar ben bir parfüm hastasıyım adeta.Bende aradığım kokuyu bulamamıştım.Uzun arayışlar sonunda bu işin uzmanı bırı vadı ykmde.Ona danıştım aradığım kokuyu tarıf ettim ona.veeeee buldum sonunda benim kokum bvlgarı blue.sizde aradığınız parfümü uzman bırıne tarıf edin bence öyle bulursunuz.Binlerce parfüm arasında hangi bırını koklayalım yahu:)

ben bu parfümü arıyorum... burda bulamadım internetten sipariş etmeyi düşünüyorum ama sahtesi falan gelir diye korkuyorum...:50:

Canim bu dedigim abla istanbul findikzadeye geliyo cuma gunleri yaninda 10 15 cesit parfum testeri oluyo fiyatlar 20 50 arasinda degisiyo ben 2 haftada bi filan aliyorum ve cok memnunum ozellikle chanel mademoiselle ve candy favorilerim 25erden aliyorum

Canim bu dedigim abla istanbul findikzadeye geliyo cuma gunleri yaninda 10 15 cesit parfum testeri oluyo fiyatlar 20 50 arasinda degisiyo ben 2 haftada bi filan aliyorum ve cok memnunum ozellikle chanel mademoiselle ve candy favorilerim 25erden aliyorum

Olur canım benle iletişime geçebilirsin, ama şimdiden söyliyim şişeler kapaksız kutusuz bi şekilde geliyor. Yni senin için şişe önem taşıyorsa tavsiye etmem :) Ama parfümlere diyecek yok kime aldırsam çok memnun kalıyorlar. Dediğin gibi parfümü 20 liraya veriyolarsa ondan bende şüphe ederim ama tester olduğu için serisi biten parfümlerin artan testerları dediği için güvendim ben. Artan derken bi parfümün 2 3 şişe testerı geliyormuş satıcılara. Onlar birini denetip bitirse diğerlerini açmıyolarmış ve böyle el altından satılıyormuş dediğine göre.

Paylaştığın kokular arasında hiçbirini öyle aşırı beğenip kullanmadım, o yüzden parfüm zevkimiz uyar mı bilmiyorum ama sık sık parfüm değiştirdikten sonra işte benim kokum dediğim Yves Rocher'in Secrets d'Essences'i bazı parfümler vardır tam yaz kokusudur taze kokarlar ama o kadar bu öyle değil, direk teninle karışıp sana özel oluveriyor, denk gelirse bir dene bence.

Paylaştığın kokular arasında hiçbirini öyle aşırı beğenip kullanmadım, o yüzden parfüm zevkimiz uyar mı bilmiyorum ama sık sık parfüm değiştirdikten sonra işte benim kokum dediğim Yves Rocher'in Secrets d'Essences'i bazı parfümler vardır tam yaz kokusudur taze kokarlar ama o kadar bu öyle değil, direk teninle karışıp sana özel oluveriyor, denk gelirse bir dene bence.

Ben de zaten paylaştığım kokuların hiçbirini aşırı beğenip kullanmadım. Sadece fikir olsun diye düşüncelerimi yazdım burdan bakıp alır belki kendi uyanı insanlar diye. Yazdığın parfümü de ilk defa duydum teşekkür ederiz paylaşım için:54:

chanelin candy diye bir kokusu yoktur bu tamamen uydurmaca sahte parfüm üreticilerinin yaptığı bir parfüm. Açık parfümerilerde bulabilirsin ancak bi ykmye boynere sorarsan anlarsın kısacası aldığın parfümler orjinal değilmiş tatlım.

ben de budur dediğim parfümü bulamadım ama yıllardır başka başka şeyler deneyip dönüp dolaşıp gloria ya gelirim :) cacharel gloria...kış için özellikle en sevdiğim ve bana en çok yakışan bu sanırım...çünkü kullanırken parfümünüzün adı ne diye soran çok oldu...yaz için de givency very irresistible da karar kıldım...çok hoş bir kokusu var....tam yazlık tatlı bir koku bence...şu an mesela bunu kullanıyorum...

kışa da yine gloria ya geçerim...:12:

dün aldım gloriayı dpden allhmm çok ağğrrr bi kokuuu :( nefrett ettiimm... bugün deişiceeem ama ne alıcamıfa hiç bilmiormm :(

Ben sürekli parfüm değiştirmekten hoşlanmıyorum. 3-4 yıldır rockn' rio kullanırım (yaz-kış) ama kokum bu değil.
Meyveli kokuları seviyorum ama şekersiz meyve kokuları pek yok, çiçek kokularını ise çok ağır buluyorum. limon kolonyası mı kullansam ne yapsam:9::9:

Tek bir kokuya saplanıp kalamıyorum , belkide "işte bu" diyemediğimdendir :)
Bir çok parfüm kullanım , favorilerimde çoktur , bu favorilerimden ilk başta "işte bu" dediklerim oldu ama sonra sıradanlaşıyor o koku favorim olarak kalsada "işte bu" olmuyor :1:

Şu sıralar oriflamenin çok eski bir kokusuna takmış durumdayım ama üretilmiyor artık :43:
$28498114.jpg

benim en sevdiğim parfümüm play intense dir çiçeksi ağaçsı amberli bir koku olarak tarif edilir,burbery beat ı traş losyonumsu ve sabunumsu bulurum günlük spor bir kokudur ama asla sıradan değildir kendince bir çekiciliği vardır,so elıxır purple çiçeksi odunsu bir kokudur ve ferahtırda kesinlikle boğmaz kalıcılık olaraksa bence bir çok markaya fark atacak kadar iyidir,intimately beckham çiçeksi pudralı bir kokudur koku çok güzeldir lakin kalıcılığı çok kötü eğer iyi olsaydı ömrüm boyunca bıkmadan kullanırdım, chloe love güllü pudralar olurya onların aynısı tende ilk çok hoş çiçeksi pudramsı bir koku oluyor sonradan direk pudra kokusuna dönüşüyor kokunun hafifliğine karşın kalıcılığı çok iyi,dior parfümleriyle ne yazık ki aram hiç iyi olmadı bende acayip kötü duruyorlar,denediğim ve merak ettiğim pek çok koku var onlarıda aklıma geldikçe yazarım, birde parfümü losyonuyla kullanınca kalıcılık sorunu ortadan kalkıyor benden hatırlatması, benim en merak ettiğim koku guerlian linstant ve magic (testerleri olmadığı için deniyemiyorum)kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum:)

benim en sevdiğim parfümüm play intense dir çiçeksi ağaçsı amberli bir koku olarak tarif edilir,burbery beat ı traş losyonumsu ve sabunumsu bulurum günlük spor bir kokudur ama asla sıradan değildir kendince bir çekiciliği vardır,so elıxır purple çiçeksi odunsu bir kokudur ve ferahtırda kesinlikle boğmaz kalıcılık olaraksa bence bir çok markaya fark atacak kadar iyidir,intimately beckham çiçeksi pudralı bir kokudur koku çok güzeldir lakin kalıcılığı çok kötü eğer iyi olsaydı ömrüm boyunca bıkmadan kullanırdım, chloe love güllü pudralar olurya onların aynısı tende ilk çok hoş çiçeksi pudramsı bir koku oluyor sonradan direk pudra kokusuna dönüşüyor kokunun hafifliğine karşın kalıcılığı çok iyi,dior parfümleriyle ne yazık ki aram hiç iyi olmadı bende acayip kötü duruyorlar,denediğim ve merak ettiğim pek çok koku var onlarıda aklıma geldikçe yazarım, birde parfümü losyonuyla kullanınca kalıcılık sorunu ortadan kalkıyor benden hatırlatması, benim en merak ettiğim koku guerlian linstant ve magic (testerleri olmadığı için deniyemiyorum)kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum:)

canım magıcı ben denedim kalıcı hoş bır koku.yumuşak bır kokusu var ama ben beyaz tenlı olduğumdan kendımde kokuyu duyduğumda sevmedim.Annemde çok güzel kokuyorsun dedi bılmıyorum zevk meselesi işte.:34:

senın dediğin play intenseye bakacağım nasılmış merak ettim:)

canım magıcı ben denedim kalıcı hoş bır koku.yumuşak bır kokusu var ama ben beyaz tenlı olduğumdan kendımde kokuyu duyduğumda sevmedim.Annemde çok güzel kokuyorsun dedi bılmıyorum zevk meselesi işte.:34:

senın dediğin play intenseye bakacağım nasılmış merak ettim:)

canım magic için pudralı bir koku diyorlar, chloe love ayarında bir kokumu yoksa daha farklı bir pudra kokusumu,yada pudrayla tamamen alakasız bir kokumu tester olmadığı için bakamıyorumda ulaşamadığın şey herzaman kıymetli olur,play intense ise onunla tanışmam başka bir forumdaki yüksek puanı vede aldığı olumlu yorumlar ile olmuştu umarım sende beğenirsin :16:

Merhaba guerlain l'instant magic i ben denedim. Gerçi tenime değil koku kartına denemiştim ama şöyle söyleyeyim çok değişik ilginç orijinal hoş bir koku. Yani tarile anlatılmaz kesinlikle denemen gerek. Ben çok sevmiştim çünkü hiçbir kokuya benzemediği gibi çekici ve değişik geldi. Günlük kullanıma uygun bence :31:

canım magic için pudralı bir koku diyorlar, chloe love ayarında bir kokumu yoksa daha farklı bir pudra kokusumu,yada pudrayla tamamen alakasız bir kokumu tester olmadığı için bakamıyorumda ulaşamadığın şey herzaman kıymetli olur,play intense ise onunla tanışmam başka bir forumdaki yüksek puanı vede aldığı olumlu yorumlar ile olmuştu umarım sende beğenirsin :16:

canım magıc yumuşacık pudralı gıbı ama pudralı değil beğenırsın :):16:

Back