Saç Uzatma Yöntemleri Hala inanamıyorum! Dax supergro mucizesi. Fotoğraflı :)

Arkadaslar evet inanamiyorum su andaa 18 ekimde su gun arasinda sacim tami taminaa 2 mm uzamissssve belime kadar saclarimi yakan kuafor sayesinde su an kisa sacliyim ve uzamiyor.en kotusu de o kaslarim ustundeki hala uclari yanik olan kahkullerim.cildiricam yaa yarin bu urunu alicam bir de sinameki kurune baslicam

Arkadaslar evet inanamiyorum su andaa 18 ekimde su gun arasinda sacim tami taminaa 2 mm uzamissssve belime kadar saclarimi yakan kuafor sayesinde su an kisa sacliyim ve uzamiyor.en kotusu de o kaslarim ustundeki hala uclari yanik olan kahkullerim.cildiricam yaa yarin bu urunu alicam bir de sinameki kurune baslicam
Ne yaptin nasil uzadi

Benim ürün bugün geldi. Şimdi bunu nasıl kullanmalıyım. Direk mi sürmeli. Yoksa altta sıcak su koyup eritmeli mi?

Benim ürün bugün geldi. Şimdi bunu nasıl kullanmalıyım. Direk mi sürmeli. Yoksa altta sıcak su koyup eritmeli mi?

valla ben simdiden yaptim bu sinameki kurunu.yastiga da naylon gecirdim.bu sekilde yaticam.sabaha kadar dursun.

urunu yukarda anlatmislar canim nasil kullanilacagini.arkadas sicak su olan bi kabin icine baska bir kapla koyup yumusatip diplerine suruyormus.o bana cok mantikli geldi.ben de o sekilde yapicam.haftada 2 gun yapin demis

bu kuaforun yakmadan once binbir emekle sabirla yillarca uzattigim saclarim.instagramimda da yayinladim.o kadar korkunc oldu ki sonrasinda sacimi islak tarayamadim bile.sacin yarisindan fazlasi yanip koptu.kalani da taranamaz tiftik halime geldi.kestirmekden baska carem kalmadi

Eklentiler

• Screenshot_20161012-124347.png
    Screenshot_20161012-124347.png
    185,7 KB · Görüntüleme: 990
su an saclarim bu sekilde.kendim kestim saclarimi.kestirmeye bile korktum artik.aldim makasi elime kat vererek kestim.hala yaniklar var yalniz nasil yakdiysa artik.yine de en azindan tarayabiliyorum.bence saci her gun tahta tarakla taramanin ve her gun en azindan uclarini yaglamanin cok etkisi var uzatmada.ben o sekilde uzattim. benim hep uclar kirilir, sac hep ayni boyda kalirdi.her gun uclarini elseve in yagiyla yagladim uzatmayi basardim o sekilde.

Eklentiler

• 20161019_155346.jpg
    20161019_155346.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 496
kusura bakmayin cok yazdim.cok resim attim.ama cok kotuyum.ozellikle o kisacik kahkullerim kahrediyor beni gormeye bile dayanamiyorum.kucuk cocuk gibi gorunuyorum hic yakismiyor.acilen boydan olmasa bile o kahkullerin uzamasi lazim.haftada 2 gun dax 1 gun sinameki 1 gun de sadece zeytinyagi surucem.bakalim 1 ayda ne sonuc alicam? su anda kahkulumu onden cektigimde burnumun kenarindaki benin 1 mm altinda keske bir mucize olsa 10 santim uzasa arkasi resim attim orda maşa yapmistim.o da arkadan koltukalti hizamda olmasi lazim.tam 22 gunde bir sac nasil 2mm cik uzar yaaa.insan 1 santim uzar 2 milim nedir ya

su an saclarim bu sekilde.kendim kestim saclarimi.kestirmeye bile korktum artik.aldim makasi elime kat vererek kestim.hala yaniklar var yalniz nasil yakdiysa artik.yine de en azindan tarayabiliyorum.bence saci her gun tahta tarakla taramanin ve her gun en azindan uclarini yaglamanin cok etkisi var uzatmada.ben o sekilde uzattim. benim hep uclar kirilir, sac hep ayni boyda kalirdi.her gun uclarini elseve in yagiyla yagladim uzatmayi basardim o sekilde.
Durum ayni benimde oyle uclardan kiriliyo cildiracam cok fazla taktim kafama bir suru sey yapiyorum artik annem kizmaya basladi yeter artik kendi haline birak diyip duruyor ama elimde degil :KK43:

kusura bakmayin cok yazdim.cok resim attim.ama cok kotuyum.ozellikle o kisacik kahkullerim kahrediyor beni gormeye bile dayanamiyorum.kucuk cocuk gibi gorunuyorum hic yakismiyor.acilen boydan olmasa bile o kahkullerin uzamasi lazim.haftada 2 gun dax 1 gun sinameki 1 gun de sadece zeytinyagi surucem.bakalim 1 ayda ne sonuc alicam? su anda kahkulumu onden cektigimde burnumun kenarindaki benin 1 mm altinda keske bir mucize olsa 10 santim uzasa arkasi resim attim orda maşa yapmistim.o da arkadan koltukalti hizamda olmasi lazim.tam 22 gunde bir sac nasil 2mm cik uzar yaaa.insan 1 santim uzar 2 milim nedir ya

seni üzmek istemem ama aynı durumu yaşadığım için biliyorum, yanıklardan bütünen kurtulmazsan saç çok çok yavaş uzar. biliyorum, sokağa çıkılmaz duruma geliniyor ama gerçek bu. inşallah seninki öyle olmaz. dax ve sarımsağın faydasını göreceksin. sinemaki pek işe yaramıyor bence. geçmiş olsun tekrardan :KK43:

Merhaba kizlar
Bnde dun gezinirken gordum iyi bi maske arastiriyordum.saclarim orielden yandi catir cutur oldu ve asiri bi dokulme basladi.Dun almaya gittim.Normalde iceriginde hindistan cevizi yagi ve aloe vera yaziyodu.Beni cezbedenler bunlardi.ama bbm aldigim dax icerigi farkli bunlar yok.kafam karisti.iyice arastirdim kullanan bazi arkadaslar iceriginin bi turkce bide ingilizce icerigini cekmisler.turkcesinde h.cevizi var ama ingilizce iceriginde yok.bu dikkatimi cekti.yine de uygulâdim.sacimi 20.sampuanlamada anca arittim.sinirimden agladim resmen.kullanan herkes memnun fakat nasil ârindiriyorlar ???
İlk yaptığımda bende arındıramamıstım. saçın kuruyken bol miktarda şampuanı saçına sürüp biraz masaj yapman gerekiyor. sonra azar azar su tutarak köpürt öyle yıka. ben ikinci şampuanı normal miktarda sürüp 2 3 dakika bekletip aynı şekilde yıkıyorum. istersen bir de öyle dene.

Kızlar bayadır ilgilenemedim. Saçımın fotoğrafını en kısa zamanda yüklerim. Şuan ne durumda ne kadar uzadı bende bilmiyorum baya bi boşladım maskeyi :) bugün hazır boşken yapmayı düşünüyorum. Yarın da fotoğraf yüklerim inşallah :)

İlk yaptığımda bende arındıramamıstım. saçın kuruyken bol miktarda şampuanı saçına sürüp biraz masaj yapman gerekiyor. sonra azar azar su tutarak köpürt öyle yıka. ben ikinci şampuanı normal miktarda sürüp 2 3 dakika bekletip aynı şekilde yıkıyorum. istersen bir de öyle dene.
Himmm valla canim gozum korktu maskeden:)bi daha yapmaya cesaretim olur mu bilmiyorum.Ama denemeye kalkarsam bide senin dedigini uygular sonucunu yazarim :KK66: tesekkurler..

Kızlar bayadır ilgilenemedim. Saçımın fotoğrafını en kısa zamanda yüklerim. Şuan ne durumda ne kadar uzadı bende bilmiyorum baya bi boşladım maskeyi :) bugün hazır boşken yapmayı düşünüyorum. Yarın da fotoğraf yüklerim inşallah :)
Yükleyecekmisiniz fotograf asiri merak ediyorum benim 2 hafta oluyo hic uzamamis o kadar sey yapiyodum bide

Saçımın son hali boyle. Son fotoğrafı sanırım 1 ay önce atmıştım. Cok cok az bir uzama olmuş. Dediğim gibi bayadır hiç bir bakım yapmıyorum. Hatta saçımı boyadım. Uçlarından da biraz kestirmeyi düşünüyorum kırıklarımın gitmesi için. Ama kıyamıyorum da sanki kestirdiğimde uzamayacakmış gibi geliyor :)

Eklentiler

• DSC_2241.JPG
    DSC_2241.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 527
X