Saç Uzatma Yöntemleri Hala inanamıyorum! Dax supergro mucizesi. Fotoğraflı :)

Halimeatess arkadasim yanlis anlamazsan,,tarihleri karistiriyor olabilirmisin cunku 20 gun demişin ve bu surede tahmini 7,8 cm lik bir uzama var fotonda...bu bilimsel olarak pek mumkun degil.yani ben 10 gundur uyguluyorum,yarim santim anca uzadi :) ayrica aklima takilan ,uyelik tarihinde o gune denk gelmis ve forumun sıkı takipcisi oldugunu yazmisin bunu celiskili gordum.benim gibi celiskiye dusenler icin bi aciklama yaparmisin .cunku dax pahali bi urun ve ayda 1 kutu asla yetmez.tarih konusunda eminmisin bu uzama 2 ayda falan olmus olabilirmi .sonucta 20 gunde 7 cm uzamaya herkes cok heveslenecek ve butcesini zorlayip almak isteyen olcak.

Yani kadinlar kulubu 2.bir uyelige asla izin vermez
bende kullanıyorum çok ümitliyim inşallah faydası olur dün ikinci kullanışımdı, saçlarım boyadan çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım biran önce uzamasını istiyorum, acaba sık kullanırsak etkisi daha çabuk olurmu
Canim ben kullandim fayda gormedim.bayanin saci 20 gunde nerdeyse 7 cm civari uzamis.ben hayal kirikligina ugradim.param bosa gitti.sende durum nedir?ustelik konuyu acan bayan,fayda gordugu gun uye olmus.buna ragmen forumun surekli takipcisiymis.oysa kadinlar kulubu 2.uyelige asla izin vermez.acikcasi reklammi diye isgilleniyorum.

İçiniz rahat olsun bayanlar. Dax öyle bir iki firmanın tekelinde olan bir ürün değil. İngiliz malı ve birçok yerde satılıyor.
Ben de aylardır kullanırım gayet memnunum.

İçiniz rahat olsun bayanlar. Dax öyle bir iki firmanın tekelinde olan bir ürün değil. İngiliz malı ve birçok yerde satılıyor.
Ben de aylardır kullanırım gayet memnunum.
Canim benim saclarim acicidan komple yandi.uygulamadigim yontem kalmadi ve sonuc heppp husran.sen dax i nasil uyguladin ve ayda kac cm uzama gordun

Canim benim saclarim acicidan komple yandi.uygulamadigim yontem kalmadi ve sonuc heppp husran.sen dax i nasil uyguladin ve ayda kac cm uzama gordun
Dax yanma tedavi etmez ama. Nemlendirme, uzatma ve normal düzeyde bakım yapar.
Santim olarak bilemiyorum, şöyle söyleyeyim dip boyamı ayda 2 kere yapmam gerekiyor. Bazen 15 günde bir bazen 20 günde bir.

Arkadaşlar ben fotoda 7 8 cm lik bur uzama görmedim ortalama 3 cm kadar bir uzama var. Ki arkadaşta böyle bir yorum yapmamış. 3 cm de 20 gün için gayet olabilir bir uzama herkesin değil ama bazı saçların uzama hızı yüksek olabiliyor. Atak yapmış olabilir belki saçlar bazı dönemler olabiliyor ben de maksimum 2 buçuk cm bir uzama oluyor ayda bende düzenli dax kullanmaya çalışıyorum ben çelişkili bulmadım ifadeleri çünkü üyelik olmadan da takip edilebilir bir site burası sadece kafanızdaki soru işaretlerine cevap olur belki diye yazıyorum. Kullanın sac yapinizi düzenliyor emin olun ve hiç bir üründen 7 8 cm lik bir uzama beklemeyelim böyle birşey yok çünkü insan tabiatına aykırı erkeklerin bile bu kadar sık kesmelerine rağmen hiç o kadar uzamış saçlisini gördünüz mü

Aybuss canım sen çok kullanmış sin bu yağı benim haftada bir kullanmama rağmen ortalama bir kutu geçen yıl aralıkta almıştım yazın çok kullanmadım ama daha yeni bitti.yani 6 ay kadar kullanmış oldum. Sen tikadin mi acaba gozenekleri

Dax yanma tedavi etmez ama. Nemlendirme, uzatma ve normal düzeyde bakım yapar.
Santim olarak bilemiyorum, şöyle söyleyeyim dip boyamı ayda 2 kere yapmam gerekiyor. Bazen 15 günde bir bazen 20 günde bir.
Hayir onarim beklemedim.yandigi icin kisacik kestirdim.o yuzden.. uzama istedim olmadi.

Arkadaşlar ben fotoda 7 8 cm lik bur uzama görmedim ortalama 3 cm kadar bir uzama var. Ki arkadaşta böyle bir yorum yapmamış. 3 cm de 20 gün için gayet olabilir bir uzama herkesin değil ama bazı saçların uzama hızı yüksek olabiliyor. Atak yapmış olabilir belki saçlar bazı dönemler olabiliyor ben de maksimum 2 buçuk cm bir uzama oluyor ayda bende düzenli dax kullanmaya çalışıyorum ben çelişkili bulmadım ifadeleri çünkü üyelik olmadan da takip edilebilir bir site burası sadece kafanızdaki soru işaretlerine cevap olur belki diye yazıyorum. Kullanın sac yapinizi düzenliyor emin olun ve hiç bir üründen 7 8 cm lik bir uzama beklemeyelim böyle birşey yok çünkü insan tabiatına aykırı erkeklerin bile bu kadar sık kesmelerine rağmen hiç o kadar uzamış saçlisini gördünüz mü
3 cm den cok daha fazla ,bariz bir uzama var fotoda.3 cm olsa o kadar farkedilmez bence.

Aybuss canım sen çok kullanmış sin bu yağı benim haftada bir kullanmama rağmen ortalama bir kutu geçen yıl aralıkta almıştım yazın çok kullanmadım ama daha yeni bitti.yani 6 ay kadar kullanmış oldum. Sen tikadin mi acaba gozenekleri

1 kutu Dax mı 6 ay gitti? Çok uzun bir süre, yani bu kadar uzun süre gitmemeli. Benmari usulü eritiyorum ben, önce diplere güzelce dip boya yapar gibi sürüyorum kalanı da saçlarımın boy ve uçlarına yediriyorum.

Hayir onarim beklemedim.yandigi icin kisacik kestirdim.o yuzden.. uzama istedim olmadi.

Yukarıda yazdığım gibi uygulayın.

1 kutu Dax mı 6 ay gitti? Çok uzun bir süre, yani bu kadar uzun süre gitmemeli. Benmari usulü eritiyorum ben, önce diplere güzelce dip boya yapar gibi sürüyorum kalanı da saçlarımın boy ve uçlarına yediriyorum.

Yukarıda yazdığım gibi uygulayın.
Evet ayni sekilde uyguluyorum.3 kaşik tam geliyor...ve seninle ayni fikirdeyim.o kadar sure asla gitmez.tavsiye edenlerde zaten haftada en az 2 uygulama diyor....4 kür uyguladim ve bitti.dolayisiyla 12 gun anca yetti bana.hadi haftada 1 uygulama olsun diyelim 1 ay gider ama ötesi yok.

Arkadaşlar 200 gr oluyor benim aldığım kutu acaba aynı boyuttan mi bahsediyoruz o da var tabi bir de küçük boyu var onların 40 50 gr kadarı

Kızlar cetveli alıp elime parmak boylarımi ölçtum 4 parmağım 6 cm ediyor orda maksimum 2 parmak uzama var neyse konu sahibi gelince sizi aydınlatsın öyle diyorsanız öyle olsun. Ama bence kesinlikle 7 cm bir uzama öyle olmaz

Arkadaşlar 200 gr oluyor benim aldığım kutu acaba aynı boyuttan mi bahsediyoruz o da var tabi bir de küçük boyu var onların 40 50 gr kadarı
198 gr.
Ben haftada 1 uyguladım ve 1 tatlı kaşığı kadar yeterli oluyor bana
1 tatlı kaşığı nasıl yetebilir anlamadım gerçekten. Kafa yapınız çok mu küçük? Ben dolu dolu 2 yemek kaşığı koyuyorum (sadece dipler için değil 2 kaşık, dipler ve devamındaki 2-3 parmak yer için)

Kızlar cetveli alıp elime parmak boylarımi ölçtum 4 parmağım 6 cm ediyor orda maksimum 2 parmak uzama var neyse konu sahibi gelince sizi aydınlatsın öyle diyorsanız öyle olsun. Ama bence kesinlikle 7 cm bir uzama öyle olmaz
1 ayda 7 santim zaten uzatmaz, konuya ilgi çok olsun diye öyle yazmış olabilir :KK66: Abartının da abartısı 7 cm.

Neyse işte 198 gram evet ortalama bir ölçü vermiştim. Valla kafam küçük falan değil ama saçlarım oldukça kısaydı geçen yıl belki o yüzden boylara teması az olduğu içindir. 3 kaşık da bana fazla geldi bilemeyecegim ben arindiramiyorum yoksa kızlar. Bir de geçen yıl ilik kurunun içinde çok kullandım belki de bana o yüzden fazla fazla yetti. Şu mantıkla ben 1 ayda 4 kaşık kullanırken siz 12 kaşık kullanmış oluyorsunuz tabi bitme ihtimali artar bu arada konum var kafa ölçüme bakabilirsiniz

X