Hala 'işte bu' dediği parfümü bulamayanlar??

benim de işte bu dediğim koku yokkk!!! ama sürekli kullanabileceğimi düşündüğüm birkaç parfüm var..

- sexy graffiti
- naomi campbell
- lacoste pour homme
- burberry weekend
- lolita lempicka
- belkii hypnotic poison azar azar..

bunları seviyorum ve bi süre sonra üff midem bulandı deyip henüz bi kenara atmadığım kokular ama mesela 1 tanesine yıllarca hatta aylarca bağlı kalacağımı düşünemiyorum.. değişikliği seviyorumm..

hala denemeye devam ediyorum

Kızlar cocuk olunca bu parfüm işine biraz ara vermiştim, sonra da deodorant falan derken hiç dikkat etmedim yenilere. Malum kış geliyor artık güzel bir kökü şart fakaaat yeni çıkanlardan hiç haberim olmadığı gibi koku zevkim tamamen değişmiş. Böyle sabunsu, pudra gibi kalıcı bir kökü bileniniz var mi?

Koku bile yazamıyorum bakın o kadar uzağım

Dior Pure Poison, 212 nyc, Cacharel Noa. Bu kokular sabunsu kokulardır ancak Noa fazla kalıcı değil, diğerleri gayet kalıcı. Bunları bir dene istersen.

canım yenilerden ben narciso poudree çok beğendim pudra ve çiçek kokusu. bir de rouge çıkmış o da poudree gibi kokuyormuş tavsiye ederimm .. chloe love ve noa da sabunsu ama ben beğenmiyorum.
naomi campbell da yumuşak bir koku onu da seviyorumm..

poudree yi cumartesi sabah yastığıma sıktım. bugün pazartesi ve yayılmasa da yastığım hala kokuyor :)

Parfumlerin kaliciligi ve kokusu tene gore degisiyor.
Teninize uygun parfum bulmak icinde parfum kullanmadiginiz bir gunde teninize 2 degisik kokuyu deneyip kaliciligini ve tene uygunlugunu kontrol etmek.
Acik parfumlerin orjinallerine gore koku farki oluyor. Onun yerine atelier rebulun cok basarili parfumleri var tavsiye ederim. Fiyatlarda oldukca uygun.
Bende yeni koku arayisina girdim ama bulursam aslaaaa soylemem beni kessenizde soylemem

Hahahhh Aynı benim kafadan bir uye:)
Işte bu dediğim bir parfümü bulsam kimseye söylemem sır gibi saklarım yeminle

Hahahhh Aynı benim kafadan bir uye:)
Işte bu dediğim bir parfümü bulsam kimseye söylemem sır gibi saklarım yeminle

Simdiki hem ifsa oldu hem sıkıldım ama yenisini hem cok pahalilardan bakiyorum hem cok bilinmeyenlerden. İmkan olsa kendime özel yaptircam kimse aynisindan kokmasin diye :)))

Simdiki hem ifsa oldu hem sıkıldım ama yenisini hem cok pahalilardan bakiyorum hem cok bilinmeyenlerden. İmkan olsa kendime özel yaptircam kimse aynisindan kokmasin diye :)))
Ya yapan var biliyor musun? Beğendiği yağları esanslari filan karıştırıp yapıyorlar. Keşke öyle biri denk gelse de beğendiğimiz notaları söylesek karıştırıp yapsa:) Üst notayi alt notayi nasıl ayarlıyorlar,neyden ne miktar koyuyorlar malzemeler nerden temin edilebilir bilsem denerdim.. Bir de ben ne aradığımı da bilmiyorum,ferah ferah kalite koksun, aynı zamanda da şekerli olmayan sicacik bir tatlimsilik koksun,vanilyalı portakal çiçeği içeren bir koku olsun istiyorum.Tek düze kokan değil de değişik notalar isterdim,hem ferah hem tatlımsı bisey bulamıyorum.

Aaa ben sadece uzmanlar yapabiliyo saniyordum. Birde Berlin ve Parisde yapan 2 yer buldum ama fiyat soramadim korktum :))
Bende iste oturcam anlatcam biri bana al bu senin dicek yoksa ben kendim mandilina kolonyasi surer gecerim.

Ahh bende hala bulamadim imza kokumu beğendıgım o kadar cok koku oluyor ki hepsi karisinca kafam da karisiyor Hic bıkmadan sıkılmadan kullandigim lady million ve la vie est belle. Az cok koku tarzimi anlamissinizdir. D&G the one,gucci guilt ve Guess double dare favorilerim. Ozellikle guessBunlara benzer baska kokulara sans vermek istiyorum. Var mi onerileriniz kizlarr?

benim kuzenim de la vie est belle kullanan biri. tatlı oryantal kokuları sever. la vie den önce "katy perry killer queen" kullandı. la vieden sonra da "bvlgari goldea" kullanıyor şimdi. belki seversin :)

benim kuzenim de la vie est belle kullanan biri. tatlı oryantal kokuları sever. la vie den önce "katy perry killer queen" kullandı. la vieden sonra da "bvlgari goldea" kullanıyor şimdi. belki seversin :)
Oh oh kuzenden bendenmis Katy perry nin bi kokusunu bende denemistim bayila bayila ama hatirlamadim karistirdim dedigin bvlgari ye bakicam mutlaka tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…