- 19 Nisan 2016
- 146
- 143
- Konu Sahibi Halimeatess
Olabilir ya diplere fazla gelmiyo gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diplere sürünce uzama ve deri bakımı yapıyor. Saçın kalan kısmına sürülünce ise klasik saç bakımı, o uzatmaz yani.Olabilir ya diplere fazla gelmiyo gibi
Dikplere daha iyi nasıl getiririmDiplere sürünce uzama ve deri bakımı yapıyor. Saçın kalan kısmına sürülünce ise klasik saç bakımı, o uzatmaz yani.
Dip boyası yapar gibi sürülecek, ayırarak.Dikplere daha iyi nasıl getiririm
Nasıl arındırıyorsun peki canım. Fırçayla yoğun sürülür çünkü. Ben bu kadarını zor arındırıyorum :)Dip boyası yapar gibi sürülecek, ayırarak.
Şampuan önemli. Mesela ben sırf içinde SLS yok diye Otacı'nın şampuanını aldım, hem de denemiş olurum dedim. Harika arındırıyor. Aynı adımları uyguluyorum önce kuru saça şampuan vs. Ama hiçbir şampuan bu kadar güzel arındırmadı.Nasıl arındırıyorsun peki canım. Fırçayla yoğun sürülür çünkü. Ben bu kadarını zor arındırıyorum :)
Teşekkürler :)Şampuan önemli. Mesela ben sırf içinde SLS yok diye Otacı'nın şampuanını aldım, hem de denemiş olurum dedim. Harika arındırıyor. Aynı adımları uyguluyorum önce kuru saça şampuan vs. Ama hiçbir şampuan bu kadar güzel arındırmadı.
Sanmıyorum çünkü sinemaki kullanmayı bırakalı baya olmuştu. Zaten onunda etkisini önceden gördüm :)bu uzama sinamekiyi bırakmış olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
çünkü sinameki uygularken az, uygulama bittikten sonra çok fark atarak uzama gösterir saçınızda.
daxa başlamanızla sinamekinin etki gösterme aralığı çakışmış olabilir.
Etkisini hemen görürsün umarım :) hardal maskesini hiç denemedim hatta duymamıştım :)Merhaba kızlar aranız yeni katıldım sayenizde çok şey öğrendim :) önceden hardal maskesi yapıyodum 5 hafta yaptım ve faydasını gördüm 26 günde 2 2.5 cm bi uzama vardı sonra uğraştırici geldi ve bıraktım şimdi dax supergro kullanıyorum 1 hafta olcak uzamasını fark etmedim ama sactaki etkisi güzel:)
Kesinlikle denenmesi gereken bir ürün. Hepimize iyi gelir inşallah :)Baya popüler aslında saçında maşallah baya uzamış kısa sürede bu konuyu görüp almaya karar verdim zaten:)
Cidden uzama oluyomu ya2 türlü hardal var biz biri siyah biri sarı biz sarı olanini kullancaz ben marketten toz bulamadım ama siz toz alın 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kasigi zeytin yağı bide bal ekliyoruz ama balı fazla eklemeyin yapış yapış olur:) katı olursa biraz su ekleyebilirsiniz :)
Cidden uzama oluyomu ya