- 14 Temmuz 2016
- 25
- 26
- 31
- Konu Sahibi Halimeatess
Canım merhaba. Ilk olarak tarihlerden evet eminim çünkü telefonla çektiğim için detaylardan baktım ne zaman çektiğime ve tarihler aynen yazdığım gibi. Aslında 2 3 cm lik bir uzama oldu saçımda sen 7 cm olduğu kanısına nasıl vardın anlayamadım :) ben forumun sıkı takipçisi değilim sadece çok şey öğrendim burdan dedim. Yorum yapmadığım için ya da bir şey paylaşmadıgım için üyelik yapmamıştım. Sizinle yaşadığım şeyi paylaşmak için açtım üyelik. 1 kutu emin ol baya baya gidiyor. Zaten az sürülen bir ürün. Dediğim gibi ben 7 cm gibi bir şey demedim gerçekten yaşadım ve paylaşmak istedim. Herkeste aynı etkiyi verir mi bilmiyorum tabi ki ama kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok emin olabilirsin :)Halimeatess arkadasim yanlis anlamazsan,,tarihleri karistiriyor olabilirmisin cunku 20 gun demişin ve bu surede tahmini 7,8 cm lik bir uzama var fotonda...bu bilimsel olarak pek mumkun degil.yani ben 10 gundur uyguluyorum,yarim santim anca uzadi :) ayrica aklima takilan ,uyelik tarihinde o gune denk gelmis ve forumun sıkı takipcisi oldugunu yazmisin bunu celiskili gordum.benim gibi celiskiye dusenler icin bi aciklama yaparmisin .cunku dax pahali bi urun ve ayda 1 kutu asla yetmez.tarih konusunda eminmisin bu uzama 2 ayda falan olmus olabilirmi .sonucta 20 gunde 7 cm uzamaya herkes cok heveslenecek ve butcesini zorlayip almak isteyen olcak.