Saç Uzatma Yöntemleri Hala inanamıyorum! Dax supergro mucizesi. Fotoğraflı :)

Halimeatess arkadasim yanlis anlamazsan,,tarihleri karistiriyor olabilirmisin cunku 20 gun demişin ve bu surede tahmini 7,8 cm lik bir uzama var fotonda...bu bilimsel olarak pek mumkun degil.yani ben 10 gundur uyguluyorum,yarim santim anca uzadi :) ayrica aklima takilan ,uyelik tarihinde o gune denk gelmis ve forumun sıkı takipcisi oldugunu yazmisin bunu celiskili gordum.benim gibi celiskiye dusenler icin bi aciklama yaparmisin .cunku dax pahali bi urun ve ayda 1 kutu asla yetmez.tarih konusunda eminmisin bu uzama 2 ayda falan olmus olabilirmi .sonucta 20 gunde 7 cm uzamaya herkes cok heveslenecek ve butcesini zorlayip almak isteyen olcak.
Canım merhaba. Ilk olarak tarihlerden evet eminim çünkü telefonla çektiğim için detaylardan baktım ne zaman çektiğime ve tarihler aynen yazdığım gibi. Aslında 2 3 cm lik bir uzama oldu saçımda sen 7 cm olduğu kanısına nasıl vardın anlayamadım :) ben forumun sıkı takipçisi değilim sadece çok şey öğrendim burdan dedim. Yorum yapmadığım için ya da bir şey paylaşmadıgım için üyelik yapmamıştım. Sizinle yaşadığım şeyi paylaşmak için açtım üyelik. 1 kutu emin ol baya baya gidiyor. Zaten az sürülen bir ürün. Dediğim gibi ben 7 cm gibi bir şey demedim gerçekten yaşadım ve paylaşmak istedim. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilmiyorum tabi ki ama kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok emin olabilirsin :)

Arkadaşlar saçımın son hali. 2 çizgi daha uzama var yani 6 7 cm kadar. Dediğim gibi düzenli olarak yapamıyorum derslerden dolayı. Ama benim için bu bile çok iyi bir uzama. Herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir.

Eklentiler

• DSC_1982.JPG
    DSC_1982.JPG
    25,5 KB · Görüntüleme: 719
Canım evet şu son resimle beraber 7 cm lik belki biraz daha fazla bir uzama var bu da yaklaşık 3 ay için kabul gören bur uzama ben de baktım yorumuna nitekim öyle bir uzama ölçüsü yazmamışsın sanırım yanlış anlaşılmış . Zaten çok yaygın bir ürün ve kullanıcısı çok senin benim reklamımiza ihtiyacı yok ki zaten tv de bile görmeden edindiğimiz bir ürün demek ki adam reklamsız bile bu kadar satış yapıyor güle güle uzat saçlarını gayet güzel görünüyorlar.

Canım evet şu son resimle beraber 7 cm lik belki biraz daha fazla bir uzama var bu da yaklaşık 3 ay için kabul gören bur uzama ben de baktım yorumuna nitekim öyle bir uzama ölçüsü yazmamışsın sanırım yanlış anlaşılmış . Zaten çok yaygın bir ürün ve kullanıcısı çok senin benim reklamımiza ihtiyacı yok ki zaten tv de bile görmeden edindiğimiz bir ürün demek ki adam reklamsız bile bu kadar satış yapıyor güle güle uzat saçlarını gayet güzel görünüyorlar.
Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle katılıyorum sana ben arkadaşın tepkisini pek anlayamadım ama olsun sorun değil. Benim saçım çok uzamadıgı için bana bu bile çok geliyor :) hepimiz istediğimiz boyda saçlara sahip oluruz inşallah :KK24:

Siir arkadasim,ben tahmini olcu ile kendim 7 cm olarak yazdim.arkadas yorumunda yazmis dedigimi hangi cumlemden cikardin?

Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle katılıyorum sana ben arkadaşın tepkisini pek anlayamadım ama olsun sorun değil. Benim saçım çok uzamadıgı için bana bu bile çok geliyor :) hepimiz istediğimiz boyda saçlara sahip oluruz inşallah :KK24:
Tepkim aslinda insanlara guvenimin kalmayisindan.simdiye kadar o kadar urun denedim o kadar paralar doktumki.sonuc husran...sanirim bu konuda biraz fazla supheci oldum :) 3 cm ise mumkundur tabi .ben buluzundeki cizgileri 5 er cm diye tahmin etmistim.bende 2 haftadir kullaniyorum.bi degisiklik yok.herkeste ayni etki dedigin gibi olmayabilir.belki benim sacim,cildim asiri kuru oldugu icin.bilmiyorum.ikinci kutuya baslicam cunku bazi urunler ciltle ilk tanıstiginda etki gostermeyebiliyor.ikinci kutuda bi fayda gorursem bende konu acip tavsiye etmeyi coook isterim.halimeates , senin sacin normalde nasildir yaglimi kurumu?

Arkadaşlar saçımın son hali. 2 çizgi daha uzama var yani 6 7 cm kadar. Dediğim gibi düzenli olarak yapamıyorum derslerden dolayı. Ama benim için bu bile çok iyi bir uzama. Herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir.
Yaaa super ne diyeyim .darisi banaaaa.vakit ayirip foto yukledigin icin cok tesekkurler.

Yaaa super ne diyeyim .darisi banaaaa.vakit ayirip foto yukledigin icin cok tesekkurler.
Rica ederim. Benim saçım normalde ne çok yağlı ne de kuru. Ama ben bu ürüne başladığımda sivilce tedavisi görüyordum o yüzden saçım hiç yağlanmıyordu. Sen biraz fazla ürün kullanıyor olabilir misin acaba? Kutun çabuk bitmiş çünkü. Çok ürün kullanmak arındırmak için çok uğraşmak demek bu da zaten saçına yarar sağlamaz. Belki o yüzdendir canım.

Halimeatess arkadasim yanlis anlamazsan,,tarihleri karistiriyor olabilirmisin cunku 20 gun demişin ve bu surede tahmini 7,8 cm lik bir uzama var fotonda...bu bilimsel olarak pek mumkun degil.yani ben 10 gundur uyguluyorum,yarim santim anca uzadi :) ayrica aklima takilan ,uyelik tarihinde o gune denk gelmis ve forumun sıkı takipcisi oldugunu yazmisin bunu celiskili gordum.benim gibi celiskiye dusenler icin bi aciklama yaparmisin .cunku dax pahali bi urun ve ayda 1 kutu asla yetmez.tarih konusunda eminmisin bu uzama 2 ayda falan olmus olabilirmi .sonucta 20 gunde 7 cm uzamaya herkes cok heveslenecek ve butcesini zorlayip almak isteyen olcak.
Canım ben buradaki sözüne nazaran dedim arkadaş böyle bir uzama ölçüsü vermemiş diye sen kendin demişsin bu kadar uzama görüyorum diye ben de bunu anlatmaya çalışmıştım. Hani halimates arkadaşımız böyle bir ölçü vermemiş sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş demek istedim. Bu arada bu arkadaşımızı da tanımıyorum fakat tanınmayan bir ürün değil zaten forumda çok sık kullanılan bir ürün herkes biliyor reklam amaçlı değil güvenle kullanabilirsiniz diyerek anlatmaya çalışmıştım. Her neyse herkes kendi sac yapısını bilir ona göre kullanır veya kullanmaz. Bana da çok iyi gelen bir üründür dax ve bilgileri paylaşmak hepimiz adına çok faydalı oluyor. Umarım anlatabilmişimdir kendimi kimseyi savunmak yada diğerini suçlamak niyetiyle yazmadım herhangi birşey

İnternet maalesef ki kirli bilgilerle dolu o yüzden bazen güven sorunu yaşayabiliriz bu normaldir. Çoğu zaman yeni üyeliklerle tanıtım yapan insanlar oluyor o yüzden forumda yeni üyeliklerle soru işaretleriyle bakabiliyoruz hepimiz tekrar söylüyorum yanlış bir anlaşılma olmuş sadece hepimiz sırma saçlı olmak için uğraşıyoruz umarım başarabiliriz. Çok eskiden yılda bir iki bakim yaparken şu an her hafta bazen de 2 3 günde bir bakım yapmaya çalışıyorum. Buda bu forumdan öğrendiklerim sayesinde oldu. Sonuçlardan memnunum açıkçası.

Aybuss canım sen çok kullanmış sin bu yağı benim haftada bir kullanmama rağmen ortalama bir kutu geçen yıl aralıkta almıştım yazın çok kullanmadım ama daha yeni bitti.yani 6 ay kadar kullanmış oldum. Sen tikadin mi acaba gozenekleri
olabilir artık kullanmıyorum

İnternet maalesef ki kirli bilgilerle dolu o yüzden bazen güven sorunu yaşayabiliriz bu normaldir. Çoğu zaman yeni üyeliklerle tanıtım yapan insanlar oluyor o yüzden forumda yeni üyeliklerle soru işaretleriyle bakabiliyoruz hepimiz tekrar söylüyorum yanlış bir anlaşılma olmuş sadece hepimiz sırma saçlı olmak için uğraşıyoruz umarım başarabiliriz. Çok eskiden yılda bir iki bakim yaparken şu an her hafta bazen de 2 3 günde bir bakım yapmaya çalışıyorum. Buda bu forumdan öğrendiklerim sayesinde oldu. Sonuçlardan memnunum açıkçası.
Mrb bende yazılanları okudum bende denemek istiyorum nereden aldınız ve fiyatı ne kadar

Canım Watsons ve gratislerde ve migros ta oluyor genellikle artık nerde denk getirirsen 30 kusur fiyatı tam hatirlayamayacagim ama o civarda

Ben yaklaşık 2 aydır düzenli yapıyorum. Haftada 3 kere falan. Saçlarımı çok besledi ama farkedilir bir uzama göremedim. Normal seyrinde.

Sizde kullanıp faydasını gördünüz mü uzadı mı saçlarınız.
Canım benim konum var . İstersen ordan bakabilirsin uzamaya tabi sadece dax kullanmıyorum. Ama en ise yaşayanlardan birisi benim için son dönem de sıklıkla dax ve sığır iliği kullanıyorum. Sac tipim kuru benim baya yumuşatıyor. Hindistan cevizi yağı da sac kuruluguna iyi geliyor.

Suan sacinizin boyu nasıl fotograf atarmisiniz bende basladim dun aksam surdum 1 saat once yikadim suan boyunu merak ettim

Canım benim konum var . İstersen ordan bakabilirsin uzamaya tabi sadece dax kullanmıyorum. Ama en ise yaşayanlardan birisi benim için son dönem de sıklıkla dax ve sığır iliği kullanıyorum. Sac tipim kuru benim baya yumuşatıyor. Hindistan cevizi yağı da sac kuruluguna iyi geliyor.
Sığır iliği saç çıkarıyor diyorlar.doğru mu,böyle bir gözleminiz var mı?

X