- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
- Konu Sahibi Halimeatess
Hadi yaabaşkasına yarayabilir amaAynn dogruyu bulana kadar cok hata yapiyoruz.valla urunden oyle korktum ki kimseye verip tavsiye edebilcegimi zannetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaabaşkasına yarayabilir amaAynn dogruyu bulana kadar cok hata yapiyoruz.valla urunden oyle korktum ki kimseye verip tavsiye edebilcegimi zannetmiyorum
Ne yaptin nasil uzadiArkadaslar evet inanamiyorum su andaa 18 ekimde su gun arasinda sacim tami taminaa 2 mm uzamissssve belime kadar saclarimi yakan kuafor sayesinde su an kisa sacliyim ve uzamiyor.en kotusu de o kaslarim ustundeki hala uclari yanik olan kahkullerim.cildiricam yaa yarin bu urunu alicam bir de sinameki kurune baslicam
Benim ürün bugün geldi. Şimdi bunu nasıl kullanmalıyım. Direk mi sürmeli. Yoksa altta sıcak su koyup eritmeli mi?Arkadaslar evet inanamiyorum su andaa 18 ekimde su gun arasinda sacim tami taminaa 2 mm uzamissssve belime kadar saclarimi yakan kuafor sayesinde su an kisa sacliyim ve uzamiyor.en kotusu de o kaslarim ustundeki hala uclari yanik olan kahkullerim.cildiricam yaa yarin bu urunu alicam bir de sinameki kurune baslicam
Ne yaptin nasil uzadi
Benim ürün bugün geldi. Şimdi bunu nasıl kullanmalıyım. Direk mi sürmeli. Yoksa altta sıcak su koyup eritmeli mi?
Durum ayni benimde oyle uclardan kiriliyo cildiracam cok fazla taktim kafama bir suru sey yapiyorum artik annem kizmaya basladi yeter artik kendi haline birak diyip duruyor ama elimde degilsu an saclarim bu sekilde.kendim kestim saclarimi.kestirmeye bile korktum artik.aldim makasi elime kat vererek kestim.hala yaniklar var yalniz nasil yakdiysa artik.yine de en azindan tarayabiliyorum.bence saci her gun tahta tarakla taramanin ve her gun en azindan uclarini yaglamanin cok etkisi var uzatmada.ben o sekilde uzattim. benim hep uclar kirilir, sac hep ayni boyda kalirdi.her gun uclarini elseve in yagiyla yagladim uzatmayi basardim o sekilde.
Durum ayni benimde oyle uclardan kiriliyo cildiracam cok fazla taktim kafama bir suru sey yapiyorum artik annem kizmaya basladi yeter artik kendi haline birak diyip duruyor ama elimde degil
kusura bakmayin cok yazdim.cok resim attim.ama cok kotuyum.ozellikle o kisacik kahkullerim kahrediyor beni gormeye bile dayanamiyorum.kucuk cocuk gibi gorunuyorum hic yakismiyor.acilen boydan olmasa bile o kahkullerin uzamasi lazim.haftada 2 gun dax 1 gun sinameki 1 gun de sadece zeytinyagi surucem.bakalim 1 ayda ne sonuc alicam? su anda kahkulumu onden cektigimde burnumun kenarindaki benin 1 mm altinda keske bir mucize olsa 10 santim uzasa arkasi resim attim orda maşa yapmistim.o da arkadan koltukalti hizamda olmasi lazim.tam 22 gunde bir sac nasil 2mm cik uzar yaaa.insan 1 santim uzar 2 milim nedir ya
Aynen benimde cok zor uzuyo 10 senede anca bele gelir :))kendi haline birakirsam benim ayda 3 milim uzuyor .3 senede anca eski boyuna gelir
İlk yaptığımda bende arındıramamıstım. saçın kuruyken bol miktarda şampuanı saçına sürüp biraz masaj yapman gerekiyor. sonra azar azar su tutarak köpürt öyle yıka. ben ikinci şampuanı normal miktarda sürüp 2 3 dakika bekletip aynı şekilde yıkıyorum. istersen bir de öyle dene.Merhaba kizlar
Bnde dun gezinirken gordum iyi bi maske arastiriyordum.saclarim orielden yandi catir cutur oldu ve asiri bi dokulme basladi.Dun almaya gittim.Normalde iceriginde hindistan cevizi yagi ve aloe vera yaziyodu.Beni cezbedenler bunlardi.ama bbm aldigim dax icerigi farkli bunlar yok.kafam karisti.iyice arastirdim kullanan bazi arkadaslar iceriginin bi turkce bide ingilizce icerigini cekmisler.turkcesinde h.cevizi var ama ingilizce iceriginde yok.bu dikkatimi cekti.yine de uygulâdim.sacimi 20.sampuanlamada anca arittim.sinirimden agladim resmen.kullanan herkes memnun fakat nasil ârindiriyorlar ???
Himmm valla canim gozum korktu maskeden:)bi daha yapmaya cesaretim olur mu bilmiyorum.Ama denemeye kalkarsam bide senin dedigini uygular sonucunu yazarim tesekkurler..İlk yaptığımda bende arındıramamıstım. saçın kuruyken bol miktarda şampuanı saçına sürüp biraz masaj yapman gerekiyor. sonra azar azar su tutarak köpürt öyle yıka. ben ikinci şampuanı normal miktarda sürüp 2 3 dakika bekletip aynı şekilde yıkıyorum. istersen bir de öyle dene.
Yükleyecekmisiniz fotograf asiri merak ediyorum benim 2 hafta oluyo hic uzamamis o kadar sey yapiyodum bideKızlar bayadır ilgilenemedim. Saçımın fotoğrafını en kısa zamanda yüklerim. Şuan ne durumda ne kadar uzadı bende bilmiyorum baya bi boşladım maskeyi :) bugün hazır boşken yapmayı düşünüyorum. Yarın da fotoğraf yüklerim inşallah :)